Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Kiko baj baj, już oficjalnie.
edit: jednak to przedluzenie nieobecnosci, cokolwiek to znaczy.
edit: jednak to przedluzenie nieobecnosci, cokolwiek to znaczy.
Stawiam na to, że baj baj, tylko odroczone w czasie.
Ciekawe o co chodzi. Rezygnować z takiej ciepłej i dobrze płatnej posadki w sile wieku ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
Marty wraca pewnie
Rudy zainspirował się ruchem Dream Theater i ściągnieciem Portnoya, bo tamtym bilety się słabo sprzedawały ? 
www.last.fm/user/darkfuneral18
Jest już potwierdzenie od Mustaine'a, że Teemu wchodzi za Kiko w 2024. Czyli pewnie na stałe.
Dziwne to wszystko - niby przedłużenie nieobecności, a jednocześnie żegnanie się z ekipą.
Faktycznie, dziwny ten komunikat. Ogólnie miły w wyrazie, używa podobnego zwrotu jak Kiko, ale czuję, że tak naprawdę oznacza to odejście Kiko, ewentualnie z zaworem bezpieczeństwa, na wypadek jakby sprawy ułożyły się tak, że może byłoby kiedyś gotów wrócić.
-
Deleted User 8263
Zostałem dziś posiadaczem obrazka, czyli Megadeth nft.
Jak wychodziło to olałem temat, bo spodziewalem się chamskiego wyciagniecia kasy, ale wczoraj przeczytałem o świezo ogloszonych bonusach dla posiadaczy obrazka no i jest fajnie. Póki co w Ameryce Południowej:
- 10 slotów na VIP za darmo dla posiadaczy obrazka. To jest ten slabszy vip, czyli Q&A, paczka gadżetów i wczesniejsze wejscie. Niestety fota z zespołem jest w osobnym pakiecie, nie mówiąc o spotkaniu z Rudym
- każdy posiadacz obrazka może zapisać się i dostać automatycznie swoiste FTTB, do tego z +1. Także bardzo miły bonusik
- do tego mają być jakieś losowania biletow
Ja już wbiłem się na wszystkie w Buenos i Sao Paulo, więc koszt obrazka już się zwrocił (4x priorytetowe wejścia na gig, będę miał kilka podpisanych plakatow, setów kostek i innych dupereli na prezenty/resell).
Mam nadzieję, że przyszykuja równie fajne rzeczy w Europie.
Jak wychodziło to olałem temat, bo spodziewalem się chamskiego wyciagniecia kasy, ale wczoraj przeczytałem o świezo ogloszonych bonusach dla posiadaczy obrazka no i jest fajnie. Póki co w Ameryce Południowej:
- 10 slotów na VIP za darmo dla posiadaczy obrazka. To jest ten slabszy vip, czyli Q&A, paczka gadżetów i wczesniejsze wejscie. Niestety fota z zespołem jest w osobnym pakiecie, nie mówiąc o spotkaniu z Rudym
- każdy posiadacz obrazka może zapisać się i dostać automatycznie swoiste FTTB, do tego z +1. Także bardzo miły bonusik
- do tego mają być jakieś losowania biletow
Ja już wbiłem się na wszystkie w Buenos i Sao Paulo, więc koszt obrazka już się zwrocił (4x priorytetowe wejścia na gig, będę miał kilka podpisanych plakatow, setów kostek i innych dupereli na prezenty/resell).
Mam nadzieję, że przyszykuja równie fajne rzeczy w Europie.
Całkiem spoko bonusiki. Widzę, że koncerty w Am. Pd. za miesiąc, a potem BD. Planujesz tam trochę posiedzieć?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 8263
Tak, niecały miesiąc wyjdzie w Argentynie i Brazylii. Polubiłem tamte rejony.
-
Deleted User 8263
Megadeth oglosiło, że w Buenos dzień po dniu zagrają dwie inne setlisty.
Pytanie czy oznacza to dwie totalnie różne setlisty, czy kilka rotacji.
Jeśli miałyby to być dwa różne sety to ciągle jest szansa zagrac kotletoze.
Jeśli on chce serio zagrać dwa różne sety to
Kotletoza:
Mechanix, Rattlehead, Peace Wake, Hour, Symphony, Skin, Sweating, Hangar, Holy, Poison, Prisoners, Tornado, tout, trust, shewolf, dystopia, threat, dawn i conquer
=20
We'll i Soldier
=22
Angry i Dread ktore meczyl 3 lata więc pewnie zostana
=24
Czyli zostaje 6 slotow na coś rzadkiego/nowego o ile nie bedzie sytuacji że jednak Hangar Holy Peace i Symphony w oba dni. No zawsze może jeszcze dopchac jakieś rzeczy z Dystopii xD bo spodziewam się 2x15 mooze 16 numerow
Oczywiscie można liczyć naiwnie, że będą dwa różne przekrojowe sety pełne mocnych strzałow, ale to Mustaine.
Aha i będzie można ogladac online.
Pytanie czy oznacza to dwie totalnie różne setlisty, czy kilka rotacji.
Jeśli miałyby to być dwa różne sety to ciągle jest szansa zagrac kotletoze.
Jeśli on chce serio zagrać dwa różne sety to
Kotletoza:
Mechanix, Rattlehead, Peace Wake, Hour, Symphony, Skin, Sweating, Hangar, Holy, Poison, Prisoners, Tornado, tout, trust, shewolf, dystopia, threat, dawn i conquer
=20
We'll i Soldier
=22
Angry i Dread ktore meczyl 3 lata więc pewnie zostana
=24
Czyli zostaje 6 slotow na coś rzadkiego/nowego o ile nie bedzie sytuacji że jednak Hangar Holy Peace i Symphony w oba dni. No zawsze może jeszcze dopchac jakieś rzeczy z Dystopii xD bo spodziewam się 2x15 mooze 16 numerow
Oczywiscie można liczyć naiwnie, że będą dwa różne przekrojowe sety pełne mocnych strzałow, ale to Mustaine.
Aha i będzie można ogladac online.
Jeszcze Conjuring. W zeszłym roku też odświeżyli Countdown oraz This Was My Life.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8263
Tak, wiec w wariancie pesymistycznym bedzie kotletoza wymieniona + conju + pare numerow z Dystopii + moze to CtE i This Was My Life.
Najbardziej ciekawi mnie to "different setlist". Bo to moze oznaczac niewielka rotacje, jak i zupelnie dwa rozne koncerty.
Najbardziej ciekawi mnie to "different setlist". Bo to moze oznaczac niewielka rotacje, jak i zupelnie dwa rozne koncerty.
Całe szczęście fani innego zespołu na M. nie muszą tego rozkminiać 
-
Deleted User 8263
To prawda, oni maja gwarancje dwoch chujowych setow niezaleznie od okolicznosci xD
Zupełnie różnych przede wszystkim, a chujowości obaj nie jesteśmy w stanie obiektywnie stwierdzić ze skrajnie różnych powodów 
Prawie zupełnie straciłem zainteresowanie Megadeth. Mam nadzieję, ze Teemu zagrzeje na dłużej w tej swojej życiowej roli i Kierownik
za szybko się go nie pozbędzie
za szybko się go nie pozbędzie