Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No i piękna wiadomość, czekałem na nią.Iron Maiden have added a brand new show to the South American leg of The Future Past Tour later this year.
Sunday 1st Dec 2024 - Estadio Huracán, Buenos Aires, Argentina
Tickets go on general sale Friday April 19th, at 12pm local time. There will be no further cities added to The Future Past Tour.
Malon will be Special Guests for this show.
#IronMaiden #TheFuturePastTour #Malon #Argentina
Oczywiście, przecież mówiłem.I w końcu będziesz się wybierał, skoro dorzucili w Argentynie?
Trzeba było pisać to bym Ci dal presale kod.Ostatnie bilety na koncert w Buenos, dobrze że się zreflektowałem.
Dziękuję serdecznie, załatwiłem. Ciekawe czy ogłoszą jeszcze jeden koncert?Trzeba było pisać to bym Ci dal presale kod.Ostatnie bilety na koncert w Buenos, dobrze że się zreflektowałem.
Robisz Kolumbię i Chile? Bo też bym się wybrał a nie ma nikogo chętnego do towarzystwaJa to CHYBA pass i raczej wolalbym posiedziec w Chile i dopiero do SP pocisnąć. Jakas Patagonia czy cos.
Kolumbia pass, Chile mam bilety i próbuje rozkminić co zrobić, żeby:Robisz Kolumbię i Chile? Bo też bym się wybrał a nie ma nikogo chętnego do towarzystwaJa to CHYBA pass i raczej wolalbym posiedziec w Chile i dopiero do SP pocisnąć. Jakas Patagonia czy cos.
Ale dmuchane lale to na koncertach na SDL... Nie trzeba aż do Ameryki Płd.- pokorzystac z dziewczyn w BuenosRobisz Kolumbię i Chile? Bo też bym się wybrał a nie ma nikogo chętnego do towarzystwaJa to CHYBA pass i raczej wolalbym posiedziec w Chile i dopiero do SP pocisnąć. Jakas Patagonia czy cos.
To życzę dobrej zabawy, cóż jak widzę raczej dodatkowej daty w Buenos nie ogłoszą (już by to zrobili) pewnie nie chcą ryzykować w obecnej sytuacji. czyli zespół będzie miał wolne. Ja chciałbym pozwiedzać, zapoznać się z lokalną kulturą, kuchnią.Kolumbia pass, Chile mam bilety i próbuje rozkminić co zrobić, żeby:Robisz Kolumbię i Chile? Bo też bym się wybrał a nie ma nikogo chętnego do towarzystwaJa to CHYBA pass i raczej wolalbym posiedziec w Chile i dopiero do SP pocisnąć. Jakas Patagonia czy cos.
- zrobić Maiden
- odwiedzić Patagonie
- pokorzystac z dziewczyn w Buenos
WSTEPNIE myslalem o czymś w stylu:
23.11-27.11 Patagonia (rano do Santiago)
27.11 Maiden
28.11 Maiden
29.11-30.11 zabawa w Buenos
1-2.12 Maiden Buenos
3-5.12 jakas turystyka
6-7 maiden SP?
To wychodzi hardkor, najrozsadniej byłoby chyba wbic do Santiago na Maiden, przemiescic się do Buenos i po gigach pierdolnac się do tej Patagonii olewajac gigi w SP, bo to slabe miasto i słaba publika.
Pierwotnie chciałem olać Buenos, ale po tym co było na Megadeth muszę tam być...
Także nie jest łatwo
Dziwne, że tego jeszcze nie zrobili, jeśli do końca tygodnia nic się nie pojawi, to już po ptakach. Sam bym kupił bilet na dodatkowe show.Oglosza 100% skoro pierwsza poszla w godzine. Nie zrobią 4 dni wolnego
Też tak myślę tylko czemu jeszcze zwlekają, może tym razem to będzie hala (jak w Chile w 2019).Nie ma opcji żeby mieli aż 4 dni wolne i żeby nie oglosili drugiego przy tak szybkim sold oucie
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości