Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Szkoda, że na CD nie można zaprogramować, żeby odtwarzało ten numer od 2:30 xDW HoE najtrudniej to doczekać do właściwego numeruJa już dawno nie słuchałem, ale jak mnie odwiedzą członkowie zespołu moderacyjnego, to kto wie... może poleci
![]()
W HoE najtrudniej to doczekać do właściwego numeruJa już dawno nie słuchałem, ale jak mnie odwiedzą członkowie zespołu moderacyjnego, to kto wie... może poleci
![]()
Kurwa tyle trudu żeby zobaczyć Jana Bo...W HoE najtrudniej to doczekać do właściwego numeruJa już dawno nie słuchałem, ale jak mnie odwiedzą członkowie zespołu moderacyjnego, to kto wie... może poleci
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawno nie słuchałem, chyba trzeba będzie nadrobić![]()
Zrobił to kurwaW HoE najtrudniej to doczekać do właściwego numeruJa już dawno nie słuchałem, ale jak mnie odwiedzą członkowie zespołu moderacyjnego, to kto wie... może poleci
![]()
I jak wrażenia?Zrobił to kurwaW HoE najtrudniej to doczekać do właściwego numeruJa już dawno nie słuchałem, ale jak mnie odwiedzą członkowie zespołu moderacyjnego, to kto wie... może poleci
![]()
A jak myślisz? ChujoweI jak wrażenia?Zrobił to kurwaW HoE najtrudniej to doczekać do właściwego numeruJa już dawno nie słuchałem, ale jak mnie odwiedzą członkowie zespołu moderacyjnego, to kto wie... może poleci
![]()
Nie no... ludzie zmianiają sięA jak myślisz? ChujoweI jak wrażenia?
Zrobił to kurwaświat się zmienia, ale sepuku dalej jest asłuchalnym kupsztalem
Krzysio nie zachęca, żebym kiedykolwiek przesłuchał całośćhttps://www.terazmuzyka.pl/zalewski-o-o ... h-numerow/
Bez zmian.Bez zmian 6/10.
Są super piosenki jak Days, Hell, Stratego czy Writing. Jest też sporo bylejakości w Celtach, Maszynie czy Lost.
Niech stosuje terapię leczniczą z Invincible Shield. Dolegliwości powinny szybko ustąpićMój znajomy od słuchania Senjutsu i wielokrotnych bezskutecznych prób polubienia dostał żylaków odbytu i w ruch poszedł Procto Glyvenol w tubce i Diosminex.
Stwierdził, że za długa. Nie da się wysiedzieć tyle czasu słuchając.
No dobrze tylko kogo to obchodzi. Z resztą cały wywiad to jeden cytat i żadnej w nim nie ma treści. Takie coś to nawet ja mógłbym napisać i nikt by nawet na to nie spojrzał.Krzysio nie zachęca, żebym kiedykolwiek przesłuchał całośćhttps://www.terazmuzyka.pl/zalewski-o-o ... h-numerow/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości