Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
I jak, wbiłeś? Ja stoję już od godziny
Nie wiem gdzie odbywają się wspomniane patofestiwale, ale w tym przypadku to "kerfju" zdaję się wynika z porozumienia między Progresją a okolicznymi mieszkańcami, którzy starali się ukrócić działalność tejże sceny (podobne problemy mieli włodarze z krakowskiego Hype Parku i tu scena open-air przestała funkcjonować). Aczkolwiek tak jak piszesz, mając świadomość obostrzeń mogli po prostu spiąć dupska i wyjść chociaż o czasie, jak nie wcześniej.rzekomo przez miastowe kerfju - dziwnym trafem patofestiwale mogą łupać do godzin porannych, a nawet jeśli to można było zacząć wcześniej i się nie spóźniać.
No mieli zacząc o 20:45, a wyszli na scenę koło 20:55. Gdyby nie to, zagraliby zawarte na setliscie 'Brother Wolf, Sister Moon'. A tak nie starczyło czasu i elo. Rzeczywiscie jak tu kolega jechał poł Polski na koncert to mozna sie wkurwic na takie cos. Ja bylem niezle poirytowany tym faktem, a mieszkam tylko 10 min piechotą od Progresji.Nie wiem gdzie odbywają się wspomniane patofestiwale, ale w tym przypadku to "kerfju" zdaję się wynika z porozumienia między Progresją a okolicznymi mieszkańcami, którzy starali się ukrócić działalność tejże sceny (podobne problemy mieli włodarze z krakowskiego Hype Parku i tu scena open-air przestała funkcjonować). Aczkolwiek tak jak piszesz, mając świadomość obostrzeń mogli po prostu spiąć dupska i wyjść chociaż o czasie, jak nie wcześniej.rzekomo przez miastowe kerfju - dziwnym trafem patofestiwale mogą łupać do godzin porannych, a nawet jeśli to można było zacząć wcześniej i się nie spóźniać.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość