Co prawda w wątku o Deep Purple mówiliśmy o Teraz Rocku, ale ciekawostka odnośnie SFF jest taka, że wg nich jeszcze przedwczoraj na imprezie miał grać m.in. Project Enigmatix czy Big Big Train.
#wieścizfrontu: dostałem maila od Eventimu z oświadczeniem organizatora, spróbowałem jeszcze raz i przyjęli mój wniosek o zwrot.
Zajmujemy się Twoją sprawą, a zwrot przekażemy niezwłocznie po otrzymaniu dyspozycji oraz środków od Organizatora. Jeśli będziemy potrzebowali dodatkowych informacji skontaktujemy się z Tobą!
To "otrzymanie środków od Organizatora" mnie nieco niepokoi, ale jestem dobrej myśli
No, to mam już w kolekcji:
Ursynalia 2013 (ZZ Top)
Fest Festival 2023
Topfest 2024
Summer Fog 2024
Będę dawał znać na jakie jeszcze festiwale się wybieram, żebyście wiedzieli co omijać - w tym roku jeszcze tylko Metal Mine, więc fani Watain, wiecie... sorry
Shedao Shai pisze:
#wieścizfrontu: dostałem maila od Eventimu z oświadczeniem organizatora, spróbowałem jeszcze raz i przyjęli mój wniosek o zwrot.
Zajmujemy się Twoją sprawą, a zwrot przekażemy niezwłocznie po otrzymaniu dyspozycji oraz środków od Organizatora. Jeśli będziemy potrzebowali dodatkowych informacji skontaktujemy się z Tobą!
To "otrzymanie środków od Organizatora" mnie nieco niepokoi, ale jestem dobrej myśli
Yyy, ale zdaje się że to Eventim jest sprzedawcą, oni chyba nie robią tak jak going że tylko "udostępniają platformę"?
Shedao Shai pisze: ↑pt lip 05, 2024 6:39 pm
No, to mam już w kolekcji:
Ursynalia 2013 (ZZ Top)
Fest Festival 2023
Topfest 2024
Summer Fog 2024
Będę dawał znać na jakie jeszcze festiwale się wybieram, żebyście wiedzieli co omijać - w tym roku jeszcze tylko Metal Mine, więc fani Watain, wiecie... sorry
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Shedao Shai pisze: ↑pt lip 05, 2024 5:00 pm
Zburzysz mu trochę plany, ale co tam Myślisz, że to przypadek, że impreza oficjalnie jest PRZEŁOŻONA, a nie ODWOŁANA?
Koncertowo 2025:
22.11. - Sabaton - Kraków
01.12. - Till Lindemann - Kraków
05.12. - Jethro Tull - Kraków