Run for Your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Run for your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Rozumiem, że żadnych durnot typu bilety imienne i innych min na które można wpaść, nie ma (mowa o Bratysławie) Pytam, bo znajomy ma kupić dla mnie bilet.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 5490
Zatem jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, a tylko zdrowie może mnie powstrzymać, zaliczę dwa show.
Praga
Warszawa
Bilety kupione.
Praga
Warszawa
Bilety kupione.
-
Deleted User 8263
Cześć,
Będę jechał pierwszy raz na zagramaniczny koncert i mam prośbę o pomoc
1 Na jakiej stronie najlepiej kupić bilet na koncert w Pradze
2 Jest wyjazd organizowany przez Smokticket.pl
Jechał z nimi ktoś z was? Warto? Czy polecacie coś innego ?
Pojadę sam dlatego szukam jakiegoś zorganizowanego wyjazdu z Katowic
Dzięki
Będę jechał pierwszy raz na zagramaniczny koncert i mam prośbę o pomoc
1 Na jakiej stronie najlepiej kupić bilet na koncert w Pradze
2 Jest wyjazd organizowany przez Smokticket.pl
Jechał z nimi ktoś z was? Warto? Czy polecacie coś innego ?
Pojadę sam dlatego szukam jakiegoś zorganizowanego wyjazdu z Katowic
Dzięki
-
Deleted User 8263
1. Na oficjalnej stronie Maiden w zakladce trasa bedzie odnośnik do ticketmastera czeskiego. Teraz trwa presale dla fanklubu.
2. Nigdy nie jechalem, ale to raczej uznana marka. Chociaz polecam pojechac samemu i zostać w Pradze na dzień-dwa bo to piękne miasto.
2. Nigdy nie jechalem, ale to raczej uznana marka. Chociaz polecam pojechac samemu i zostać w Pradze na dzień-dwa bo to piękne miasto.
Smok jest git, jechałem ze dwa razy
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

SmokTicket super. Szkoda tylko, że - w przypadku metalowych koncertów - raczej bydło jedzie. 
Ze Smokiem bylem 2 albo 3 razy. Ogólnie pozytywnie, ale faktycznie trafiło się trochę bydlaków i była nawet napierdalanka na postoju.
Dziękuję wszystkim za pomoc

Budapeszt
Praga
Bratysława
Warszawa
Kupione, myśli krążą jeszcze przy zestawie Birmigham/Manchester ale set rzeczywiście może być kotleciasty więc chyba na 4ech poprzestane. W zasadzie pewnie tylko Killersów zagrają z mniej oklepanych kawałków, moze córka rzeźnika wróci do setu po latach. W ogóle idea dzielenia 50lecia na okres pierwszych dziewięciu płyt totalnie durna...na 51 lecie będzie set z następnych osmiu??
PS polecam smokticket
Praga
Bratysława
Warszawa
Kupione, myśli krążą jeszcze przy zestawie Birmigham/Manchester ale set rzeczywiście może być kotleciasty więc chyba na 4ech poprzestane. W zasadzie pewnie tylko Killersów zagrają z mniej oklepanych kawałków, moze córka rzeźnika wróci do setu po latach. W ogóle idea dzielenia 50lecia na okres pierwszych dziewięciu płyt totalnie durna...na 51 lecie będzie set z następnych osmiu??
PS polecam smokticket
Po prostu przyszla kolej na kolejny etap wspominkowych tras, ktory sie zgral z 50-cio leciem, wiec przykleili latke 50th anniversary do kolejnej trasy i tyle.
BTW ja mam zakupione Warszawe i Londyn :-j
-
Marcin1976
- -#Charlotte

Czy kupująć bilet kolekcjonerski na koncert do Pragi otrzymuję również ebilet czy tylko kartonikowy?
Ja skromnie, tylko Praga w maju, bilet na płytę kupiony. (Moja noga więcej na Narodowym nie stanie
) Teraz tylko szukać jakiegoś flixbusa albo ekipy Sanktuarian która wyjeżdza autem z Warszawy albo Łodzi.
- blackcocker
- -#Moderator

Buda, dzięki śliczne pz za szybką reakcję i pomoc w zakupie, a także MaidenFanowi i Dzosefowi za chęć pomocy!

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Smoka polecam serdecznie sam z nimi jeżdżę 
Berlin kupiony
1227,08 pln poszło za dwa bilety i wysyłkę

i miejsca numerowane więc chyba po remoncie jest i ławek już nie będzie
1227,08 pln poszło za dwa bilety i wysyłkę
i miejsca numerowane więc chyba po remoncie jest i ławek już nie będzie
Mi wyszło 267,70 euro za 2 miejsca w Berlinie - płaciłem bezpośrednio z karty w euro wiec bez złodziejskich przeliczników
Ktoś wie co to za kurier u nas przynosi ? Bo ten Express world to u nas chyba nieznana firma jest...???
Chyba jednak są ławeczki tyle ze numerowane nie znalazłem żadnego zdjęcia z czymś innym..
Ktoś wie co to za kurier u nas przynosi ? Bo ten Express world to u nas chyba nieznana firma jest...???
Chyba jednak są ławeczki tyle ze numerowane nie znalazłem żadnego zdjęcia z czymś innym..
Po prostu uznali, że na rocznicę skupią się na klasycznym i najbardziej uznanym repertuarze. Nie czarujmy się, to ma przyciągnąć ludzi, żeby frekwencja była wysoka. Widziałem jakieś rozważania, że kolejny etap trasy to ma być druga część dyskografii, ale dla mnie to mrzonki i nic takiego się nie wydarzy. Ludzie chodzą na Maiden dla hitów, a tych począwszy od TXF zespół ma niewiele i do tego na dobrą sprawę wszystkie pochodzą z tej samej płyty (BNW).jajco pisze: ↑śr wrz 25, 2024 8:56 am
No i to pewnie ostatnia trasa z Nicko, więc chcą się z nim rozstać na pełnej petardzie
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Ja bym się nie zdziwil gdyby taki theme trasy był już duskutowany jako potencjalny po future past, czyli wypadałby przed 50th
Myślę, że Future Past to jest w jakimś stopniu "zasługa" pandemii. Gdyby zespół działał normalnie, to być może sprawy wyglądałyby zupełnie inaczej. Senjutsu dostałoby normalną trasę promocyjną, a Future Past mogłoby w ogóle nie dojść do skutku, ew. zostałoby połączone z kolejnym tournee i wtedy po prostu część (bo nie wszystkie) z tych 5 kompozycji z SiT zostałaby zaprezentowana w pakiecie z numerami z Powerslave, 666, itp.