Księga Skarg i wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Księga Skarg i wniosków

Postautor: nugz » ndz paź 06, 2024 11:01 am

Już nawet nie o to chodzi, bardziej o dość dzbanowate ignorowanie ostrzeżeń.

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » ndz paź 06, 2024 11:03 am

:roll:
- Hi, Invader.
- Bye, Invader :D
Klasyka...
- Cześć
- Cześć

:lol:

No ale tym razem to jyż było chamskie, bo o poście żeby nie usuwać konta. Dobra, nie ma co fejmu dorabiać, jest jak jest i nara :)
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
sajki
-#Assassin
-#Assassin

Postautor: sajki » ndz paź 06, 2024 11:25 am

Brawa dla adminów. Krótko z osobami z zaburzeniami psychicznymi spowodowanymi alkoholem i dragami.
Tak jest, NIE dla psycholi tutaj.

Awatar użytkownika
Cold
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: Cold » ndz paź 06, 2024 11:53 am

Ale że po Dream T. się przejedzie jak czołgiem, tego w scenariuszu się nie spodziewałem.

nugz
SMERF MARUDA

Postautor: nugz » ndz paź 06, 2024 1:26 pm

Nie róbcie też z chłopa wykolejeńca, dość transparentnie widać, że nie jest stabilny, raczej nie trzeba być specjalistą w tej dziedzinie.

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: Sardi » ndz paź 06, 2024 1:42 pm

Po poprzednim usunięciu któryś z kolegów z AiM jasno wskazał, że przy kolejnej probie "wejscia" na forum będzie ban z miejsca, ale w związku z tym że sam zainteresowany nie miał jak tego (już) przeczytać, stwierdziliśmy że poleci ostatnia szansa z wyartykułowaniem prośby i ewentualnych konsekwencji :) Efekty jakie są sami widzicie.

To nie chodzi o Invadera per se, po prostu wkurwiające jest usuwanie konta i wracanie co jakis czas, syf w "archiwum" (sam lubię sobie poczytać posty z przeszłości, a przez to trzeba się domyślać kim jest dany Deleted User). Już lepiej jak robi Nomad - nie usuwa starych kont tylko zapomina hasła i zakłada nowe. To akurat element folkloru, który nigdy mi nie przeszkadzał (okej, raz usunął konto, za co ładnie przeprosił).

Zgadzam się z tym, że Invader pisał normalnie, dlatego właśnie nie chciałem go banować ani nic z tych rzeczy. No ale cóż, niektórzy wolą pobawić się w igrzyska i poszukać atencji w niezbyt przyjemny dla reszty społeczności forum sposób.

Miłej niedzieli :)
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01

pz
-#The Man Who Would Be Spammer

Postautor: pz » czw paź 17, 2024 8:00 pm

Blackcocker. Pieprzysz jak niezdrowy. Religia to nie polityka tylko zupełnie odrębny temat. A ten temat w wątku o Dickinsonie solo nie został zapoczątkowany przeze mnie, tylko ktoś inny napisał o Zielonoświątkowcach i możliwym ich wpływie na psychę dawnego muzyka Dickinsona. Ja wyraziłem zdanie co sądzę o Zielonych, to mi jeden czerwony napisał, że to to samo co KK. Moim zdaniem gówno prawda więc mu odpowiedziałem. Ty wyjebałeś to wszytko do Polityki i narzekasz na mnie, bo gnomie złośliwy nie odróżniasz polityki od religii i zrobiłeś bardzo głupio.
Forumowi czerwoni wszystko podciągną pod politykę, bo im się nudzi we własnym gronie i szukają zaczepki.

Pierre, pozwolę sobie przypomnieć, że Administacja ma zawsze rację :)

Narobił się w temacie o Bronku offtop, w którym też uczestniczyłeś, i trzeba było go posprzątać. Czy religia to nie polityka? Na naszym forum, to praktycznie to samo. Prowadzi do kłótni, a w kolejnym etapie do obrażania użytkowników. Dlatego miejsce dyskusji na takie tematy jest w "polityce".

Przyznam Ci natomiast rację, że Twój post mieścił się jeszcze w ramach tematu - jako bezpośrednie nawiązanie do sugestii, że pan Z. został zielonoświątkowcem - natomiast autorem offtopa był johnny.

I tutaj uwaga do wszystkich. Cytując czyjąś wypowiedź nie musicie odpowiadać w bieżącym temacie. Jeżeli widzicie, że dyskusja gdzieś zbacza, to skopiujcie cytowany tekst i wraz ze swoją odpowiedzią umieśćcie go we właściwym wątku. W ten sposób łatwiej będzie zachować porządek w dyskusjach, a moderacja będzie miała mniej roboty ;)

10: 5.Venflon 10.N.Cave 11.B.Adams 13.Made in Warsaw 16.Apocalyptica 18.Dool 19.Eivor 20.Monstrum 23.Moriah Woods 25.Hellhaim 31.Soen
11: 2.Soen 14.Lucifer 15.KSU(?) 19.Accept

Awatar użytkownika
johnny_o
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: johnny_o » czw paź 17, 2024 8:04 pm

Przepraszam, już nie będę, obiecuję! I w razie czego, jak wyżej, w odpowiednim wątku od razu.

pz

Postautor: pz » czw paź 17, 2024 8:09 pm

Będziemy wdzięczni :)

10: 5.Venflon 10.N.Cave 11.B.Adams 13.Made in Warsaw 16.Apocalyptica 18.Dool 19.Eivor 20.Monstrum 23.Moriah Woods 25.Hellhaim 31.Soen
11: 2.Soen 14.Lucifer 15.KSU(?) 19.Accept

Awatar użytkownika
Pierre Dolinski
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: Pierre Dolinski » czw paź 17, 2024 8:22 pm

Blackcocker. Pieprzysz jak niezdrowy. Religia to nie polityka tylko zupełnie odrębny temat. A ten temat w wątku o Dickinsonie solo nie został zapoczątkowany przeze mnie, tylko ktoś inny napisał o Zielonoświątkowcach i możliwym ich wpływie na psychę dawnego muzyka Dickinsona. Ja wyraziłem zdanie co sądzę o Zielonych, to mi jeden czerwony napisał, że to to samo co KK. Moim zdaniem gówno prawda więc mu odpowiedziałem. Ty wyjebałeś to wszytko do Polityki i narzekasz na mnie, bo gnomie złośliwy nie odróżniasz polityki od religii i zrobiłeś bardzo głupio.
Forumowi czerwoni wszystko podciągną pod politykę, bo im się nudzi we własnym gronie i szukają zaczepki.

Pierre, pozwolę sobie przypomnieć, że Administacja ma zawsze rację :)

Narobił się w temacie o Bronku offtop, w którym też uczestniczyłeś, i trzeba było go posprzątać. Czy religia to nie polityka? Na naszym forum, to praktycznie to samo. Prowadzi do kłótni, a w kolejnym etapie do obrażania użytkowników. Dlatego miejsce dyskusji na takie tematy jest w "polityce".

Przyznam Ci natomiast rację, że Twój post mieścił się jeszcze w ramach tematu - jako bezpośrednie nawiązanie do sugestii, że pan Z. został zielonoświątkowcem - natomiast autorem offtopa był johnny.

I tutaj uwaga do wszystkich. Cytując czyjąś wypowiedź nie musicie odpowiadać w bieżącym temacie. Jeżeli widzicie, że dyskusja gdzieś zbacza, to skopiujcie cytowany tekst i wraz ze swoją odpowiedzią umieśćcie go we właściwym wątku. W ten sposób łatwiej będzie zachować porządek w dyskusjach, a moderacja będzie miała mniej roboty ;)
Dla mnie religia to sprawa dotycząca wyłącznie duchowości i w takim kontekście rozpatrywałem stan ducha/umysłu Roya Z. i szkodliwość pewnych sekt. A że różni tacy z religii robią igrzyska polityczne, a drudzy tacy biznes i okazję do zniewolenia drugiego człowieka, to jest to inny temat, którego gównianego tu nie chciałem poruszać. I tam też nie będę.
nie będę bił się z gównem

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » czw paź 17, 2024 9:19 pm

Pierre, możesz być co najwyżej czerwony w momencie jak widzisz moja aktywność na forum, innego odcienia czerwieni nie widzę w moim otoczeniu. Napierdalacie się od lat, dwa polityczne sekciarskie plemiona zafiksowane na punkcie swoich polityczno-religijnych wodzach jak na sensie istnienia, niezależnie z której jesteście strony. Nie raz wasze polityczne potyczki prowadziły do i z religijnych dyskusji, a raczej kłótni, dlatego w waszym przedszkolu dla dorosłych dla mnie te tematy są tożsame i sami jesteście sobie winni takiego stanu rzeczy. Nie ty zacząłeś offtop? Pardon, błąd ludzki, ale czy Twój post był przeniesiony jako pierwszy, czy jako drugi... Nie widzę wielkiej różnicy
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.

Awatar użytkownika
Pierre Dolinski
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: Pierre Dolinski » czw paź 17, 2024 9:24 pm

Twój wywód jest tak mądry i na temat jak mina Akerfeldta na zdjęciu w awatarze... ale administracja ma zawsze rację.
Od jakiegoś czasu z nikim się nie napierdalam, za to moderatorze z uporem maniaka przenosisz moje wypowiedzi pod pozorem politykowania do tego szamba, gdzie nie chcę pisać. To szkodliwe z mojego punktu widzenia.

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » czw paź 17, 2024 9:37 pm

Polityka, religia... wiadomo, że dzielą ludzi.
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: Sardi » czw paź 17, 2024 10:02 pm

Twój wywód jest tak mądry i na temat jak mina Akerfeldta na zdjęciu w awatarze... ale administracja ma zawsze rację.
Od jakiegoś czasu z nikim się nie napierdalam, za to moderatorze z uporem maniaka przenosisz moje wypowiedzi pod pozorem politykowania do tego szamba, gdzie nie chcę pisać. To szkodliwe z mojego punktu widzenia.
Jeszcze jeden podobny post w tym temacie a poleci warn
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01

Awatar użytkownika
Steve Harris
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: Steve Harris » czw paź 17, 2024 10:10 pm

Czy fani iron maiden nie mogą żyć w zgodzie
He is the king of all the land In the Kingdom of the sands Of a time tomorrow.

Tekst pochodzi z https://www.tekstowo.pl/piosenka,iron_maiden,to_tame_a_land.html

Awatar użytkownika
manichean
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: manichean » czw paź 17, 2024 10:16 pm

Słowa rozwagi
The price of existence is eternal warfare

Awatar użytkownika
Pierre Dolinski
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: Pierre Dolinski » czw paź 17, 2024 10:17 pm

Jeszcze jeden podobny post w tym temacie a poleci warn
Srogo

Wolność, równość, demokracja...
Cukier, drożdże, destylacja.

Obraziłem się

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » czw paź 17, 2024 10:27 pm

Czy fani iron maiden nie mogą żyć w zgodzie