Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Klasyka...- Hi, Invader.
- Bye, Invader
Tak jest, NIE dla psycholi tutaj.Brawa dla adminów. Krótko z osobami z zaburzeniami psychicznymi spowodowanymi alkoholem i dragami.
Blackcocker. Pieprzysz jak niezdrowy. Religia to nie polityka tylko zupełnie odrębny temat. A ten temat w wątku o Dickinsonie solo nie został zapoczątkowany przeze mnie, tylko ktoś inny napisał o Zielonoświątkowcach i możliwym ich wpływie na psychę dawnego muzyka Dickinsona. Ja wyraziłem zdanie co sądzę o Zielonych, to mi jeden czerwony napisał, że to to samo co KK. Moim zdaniem gówno prawda więc mu odpowiedziałem. Ty wyjebałeś to wszytko do Polityki i narzekasz na mnie, bo gnomie złośliwy nie odróżniasz polityki od religii i zrobiłeś bardzo głupio.
Forumowi czerwoni wszystko podciągną pod politykę, bo im się nudzi we własnym gronie i szukają zaczepki.
Dla mnie religia to sprawa dotycząca wyłącznie duchowości i w takim kontekście rozpatrywałem stan ducha/umysłu Roya Z. i szkodliwość pewnych sekt. A że różni tacy z religii robią igrzyska polityczne, a drudzy tacy biznes i okazję do zniewolenia drugiego człowieka, to jest to inny temat, którego gównianego tu nie chciałem poruszać. I tam też nie będę.Blackcocker. Pieprzysz jak niezdrowy. Religia to nie polityka tylko zupełnie odrębny temat. A ten temat w wątku o Dickinsonie solo nie został zapoczątkowany przeze mnie, tylko ktoś inny napisał o Zielonoświątkowcach i możliwym ich wpływie na psychę dawnego muzyka Dickinsona. Ja wyraziłem zdanie co sądzę o Zielonych, to mi jeden czerwony napisał, że to to samo co KK. Moim zdaniem gówno prawda więc mu odpowiedziałem. Ty wyjebałeś to wszytko do Polityki i narzekasz na mnie, bo gnomie złośliwy nie odróżniasz polityki od religii i zrobiłeś bardzo głupio.
Forumowi czerwoni wszystko podciągną pod politykę, bo im się nudzi we własnym gronie i szukają zaczepki.
Pierre, pozwolę sobie przypomnieć, że Administacja ma zawsze rację
Narobił się w temacie o Bronku offtop, w którym też uczestniczyłeś, i trzeba było go posprzątać. Czy religia to nie polityka? Na naszym forum, to praktycznie to samo. Prowadzi do kłótni, a w kolejnym etapie do obrażania użytkowników. Dlatego miejsce dyskusji na takie tematy jest w "polityce".
Przyznam Ci natomiast rację, że Twój post mieścił się jeszcze w ramach tematu - jako bezpośrednie nawiązanie do sugestii, że pan Z. został zielonoświątkowcem - natomiast autorem offtopa był johnny.
I tutaj uwaga do wszystkich. Cytując czyjąś wypowiedź nie musicie odpowiadać w bieżącym temacie. Jeżeli widzicie, że dyskusja gdzieś zbacza, to skopiujcie cytowany tekst i wraz ze swoją odpowiedzią umieśćcie go we właściwym wątku. W ten sposób łatwiej będzie zachować porządek w dyskusjach, a moderacja będzie miała mniej roboty
Jeszcze jeden podobny post w tym temacie a poleci warnTwój wywód jest tak mądry i na temat jak mina Akerfeldta na zdjęciu w awatarze... ale administracja ma zawsze rację.
Od jakiegoś czasu z nikim się nie napierdalam, za to moderatorze z uporem maniaka przenosisz moje wypowiedzi pod pozorem politykowania do tego szamba, gdzie nie chcę pisać. To szkodliwe z mojego punktu widzenia.
SrogoJeszcze jeden podobny post w tym temacie a poleci warnTwój wywód jest tak mądry i na temat jak mina Akerfeldta na zdjęciu w awatarze... ale administracja ma zawsze rację.
Od jakiegoś czasu z nikim się nie napierdalam, za to moderatorze z uporem maniaka przenosisz moje wypowiedzi pod pozorem politykowania do tego szamba, gdzie nie chcę pisać. To szkodliwe z mojego punktu widzenia.
"We're blood brothers, we're blood brothers..."Czy fani iron maiden nie mogą żyć w zgodzie
Steve, pełnym zdaniem napiszCzy fani iron maiden nie mogą żyć w zgodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości