Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
http://sanktuariumfc.org/index.php?go=artykuly_revolver tu cały artykułJedna rzecz która rzuciła się w oczy na nagraniu, ty grasz boso ?
Tak, przywykłem do tego już jako dzieciak. Kiedy zaczynałem grać mocniejszą muzykę, jako nastolatek i a potem już dorosły, zacząłem używać stopek Ludwig Speed King. nie da się na nich grać boso, nie są zbyt gładkie i mają otwory. Więc grałem w tenisówkach przez ten cały czas. Na bose stopy z tenisówek przerzuciłem się z powrotem, kiedy zacząłem używać stopek DW. No i gram boso od, nie wiem ośmiu może dziewięciu lat. Jedynym w sumie powodem dlaczego gram boso jest to, że czuję się tak bardziej swobodnie.
Oooo... Gers ma problem alkoholowy? Nie wiedziałem.BZDURA, Nicko miał zawsze takie szczupłe nogi, mocno przytył i tak to odbieramy... , że niby mięśnie zanikają, jest zdrowszy od Gers'a który miał problem alkoholowy (ma!!???) i otyłego Murraya.
Rozwaliłeś mnie teraz Pamiętam tę gazetę i ten artykuł jakby to było dzisiaj. Z tego co kojarzę, to była to relacja z koncertu. Podobno Jan rozwalił podczas występu wzmacniacz i gitarę, a te słowa brzmialy: "Będziesz musiał mniej pić". I wypowiedział je Bruce wprost do mikrofonu na scenie.Od zawsze. Bo miał ojca Polaka. A każdy Polak to złodziej i pijak. A na serio, to lubi łyknąć, zwykle siedzi w jakimś pubie. Wory pod oczami nie biorą się z oczytania. Pamiętam jakiś artykuł w Bravo (ha ha ha) ok. 1993 - "Iron Maiden - rdzewiejąca maszyna?" I tekst, że Harris powiedział Gersowi, który totalnie zawalał swoje partie, że "musisz mniej pić".
M.
Zaczął to znowu mowic przed Celtami, ze Janick nigdy nie postawi drinka i pije w kazdym irish pubie na swiecieJest bootleg ze Szwecji 2003 i tam Bruce chyba przed 23:58 mówi coś w stylu "pan Gers wybiera się do pubu i nie chce płacić za drinki, więc mu postawcie" Także tradycja picia po koncercie jest już stara.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości