No bogaczem nie jest, leczenie też swoje kosztowało...Pierre Dolinski pisze: ↑wt sty 23, 2024 9:22 pm Pewnie nie pojechał w nią dla przyjemności, tylko spłaca jakieś długi, więc zakup biletów jest jak mniemam gestem charytatywnym.
Paul Di Anno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Paul Di Anno
www.MetalSide.pl
Wszystko mu ogarnia ten Chorwat, Stjepan. Swoją drogą, jak widziałem DiAnno na KiT Rising 2, to było powiedziane, że to "ostatni koncert jaki Paul zagra na wózku" - natomiast potem na pytanie, czy kiedyś NIE będzie jeszcze występował na wózku, odpisał że "Paul sam musi tego chcieć" - także widzimy w jaką stronę to zmierza
Forum internetowe to poważna sprawa.
Jakby coś, to Dianno wypuści nową wersję Wrathchild xd Tak jakbyście tego potrzebowali 
Już pewnie słyszeliście, że Paul Di'Anno niestety zmarł w dniu dzisiejszym.
- primemover
- -#Prisoner

Wielki cios, młodo zmarł. Widziałem go na pamiętnym koncercie (bełkotanie i mylenie tekstu) w 2014 bodajże gdzie rejestrował The Beast Arises ale bawiłem się przednio w małym krakowskim klubie gdzie oddał ducha tych pierwszych gigów w zadymionych spelunach.Brat widział go ponownie w tym roku w Krakowie nie wiele dlużej niż miesiąc wstecz. Zawsze mu kibicowałem i lubię jego solowe dokonania z Killers i innymi grupami. Miał swoje wady ale twardo trzymam się zdania, że powinien nagrać coś jeszcze z Maidenami. Dickinson miał dla siebie czas i świetnie go wykorzystał choćby w Samson, czy na solowych albumach gdzie przebił zespół- matkę . Urońcie łezkę, a do facebookowiczów memoriał https://tinyurl.com/3m99s8zv
Edit: Akurat włączyłem dzis zupełnie na pałę Killers - Murder One zaraz potem dosiadłem do kompa i dotarły do mnie ponure wieści
Edit: Akurat włączyłem dzis zupełnie na pałę Killers - Murder One zaraz potem dosiadłem do kompa i dotarły do mnie ponure wieści
-
Deleted User 5490
Całe życie walczył ze swoimi demonami. W końcu zabrakło sił. Słowa zbędne. Żal.
Pozostaje zadumać się i posłuchać Prodigal Son.
Pierwszy liczący się członek zespołu już po tamtej stronie....
Pozostaje zadumać się i posłuchać Prodigal Son.
Pierwszy liczący się członek zespołu już po tamtej stronie....
Znamienne slowa, chociaz pewnie znajda sie tacy, ktorzy zaraz beda przypominac o Clivie.Pierre Dolinski pisze: ↑pn paź 21, 2024 8:46 pm Pierwszy liczący się członek zespołu już po tamtej stronie....
Az ciezko nie powiedziec „zaczelo sie”.
UP THE IRONS !!!
-
Deleted User 8263
No właśnie nie bardzo walczył.
- primemover
- -#Prisoner

-
Deleted User 8263
Ale to ejst wiedza powszechna, że nie walczył.primemover pisze: ↑pn paź 21, 2024 10:46 pmTeż nie oceniaj prędko, może walczył albo nie walczył, może poległ ale każdy walczy jak może.
-
Deleted User 5490
Masz rację. Przed chwilą przypomniałem sobie, że przecież nie ma już Clive.cloud pisze: ↑pn paź 21, 2024 9:08 pmZnamienne slowa, chociaz pewnie znajda sie tacy, ktorzy zaraz beda przypominac o Clivie.Pierre Dolinski pisze: ↑pn paź 21, 2024 8:46 pm Pierwszy liczący się członek zespołu już po tamtej stronie....
Az ciezko nie powiedziec „zaczelo sie”.
Czyli drugi. Paul dołączył do niego.
Jest ktokolwiek na forum kto był na koncercie Iron Maiden gdy jeszcze grał tam jeszcze (nieodżałowany) Paul Dianno?
The lover of life's not a sinner.
Doskonałe pytanie, chyba nie bo dawno by się pochwalił i nie kojarzę, ale może...
-
Deleted User 5490
Musiałby już wtedy brykać za Maidenami za granicę, co w czasach Żelaznej Kurtyny nie było proste. Maideni przecież pierwszy raz przyjechali do Polski już z Bruce.
Albo po prostu nie urodzić się behind the iron curtain.
Spodziewam się, że nie jest to spora grupa, zakładam, że osoby mogące być zagranicą i świadomie wybierające się na taki koncert są obecnie w okolicach sześćdziesiątki. No, ale też nie ma co przesadzać - Polonia była całkiem spora wtedy w RFN, Szwecji, Danii, lub za kanałem La Manche.
Mniejsza z tym. Pytanie nadal jest otwarte!

Mniejsza z tym. Pytanie nadal jest otwarte!
Też, tak uważamjohnny_o pisze: dawno by się pochwalił
The lover of life's not a sinner.