Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
Nieladnie tak zwracac uwage obcokrajowcowi, ktory i tak sie bardzo stara pisac po polsku.Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
Ale to z sympatii przecieżNieladnie tak zwracac uwage obcokrajowcowi, ktory i tak sie bardzo stara pisac po polsku.Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
Pewnie oficjalne forum płoniejuż pojawiają się newsy na necie, że Bruce powiedział że zrobią coś czego nigdy przenigdy nie robili i wszystkie pismaki zinterpretowały to jako setlista z nigdy niegranymi rzeczami, w co oczywiście nie wierzę i ja myślę że chodziło mu o jakieś nowe elementy show, czy cokolwiek bardziej technicznego niz dobór numerów
ale chciałbym się mylić i łudzić że chociaż to OTGDY wpadnie
Albo będzie be dead Co będzie to się przekonamy, teraz wróżenie z fusów tylko.Będzie be quick
Hehe, telefon od Harrisa brzmiały: Oto jest utworzona przeze mnie setlista, masz się jej nauczyć.jakbym ja dostał telefon od Harrisa i kazałby mi ułożyć set na te trase
oba numery pasują zarówno na otwarcie jak i na drugi slot. Murders wstawiłem na otwieracz, bo chciałbym żeby puścili Ides jak w 2005Sardi zamiast Simona na bębnach? Też na S. Nikt by się nie zorientował. Set spoko, ale mi by się marzyło otarcie Be Quick. "Mógłbym wyjść " po pierwszym numerze Tak poważnie, to chyba moje największe marzenie koncertowe związane z Maiden.
od strzała to 0 bo trochę zastany jestemSardi, jakie numery ogarniesz dziś praktycznie od strzała?
A na jakiej wielkości zestawie to wszystko?od strzała to 0 bo trochę zastany jestemSardi, jakie numery ogarniesz dziś praktycznie od strzała?
po rozgrzaniu i przypomnieniu ścieżek myślę że z większością tego seta dałbym se radę
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości