Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
Nieladnie tak zwracac uwage obcokrajowcowi, ktory i tak sie bardzo stara pisac po polsku.Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam![]()
Ale to z sympatii przecieżNieladnie tak zwracac uwage obcokrajowcowi, ktory i tak sie bardzo stara pisac po polsku.Po Polsku to perkusista. Nie trzeba dziękowaćWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam![]()
Pewnie oficjalne forum płoniejuż pojawiają się newsy na necie, że Bruce powiedział że zrobią coś czego nigdy przenigdy nie robili i wszystkie pismaki zinterpretowały to jako setlista z nigdy niegranymi rzeczami, w co oczywiście nie wierzę i ja myślę że chodziło mu o jakieś nowe elementy show, czy cokolwiek bardziej technicznego niz dobór numerów
ale chciałbym się mylić i łudzić że chociaż to OTGDY wpadnie
Albo będzie be deadBędzie be quick![]()
Hehe, telefon od Harrisa brzmiały: Oto jest utworzona przeze mnie setlista, masz się jej nauczyć.jakbym ja dostał telefon od Harrisa i kazałby mi ułożyć set na te trase
oba numery pasują zarówno na otwarcie jak i na drugi slot. Murders wstawiłem na otwieracz, bo chciałbym żeby puścili Ides jak w 2005Sardi zamiast Simona na bębnach? Też na S. Nikt by się nie zorientował. Set spoko, ale mi by się marzyło otarcie Be Quick. "Mógłbym wyjść " po pierwszym numerzeTak poważnie, to chyba moje największe marzenie koncertowe związane z Maiden.
od strzała to 0 bo trochę zastany jestemSardi, jakie numery ogarniesz dziś praktycznie od strzała?
A na jakiej wielkości zestawie to wszystko?od strzała to 0 bo trochę zastany jestemSardi, jakie numery ogarniesz dziś praktycznie od strzała?![]()
po rozgrzaniu i przypomnieniu ścieżek myślę że z większością tego seta dałbym se radę
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Cold i 0 gości