Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A jest jakaś płyta w planach? Nicko nie odszedł z zespołu, tylko nie będzie koncertował. Jest członkiem zespołu i ma dalej wszelkie profity z tego tytułu. Simon na dzisiaj jest zawodnikiem wynajętym na trasy.Ja się zgadzam z beaviso. Nie komponuje, nie będzie grał na żywo = brak sensu, żeby nagrywał coś w studio.
Na wiadomon niech koncertują i stykaMam nadzieję że nie ma w planach płyty
A komu to potrzebne, lepiej niech dłużej pogrająMam nadzieję że nie ma w planach płyty
To nie jest opinia tylko słowa Bruce'a DickinsonaA ja mimo wszystko dziwię się opiniom które mówią, że Nicko jak najbardziej zostaje w zespole
Jeśli Harris ciągle potrafi pisać takie numery jak HoE, a Bruce i Adrian takie jak WOTW to oby coś wydaliMam nadzieję że nie ma w planach płyty
Tyle że nie nikt z nas nie ma pojęcia co dokładnie miał na myśli mówiąc o zespole, więc dalej dużo w tym pola do interpretacji.To nie jest opinia tylko słowa Bruce'a DickinsonaA ja mimo wszystko dziwię się opiniom które mówią, że Nicko jak najbardziej zostaje w zespole
Ale po co dzielić włos na czworo i szukać jakichś podwójnych znaczeń? Podane jest jak na tacy, że NMB jest członkiem zespołu, a na koncertach będzie zastępstwo. Proste, no nie?Tyle że nie nikt z nas nie ma pojęcia co dokładnie miał na myśli mówiąc o zespole, więc dalej dużo w tym pola do interpretacji.To nie jest opinia tylko słowa Bruce'a DickinsonaA ja mimo wszystko dziwię się opiniom które mówią, że Nicko jak najbardziej zostaje w zespole
Ale jak do 15 i potem 20 strony tematu mieliby dobić chłopaki, jeśli by nie mogli rozkładać na czynniki pierwsze każdego słowa oświadczenia i potem tworzyć do niego dzikich teorii?Ale po co dzielić włos na czworo i szukać jakichś podwójnych znaczeń? Podane jest jak na tacy, że NMB jest członkiem zespołu, a na koncertach będzie zastępstwo. Proste, no nie?Tyle że nie nikt z nas nie ma pojęcia co dokładnie miał na myśli mówiąc o zespole, więc dalej dużo w tym pola do interpretacji.
To nie jest opinia tylko słowa Bruce'a Dickinsona
No tak, Bruce słynie z mówienia wyłącznie głęboko przemyślanych rzeczy. Zwłaszcza między utworami na koncercie.To nie jest opinia tylko słowa Bruce'a DickinsonaA ja mimo wszystko dziwię się opiniom które mówią, że Nicko jak najbardziej zostaje w zespole
Czyli Dawson jest tzw. tour musician albo live musician Jak np. dodatkowi muzycy na koncertach Depeche Mode.Ale po co dzielić włos na czworo i szukać jakichś podwójnych znaczeń? Podane jest jak na tacy, że NMB jest członkiem zespołu, a na koncertach będzie zastępstwo. Proste, no nie?Tyle że nie nikt z nas nie ma pojęcia co dokładnie miał na myśli mówiąc o zespole, więc dalej dużo w tym pola do interpretacji.
To nie jest opinia tylko słowa Bruce'a Dickinsona
Ale jak do 15 i potem 20 strony tematu mieliby dobić chłopaki, jeśli by nie mogli rozkładać na czynniki pierwsze każdego słowa oświadczenia i potem tworzyć do niego dzikich teorii?
No właśnieNo tak, Bruce słynie z mówienia wyłącznie głęboko przemyślanych rzeczy. Zwłaszcza między utworami na koncercie.
Oświadczenie Roda mówi o projektach dla Nicko, którymi ten ma się zająć. A w kwestii bębnów to „our already chosen new drummer will be announced very shortly.”
New drummer, a nie „session drummer”, „part time drummer”, „live drummer” czy inny „guest plumber”
M.
A mnie sie wydaje, ze nowy materiał już powstaje (powstał¿) i jednak Nicko zagra w studiuJa się zgadzam z beaviso. Nie komponuje, nie będzie grał na żywo = brak sensu, żeby nagrywał coś w studio.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości