Może to jego ostatni z dostępnych motywator do poprawy?Fakt, myślałem że coś nowego wypłynęło ale w takim razie tym bardziej dziwi to jezusowanie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Może to jego ostatni z dostępnych motywator do poprawy?Fakt, myślałem że coś nowego wypłynęło ale w takim razie tym bardziej dziwi to jezusowanie.
bo napisał to tylko dlatego, że jest zaczepnym, mściwym i zazdrosnym skurwysynkiem. Piecze go pupsko.Ale w sumie to nie rozumiem co złego bądź szaleńczego jest w tym co napisał?
Przede wszystkim to nie Roy porzucił BrusaPorzucenie Bruce'a ze względów religijnych nie jest szaleństwem? I to przez chlejącego ruchacza no less?
Po prostu kolejny religijny hipokryta.Fakt, myślałem że coś nowego wypłynęło ale w takim razie tym bardziej dziwi to jezusowanie.
Raczej Ameryka Południowa, Północna i wybrane rynki EU w 2026. Mówił, ze razem z trasa IM na 2025 ma w planach około 90 koncertów, zatem w okresie wrzesień - grudzień zagra ponad 50 sztuk - spokojnie zmieści w grafiku te kraje europejskie, które pominął w tym roku, lub zagrał tylko festy (np. Polska).Bruce we wrześniu wraca do Brazylii. Ciekawe czy na jesieni pocisnie też USA i wtedy powrót do EU 2026
Szczerze, to nie mogę się dotykać remiksó wcześneijszych płyt. AoB i CHW chyba nie ma po co ruszać.https://www.loudersound.com/features/al ... s-big-year
Remiks (nie remaster!) całego katalogu w drodze, najciekawiej zapowiada się chyba BTP, które ma być na tyle odmienne w finalnej wersji, że dostanie nowy tytuł More Balls To Picasso.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości