Od małego byłem bliżej "ciemnej strony mocy".Taki bezbożny prezent? Skandal![]()

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Od małego byłem bliżej "ciemnej strony mocy".Taki bezbożny prezent? Skandal![]()
Tak, pierwsza edycja ma niebieski środek. Reprint ma czerwony. Ceny od jakiegoś czasu są stabilne w tym temacie. Czasami na allegro pojawia się ten box za 1600, no ale to przegięcieTo jest ta druga nienumerowana edycja, ponad 20 lat temu kupiłem numerowaną za 300zł, bez kartonowego pudelka, zardzewiała mi. Parę lat później kupiłem drugi egzemplarz, z pudełkiem, za chyba 400zł, a ten zardzewiały sprzedałem za 700zł.Widzę, że teraz ceny tej wersji jakoś strasznie nie poszły w górę, koło 200€.
Nie no, fanów tu kilku jest oprócz mniegumbyy jestes jedynym fanem ironow na tym forum, nikt inny nic nie kupuje ;-j
Wiadomo, miłe słowa bez dwóch zdań. DziękujęNapisalem Ci gumbyy komplementa, nie gardź nim... :-j
No właśnie latają! Albo wizualizują sobie taki koncert. To jest wyższy poziomLudzie stąd do Argentyny latają, bez przesady!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości