05/07/2025 - Black Sabbath - Birmingham
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 05/07/2025 - Black Sabbath - Birmingham
Osbourne dla SiriusXM: "Nie planuję zagrać całego setu z Black Sabbath. Zagram z nimi tylko w małych fragmentach. Zrobię to, co mogę i tam gdzie będę w stanie dać radę".
- blackcocker
- -#Moderator

Szok
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wózeczek i playback, no kto by się spodziewał? Ale ci którym udało się kupić bilety na pewno nie żałują, bo nie o to w tym wszystkim chodziło.
Kto by się spodziewał?Saimon1995 pisze: ↑pn lut 17, 2025 9:18 am Osbourne dla SiriusXM: "Nie planuję zagrać całego setu z Black Sabbath. Zagram z nimi tylko w małych fragmentach. Zrobię to, co mogę i tam gdzie będę w stanie dać radę".
www.MetalSide.pl
Szczerze mówiąc ja to się nie zdziwię jak to odwołają np. w czerwcu.
Do składu dochodzą: Tool, Guns ‘N’ Roses oraz Rival Sons
Do składu dochodzą: Tool, Guns ‘N’ Roses oraz Rival Sons
https://www.last.fm/user/kamooo
Nie ma takiej możliwości - za dużo hajsu poszło na szczytne cele. W razie czego (odpukać!) zrobią Tribute To bez możliwości zwrotu biletów. A ze zwrotem na każdego zwracającego i tak znalazłoby się trzech chętnych, nawet przy tych cenach.
Kurde no z jednej strony kusiłoby zobaczyć tyle gwiazd na jednej scenie, ale ja jestem taki że wolę zobaczyć pełen koncert Metalliki, Tool'a czy Mastodona zamiast 3-4 utworów które dostaną.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Bilety wbrew pozorom wciaz sa ''dorzucane'', widzialem przed chwila na trybune c za jakies 200 funtow. Szkoda slow.
Słabe to bardzo i jednak niespodziewane. Chyba że to jakieś zwroty, o ile takie w ogóle są możliwe.
Zwroty nastepuja w przypadku biletow ambulant (dla niepelnosprawnych). W ciagu 72h trzeba przedstawic papier potwierdzajacy niesprawnosc, w przeciwnym razie bilet wraca do puli.
Albo bilety nieopłacone... Niezły burdel w każdym razie.
Ja zdazylem przejsc do kasy, gdzie nastepuje rezerwacja na 10 minut w celu sfinalizowania transakcji. Ucieszylem sie tym bardziej, ze trafilem sztuke za 200 funtow, ale mina mi zrzedla gdy doczytalem, ze to ambulant ticket (bilet dla niepelnosprawnych). Z ciezkim sercem wycofalem zamowienie. Takze warto probowac.
- Shedao Shai
- -#Nomad

Set for 5th July at Birmingham’s Villa Park, the farewell gig is expected to be a monumental event. Speaking to Riff X’s Metal XS, Wylde described the show’s scale as “mind-blowing” and suggested that if Ozzy enjoys it, he might even consider another tour.
xD
xD
Taaak, Ozzy w trasę... Wylde niech spierdala z takimi tekstami. W ogóle niech spierdala!
- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

Chlanie przez lata i gra w coverbandach w ostatnich latach zrobiło swoje
Zakk Wylde jest kretynem
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
,,A poza tym uważam,że...''koncert powinien być transmitowany w necie,jako taki odpowiednik LiveAid,The Freddie Mercury Tribute Concert,tyle,że SabbathBye.
Ozz to już nie da rady, ale Zakk jak najbardziej. Jak odpali odpowiednią działkę Sharon, to będziemy mieli Zakk Sabbath, Zakktera i Zakkozz
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest