KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2025
To jeszcze XL i M dla mnie 
Ja jeszcze do mojej koszulki jedną Mkę poproszę 
Idziemy na rekord.
3 miesiące do druku koszulek
3 miesiące do druku koszulek
Do kiedy zbierasz zamówienia?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Teraz zbieram zamówienia. Jest wystarczająco dużo czasu żeby się zdecydować. Czerwiec będzie na płacenie i na początku lipca druk żeby zdarzyć z wysyłką
Ja akurat wracam z urlopu przed polowa lipca to idealnie
Dla mnie poproszę L i M
Na co chcesz zdążyć, skoro trasa zaczyna się pod koniec MAJA??
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Na koncert warszawski, skoro jego dotyczy koszulka. Ci co wybierają się wcześniej w innym mieście raczej mogą przebierać w koszulkach.
Dokladnie. To jest koszulka eventowa na Warszawę, nie zeby w niej paradować po Budapeszcie czy Bratysławie
A ja chciałbym zapytać czy znana jest już cena i koszty wysyłki? Ja już mogę opłacić śmiało 
Cenę podam jak będzie gotowy projekt bo na nią ma wpływ kilka czynników. Przede wszystkim cena projektu oraz wycena z drukarni. O wysyłkę proszę tradycyjnie pytać Budziola.
Szkoda, bo ja się nie wybieram na koncert w Warszawie
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Ale koszulkę do kolekcji będziesz miał i na późniejsze koncerty... Generalnie i tak nie byłoby szans wyrobić się na początek trasy, niech no tylko wszystkie trafią do odbiorców do końca lipca.
Oczywiście, najważniejsze że będą i myślę że to będzie jeden z moich ulubionych wzorów
Natomiast dla zbierania zamówień od kolegów potrzebuję ostatecznej wersji przodu. Minimum tego
Natomiast dla zbierania zamówień od kolegów potrzebuję ostatecznej wersji przodu. Minimum tego
Wysylka inpostem okolo 15-18zl
U mnie jeszcze do dodania:
1 sztuka L
1 sztuka XL
1 sztuka XXL
1 sztuka L
1 sztuka XL
1 sztuka XXL
Nie przesadzjacie bo nie wiem kto Wam to rozesle