Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
Fajne były te okładki okołofactorowe.
Zgadza się. Fajne odejście od kolorowych komiksów
www.MetalSide.pl
Na winylu ukazał się 17 października bootleg Live at Dynamo Open Air festival 2000
My razor sharp knife's edge, pierces my victim's body, But I can't take their soul
Punching through jello, stabbing not killing, Disappointment, Discomfort
Dobra kupuję na nowo płyty Maiden od debiutu do Feara + Live After Death, tak sobie dowaliłem, że teraz jak chce nowe to muszę brać te digipaki z 2015, szukam jak najtaniej to 34,99 pln na voiceshop, dobry sklep zamawiałem tam kilka razy. One chyba są dosyć głośno nagrane, bo miałem Feara i Virtual z tej wersji, ale nawet poligrafia mi się podobała. Będę wrzucać na bieżąco jak będzie się kolekcja uzupełniała. Jak ktoś ma te wersje 2015 i chce się czymś podzielić/coś doradzić to jestem otwarty 
My razor sharp knife's edge, pierces my victim's body, But I can't take their soul
To się pochwale, nic specjalnego, ale dla mnie szczególny moment bo zacząłem na nowo zbierać Ironów
, głupi byłem, że sprzedałem te jewele 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ja to moooże kiedyś dokupię sobie resztę tych remasterów z 1998, by kompletnego Eddiego mieć
Z lat 80' nie mam Life After Death i Somewhere in Time, a lata 90' nie wiem czy były uwzględniane w tej serii, ale to pewnie tylko No Prayer i Fear.
jeszcze live at donnington i a real live/dead one musisz miec by uzbierac edka, ja wszystko sprzedalem, ale to jezscze zanim wrocilem na forum i teraz zbieram od nowa w planach Powerslave, Lad, SiT i Synek i starczyCaracalized pisze: ↑wt lis 18, 2025 6:31 pm Ja to moooże kiedyś dokupię sobie resztę tych remasterów z 1998, by kompletnego Eddiego miećZ lat 80' nie mam Life After Death i Somewhere in Time, a lata 90' nie wiem czy były uwzględniane w tej serii, ale to pewnie tylko No Prayer i Fear.
www.MetalSide.pl
Stary chłop, a lalkami się bawi 
01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen/Hietala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, Zalewski 04: NK, Dool, Moriah Woods, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen, Rock the Square, Dead Dasies 07: Muse, Linkin Park, Judas Priest, Uriah Heep 08: Soen, Turbo 09: G.Hughes 10: Venflon, W.A.S.P., Internal Quiet, Helloween, Halestorm 11: R.Romero + Gus G, Turbo, Wij, Uriah Heep, NK, Internal Quiet, Helloween 12: Internal Quiet, Bryan Adams, NK
Co kto lubi, z kobiecej wyrozumiałości należy korzystać 
Jestem zadowolony z tych digipaków 2015, książeczka oszczędniejsza w zdjęcia niż te wersje z 98 roku, trochę za głośno zmiksowane moim zdaniem, te z 98 też były głośne ale cichsze trochę. Ale nie jest źle 8 lub 8,5/10 im daje, czas zacząć zbierać pozostałe kilka na które mam ochotę.
Pani Mikołajowagumbyy pisze: ↑pn lis 24, 2025 10:36 amO... będzie prezent na Mikołaja pewnoSaimon1995 pisze: ↑pn lis 24, 2025 8:07 am Box kolekcjonerski o koncertach IM w 1986 jest już dostępny ->>> https://blackpoints.pl/produkt/box-kole ... 86-nowosc/
Pierwsza część super, więc tą bierę w ciemno![]()

www.MetalSide.pl