27/03/2026 - Monstrum - Jarosław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/02/2026 - Monstrum - Rzeszów
Kapitalna relacja, zdecydowanie warta przeczytania od razu w całości
Czekałem na wytłuszczenia i się nie zawiodłem
Powodzenia w polowaniu i oby do zobaczenia wieczorem 
PreZes, dzięki, że wytlusciłeś samo gęste 
Fajnie, że spontan wypalił. Na klopie można czasami podjąć dobre decyzje. I szacun za olanie tej durnej daty. Zamiast siedzieć w najlepszej koszuli w restauracji, wybrałeś znacznie lepszą rozrywkę
Fajnie, że spontan wypalił. Na klopie można czasami podjąć dobre decyzje. I szacun za olanie tej durnej daty. Zamiast siedzieć w najlepszej koszuli w restauracji, wybrałeś znacznie lepszą rozrywkę
Koszulę to jeszcze trzeba mieć.
Ja mam taką ze ślubu, a to było dawno. 
To jeszcze dla statystyków. Taki wyjazd kosztowo wyniósł mnie prawie 350zł (69 bilet, 240 paliwo, 40 nowa płyta Monstrum).
To jeszcze dla statystyków. Taki wyjazd kosztowo wyniósł mnie prawie 350zł (69 bilet, 240 paliwo, 40 nowa płyta Monstrum).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Pełna zgoda co do klopa i olania, choć ja nawet takiej ze ślubu nie mam 
Całkiem droga impreza, ale najważniejsze że było warto. Ja na swój koncert roku wydałem w sumie ciut mniej, mimo że bilet prawie trzy razy droższy - transport tańszy o ponad połowę, a w merch zaopatrzyłem się dzień wcześniej
Całkiem droga impreza, ale najważniejsze że było warto. Ja na swój koncert roku wydałem w sumie ciut mniej, mimo że bilet prawie trzy razy droższy - transport tańszy o ponad połowę, a w merch zaopatrzyłem się dzień wcześniej
- Shedao Shai
- -#Nomad

Dobra relacja, ciekawie się czytało. Trzeba docenić personalizację dla nugza, śmiechnąłem xD
Taki jest prawie zawsze gdy się człowiek waha czy jechać - już po wszystkim cieszy się, że pojechał. A jak się już odeśpi to w ogóle
Taki jest prawie zawsze gdy się człowiek waha czy jechać - już po wszystkim cieszy się, że pojechał. A jak się już odeśpi to w ogóle
Dzięki. Tak właśnie sobie pomyślałem siedząc w świątyni dumania, że jak nie pojadę, to będę miał do siebie żal. A jak pojadę, to najwyżej będę zmęczony. No, ale koncert skończył się wcześnie i nawet tego drugiego nie ma, a bawiłem się świetnie.Shedao Shai pisze: ↑ndz lut 15, 2026 10:43 am Dobra relacja, ciekawie się czytało. Trzeba docenić personalizację dla nugza, śmiechnąłem xD
Taki jest prawie zawsze gdy się człowiek waha czy jechać - już po wszystkim cieszy się, że pojechał. A jak się już odeśpi to w ogóle![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
- blackcocker
- -#Moderator

Czytanie tak długiego tekstu o Monstrum nie było w moim bingo na 2026, ale jednak. Fajna relacja 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Potwornie Cię przepraszamblackcocker pisze: ↑ndz lut 15, 2026 12:26 pm Czytanie tak długiego tekstu o Monstrum nie było w moim bingo na 2026, ale jednak. Fajna relacja![]()
Fajnie, że wyjazd się udał
Dzięki za relację i zakup
Dzięki za relację i zakup
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Re: 27/03/2026 - Monstrum - Jarosław
Nie chce mi się zakładać kolejnego tematu, więc zmienię ten 
https://www.facebook.com/events/9237857 ... tn__=-UK-R

Tym razem trochę taniej, trochę dalej (z Warszawy), trochę później (w Rzeszowie o 20:30 zaczynało Monstrum). Ja się nie wybiorę, ale może komuś podpasuje.
Ciekawe czy się zbiorą i rzeczywiście zagrają jakąś przynajmniej mini traskę.
https://www.facebook.com/events/9237857 ... tn__=-UK-R

Tym razem trochę taniej, trochę dalej (z Warszawy), trochę później (w Rzeszowie o 20:30 zaczynało Monstrum). Ja się nie wybiorę, ale może komuś podpasuje.
Ciekawe czy się zbiorą i rzeczywiście zagrają jakąś przynajmniej mini traskę.