27-28/02/2026 - Faetooth - Warszawa/Wrocław

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Re: 27-28/02/2026 - Faetooth - Warszawa/Wrocław

Post autor: johnny_o »

Super relacje chłopaki :)
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Caracalized »

Nie wiem czemu nie dali Ci druku kolekcjonerskiego. Czy to ma znaczenie kto kiedy te bilety kupował (ja jeszcze w pierwszą pulę trafiłem dobre półtorej tygodnia po ogłoszeniu xD) czy dają je losowo? Jeszcze nie zdarzyło się, bym przed knockoutowym gigiem na bramkach wydruku nie dostał, no ale może i mnie to kiedyś spotka.
I ja na Łącznik nadal nie narzekam, podoba mi się to, że szatnia tam darmowa jest xD Poza tym nie czepiam się niczego, scena jak wspomniałeś z w miarę każdej odległości jest blisko, bo sala mała, nagłośnienie bardzo dobre, chociaż na Stygian Bough miesiąc temu było lepsze, alkoholu nie piję, więc ceny za niego mnie nie rażą, obsługa przy bramce miła... no na co ja mogę narzekać? xD I widziałem, że nawet tramwaje bezpośrednio spod dworca tam dojeżdżają, ale nie korzystałem, bo wolałem się przejść.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Zależy skąd się ma bilet. Jeśli kupuje się przez jakiegoś pośrednika, a nie bezpośrednio od KOP, to mogą nie dawać na wejściu.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

Schizoid pisze: wt mar 03, 2026 3:56 pm Zależy skąd się ma bilet. Jeśli kupuje się przez jakiegoś pośrednika, a nie bezpośrednio od KOP, to mogą nie dawać na wejściu.
Yup. Ale ja kupiłem przez KOP.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

Caracalized pisze: wt mar 03, 2026 3:47 pm Nie wiem czemu nie dali Ci druku kolekcjonerskiego. Czy to ma znaczenie kto kiedy te bilety kupował (ja jeszcze w pierwszą pulę trafiłem dobre półtorej tygodnia po ogłoszeniu xD) czy dają je losowo?
Może im się moja morda nie spodobała xD
ODPOWIEDZ