MaidenFan pisze: ↑pt maja 08, 2026 8:59 am
Że Clairvoyant wypadnie kosztem Infinite Dreams.
Tak obstawiam już od premiery książki. Zresztą Bruce to pośrednio potwierdził (że zagrają ID) podczas premiery filmu. Zapytali go o ulubiony utwór i wymienił ROTAM i właśnie ID. Przecież przypadkowo tego nie powiedział. Co ciekawe, H wskazał na FOTD, z którym przecież nie miał, w sensie twórczym, nic wspólnego.
Geri666 pisze: ↑pt maja 08, 2026 3:28 pm
Wiesz, Harris mówił w ostatnich latach, że chciałby zagrać Only The Good Die Young. I co z tego wyszło? Mimo wszystko, trzymam kciuki za Infinite.
Wiesz, Harris mówił w ostatnich latach, że chciałby zagrać Only The Good Die Young. I co z tego wyszło? Mimo wszystko, trzymam kciuki za Infinite.
Myślę że gdyby nie Smallwood to usłyszelibyśmy wiele niegranych perełek. Dla mnie to właśnie on zmusza zespół by wiekszość setlisty to były kotlety które spodobają się ' Januszom ' . Harris coś tam pogada o Only The Good.. a potem Smallwood powie że nikt by tego nie poznał i lepiej zagrać Can I Play With Madness po raz setny.
Myślę że gdyby nie Smallwood to usłyszelibyśmy wiele niegranych perełek. Dla mnie to właśnie on zmusza zespół by wiekszość setlisty to były kotlety które spodobają się ' Januszom ' . Harris coś tam pogada o Only The Good.. a potem Smallwood powie że nikt by tego nie poznał i lepiej zagrać Can I Play With Madness po raz setny.
Nie do końca. Setlistę układają Bruce ze Steve'm, konsultując się z Rodem i Dave'm Shackiem (który wg mnie ma obecnie więcej do powiedzenia od Roda). Wystarczy wspomnieć, że perełki typu FTGGOG na Legacy to był właśnie pomysł Roda. Za to rzeczywiście słyszałem historię, że ID było na próbach w 2012 (nawet w pierwotnej wersji setlisty), natomiast bodajże Rod stwierdził, że kawałek ten nie brzmiał za dobrze na żywo więc wymienili go na ATSS...