Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Wywiady i newsy
Prychłem! 
- Caracalized
- -#Moonchild

Tam musi całe Senjutsu polecieć, jaki Angel and the Gambler?
I odśpiewane przez Blaze'a może byłoby chociaż śmieszne 
Pewnie nagrają filmik, który wyświetlą na telebimie w czasie gali i tyle.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Rock and Roll Hall of Fame... nominowani: Mariah Carey, Shakira, Lauryn Hill... jakoś kropki mi się nie łączą. Ale taką galę z Blazem i Angel and the Gambler bym oglądął 
W sumie mogliby wysłać tam Blaze'a i Nicko, żeby jakaś faktyczna reprezentacja była.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A jaki problem machnąć się biz-jetem? Zamiast kopać piłeczkę poleci Stefan, prześpi się dwa razy w drodze tam/powr, wpadnie na imprezę w krótkich spodniach, na miejscu pokaże parę razy kciuk i powie "Cheers, mate!", bo wypada. I wsio. I to jest właśnie Iron fucking Maiden.
M.
M.
nie muszą występować.
np. jak wprowadzali Dire Straits to nie pojawił się Mark, mowy wygłosili John, Alan i Guy, podobnie z Gunsami, nie było Axla.
Jak wprowadzali Genesis to ktoś tam pograł ich covery, bodajże Phish.
np. jak wprowadzali Dire Straits to nie pojawił się Mark, mowy wygłosili John, Alan i Guy, podobnie z Gunsami, nie było Axla.
Jak wprowadzali Genesis to ktoś tam pograł ich covery, bodajże Phish.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No jest duży problem bo sama roznica czasu to jakieś 18h, do tego z Australii do USA nie polecisz zwyklym jetem. Nierealnebeaviso pisze: ↑wt kwie 14, 2026 12:30 pm A jaki problem machnąć się biz-jetem? Zamiast kopać piłeczkę poleci Stefan, prześpi się dwa razy w drodze tam/powr, wpadnie na imprezę w krótkich spodniach, na miejscu pokaże parę razy kciuk i powie "Cheers, mate!", bo wypada. I wsio. I to jest właśnie Iron fucking Maiden.
M.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gala odbywa się w LA 14 listopada więc nie ma opcji, aby ktokolwiek z aktualnego składu się pojawił. Prawdopodobnie, o ile Phantom na to pozwoli, na gali pojawią się Nicko, Stratton i Blejz - nie wykluczałbym także pojawienia się Roda. Puszczą krótki filmik z podziękowaniami i tyle. Jeśli będzie parcie na występ to zawsze mogą zaprosić jakiś zaprzyjaźniony zespół do odegrania np. "IM".
Ciekawe czemu zabrakło Stefana i jana.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Adrian chyba skrócił włosy, wygląda bardzo dobrze, klasa, reszta w sumie też.
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No ciekawe...
Przede wszystkim je pofarbował, brodę też
Wypisz wymaluj Detektyw Rutkowski 
Przede wszystkim je pofarbował, brodę też
Nie chcę być złym prorokiem, ale Nicko wygląda koszmarnie… Oczy martwe, twarz jak po sterydach.
Naprawdę, mój ojciec w jego wieku, tłumiący w sobie raka kuracjami medycznymi, wygląda bez porównania lepiej…
M.
M.
Ta twarz to też efekt botoksu w czoło, stąd też oczy się takie wydają zbyt okrągłe (puste).
Nicko wydaje książkę: https://www.youtube.com/watch?v=N2lkMwX2cbc
Twarz to jedno, ale jak patrzę się na te dłonie... Uch
Twarz to jedno, ale jak patrzę się na te dłonie... Uch
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Przeklejka z Maidenfans, niestety nie mogę wkleić linku ze źródłem, bo strona BBC nie działa poprawnie:
W kontekście narzekań Dave'a na spędzanie czasu z dala od rodziny, takie ograniczenie aktywności koncertowej mogłoby pewnie być optymalnym rozwiązaniem. Parę dużych sztuk na cały kontynent i do domu.
Może wzorem innych dużych nazw po RfYL będą stawiali na rezydencje koncertowe, a nie regularne trasy? Eddfest jako impreza obwoźna a la Ozzfest?Burce was interviewed on the Shaun Keavney Rock Show on BBC Radio. Asked about Eddfest he said "it's the last show of the European tour so it will probably be a couple of years before we do.....a thing in Europe, whatever that may be."
W kontekście narzekań Dave'a na spędzanie czasu z dala od rodziny, takie ograniczenie aktywności koncertowej mogłoby pewnie być optymalnym rozwiązaniem. Parę dużych sztuk na cały kontynent i do domu.
No na moje już więcej nie zagrają. Couple of years to zaraz będą mieli po 80 lat.
Od dawna piszę że na moje to Eddfest będzie ostatnim koncertem Maiden w Europie.
www.last.fm/user/darkfuneral18