08/10/2026 - Deep Purple + Jayler - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/10/2026 - Deep Purple + Jayler - Łódź
Przecież Purple potrafili u nas zagrać serię koncertów Spodek & Atlas-Tauron-Tauron rok po roku. Ich publika docelowa jest w wieku samych muzyków, to trybsy mają naturalne wzięcie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

Część ludzi z pewnych względów (chociażby wiek, teraz osiemnastolatkami są roczniki 2008 albo kogoś dopiero teraz stać na koncerty) siłą rzeczy musiała zacząć chodzić na gigi po covidzie, a poza tym, nawet jeśli ludzie w naszym wieku dopiero od 4 czy 5 lat uczęszczają na koncerty, to kurde, powiedz mi, co oni Ci zrobili, że mają wypierdalać? xD I to lepiej dla muzyków i dla muzyki, że ludzie kupują bilety, lepiej aby było zainteresowanie niż go nie było. A czy pozernia czy nie pozernia te bilety kupuje nawet nie mam ochoty wnikać, dajmy innym żyć jak mają na to ochotę, dopóki kogoś oczywiście nie krzywdzą swoim istnieniem.Bon Dzosef pisze: ↑czw maja 14, 2026 10:33 pm Chciałbym żeby ludzie ktorzy zaczeli chodzić na gigi po c9vidzie wypierdalali
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Pięknie wygląda mapka z trybunami całymi na szaro i jedynie płytą dostępną... Za chwilę sold out więc już nie było na co czekać, bilet kupiony.
Johnny dawaj znać jak organizator poda jakiś news, że sprzedano już np 95% biletów na płytę, najwyżej kupi się, a testament na końcu. Chciałbym Purpli jezcze raz zobaczyć.
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Far away from here
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Zuch! Tydzień temu było 80%, więc albo zaraz będzie 90% albo od razu info o sold out, ewentualnie ostatnich sztukach. Może być ciężko bo nie mam sociali, ale jeśli mi coś mignie to dam znać. A w razie czego ktoś mnie pewnie uprzedzi 
Ok, jak nie masz socjali, to ja se znajdę, powinno być w oficjalnym wydarzeniu jeśli dobrze myślę.
I don't belong here, we gotta move on, dear
Far away from here
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Far away from here