Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Źródło tej prawdy? 
to jeszcze powiedzcie, czy będzie tylko jedna ta zmiana? 
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
- Caracalized
- -#Moonchild

Ale naprawdę jesteście aż tak pewni tego, że tak będzie wyglądała setlista trasy, która się nawet jeszcze nie zaczęła? Skąd wiecie, że ma być Infinite Dreams za Clairvoyant? A może oba te utwory będą? Może nie będzie żadnego z nich? Jak tacy zajebiści wróżbici tutaj są to jeszcze mi powiedzcie czy umrę w tym roku czy za 10 lat czy 2,5? możecie mi przy okazji jeszcze dokładną datę podać xDDD Ah tak, bo w jednym wywiadzie chujasyn coś powiedział i już wszyscy są tacy pewni jak będzie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Clairvoyant nie będzie 100%
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Nie mogą minutes wywalić? Co im ten Clairvoyant zrobił?
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Za ID moga wszystko wywalić

Niektórzy po prostu są blisko zespołu i pewne leaki mają. Na logikę - nawet jeśli odbywają te próby na Marsie, że nikt tego nie słyszy, to nadal jacyś ludzie muszą stworzyć oprawę wizualną pod zmienione utwory, ktoś to musi przejrzeć, zatwierdzić itp. I zwiększa się krąg ludzi którzy wiedzą.Caracalized pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:54 pm Ale naprawdę jesteście aż tak pewni tego, że tak będzie wyglądała setlista trasy, która się nawet jeszcze nie zaczęła? Skąd wiecie, że ma być Infinite Dreams za Clairvoyant? A może oba te utwory będą? Może nie będzie żadnego z nich? Jak tacy zajebiści wróżbici tutaj są to jeszcze mi powiedzcie czy umrę w tym roku czy za 10 lat czy 2,5? możecie mi przy okazji jeszcze dokładną datę podać xDDD Ah tak, bo w jednym wywiadzie chujasyn coś powiedział i już wszyscy są tacy pewni jak będzie![]()
Tbh w tym roku powinni wywalić i 23:58 i Aces. Rozumiem, że rok temu była 40-tka LAD i to jakoś pasowało, ale jeśli w tym roku chcą kręcić DVD, to przydałoby się je jakoś odróżnić od F666... A te setlisty obecnie się pokrywają w dość dużej mierze. No i nie wiem, jaki jest sens wydawania tego na drugiej koncertówce z rzędu.
23:58 -> Infinite Dreams
Aces High -> Bring Your Daughter
I ewentualnie Wrathchild -> Prowler
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

A ID będzie na 100% czy może 90 max?
- Caracalized
- -#Moonchild

To nadal zostaje to niepewne 13,34% 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja już nic nie wiem a osoba ktora znam odpisala: "
"
Ale clairvo wyleci
Cos słysze ze dwie zmiany, więc może RF
Ale clairvo wyleci
Cos słysze ze dwie zmiany, więc może RF
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Jak wpadnie RF lub Sanctuary za WY to słabiutko. Jak chcą zmieniać to niech zmieniają RTTH i TNOTB bo średnio lubię. W to miejsce mogli by zagrać Purgatory, Still Life albo Invaders 
A dla mnie to dobra zamiana. WY już mi się strasznie objadł .
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Mam totalnie dość WY, ale to nadal dobry zamykacz.
Potencjalne zrobienie kogoś w ch@%&? Już Ralf na tym forum odwalił numer (pomijam DCFMA!) z zapewnieniem, że jakiś koncert słabiutko się sprzedaje i forumowicz się dodatkowo musiał wykosztować.
Za chwilkę wszystko będzie jasne i naprawdę takie pierdololo "prawd objawionych" nikomu nie jest potrzebne.
www.MetalSide.pl
no spoko, ja nie mowie ze to nie macie racji, ale wrzucanie tego na wiki jest glupie XDszatanista pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:10 pm Są osoby, takie jak Ralf, Wicker czy ja, które po prostu wiedzą więcej. Będzie ID za Clairvoyanta, i już teraz jest to prawda.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
IMO Wasted Years jest nie do ruszenia z dwóch powodów. Przede wszystkim to mocno symboliczny numer i na tej trasie po prostu pasuje na to miejsce. Po drugie to by oznaczało 0 utworów z SiT (bo nie widzi mi się, aby zmiany były zbyt duże). Jeden album już pomijają, a trasa ma obejmować pierwsze 9 płyt, więc kolejna dziura w tym zakresie byłaby przegięciem pały.Under Jolly Roger pisze: ↑czw maja 14, 2026 11:42 pm Jak wpadnie RF lub Sanctuary za WY to słabiutko. Jak chcą zmieniać to niech zmieniają RTTH i TNOTB bo średnio lubię. W to miejsce mogli by zagrać Purgatory, Still Life albo Invaders![]()
Running Free to już prędzej za AH bym widział.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To jest też takie trochę pokazywanie "ja wiem, mam swoje kontakty"Sardi pisze: ↑pt maja 15, 2026 12:38 pmno spoko, ja nie mowie ze to nie macie racji, ale wrzucanie tego na wiki jest glupie XDszatanista pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:10 pm Są osoby, takie jak Ralf, Wicker czy ja, które po prostu wiedzą więcej. Będzie ID za Clairvoyanta, i już teraz jest to prawda.
www.MetalSide.pl
Gdybym faktycznie miał jakieś wejścia i rzucał takie zapowiedzi, to chociaż bym chciał ludziom faktycznie nakręconym na seta napisać, skąd w ogóle jest taka nowina, a nie na zasadzie - wiem trochę więcej, elo