Warunek - muzyk musiał wrócić przynajmniej po 1 studyjnej płycie na której nie wystąpił
Najlepszy powrót do macierzystego zespołu (5 opcji max do wyboru)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Najlepszy powrót do macierzystego zespołu (5 opcji max do wyboru)
Rozruszamy trochę ten dział
mozna wybrac max 5 opcji
Warunek - muzyk musiał wrócić przynajmniej po 1 studyjnej płycie na której nie wystąpił
Ostatnio zmieniony wt cze 09, 2026 3:37 pm przez Zajzajer, łącznie zmieniany 1 raz.
Can't you feel the poison rising out of the morning and clear through the night
You can feel my strength destroy you straight to the heart from the venomous bite
Zajzajer on the Road 2026:
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
You can feel my strength destroy you straight to the heart from the venomous bite
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Re: Najlepszy powrót do macierzystego zespołu (5 opcji max do wyboru)
Mój głos na 4 pozycje, wszystkie które pamietam
Dickinson/Smith - wiadomo
Collins do Genesis - świetna trasa w 2007, gig w chorzowie jeden z koncertów życia
Lombardo do Slayera, dobre płyty pocisnęli i miałem szczescie widziec raz w oryginalnym składzie
Portnoy do DT, chujowa Parasomnia, koncert w Łodzi też nie spełnił moich oczekiwań, ale trasa zacna sporo utworów zagrali na tej trasie, magia wróciła, nie byłbym sobą gdybym go nie wymienił
Dickinson/Smith - wiadomo
Collins do Genesis - świetna trasa w 2007, gig w chorzowie jeden z koncertów życia
Lombardo do Slayera, dobre płyty pocisnęli i miałem szczescie widziec raz w oryginalnym składzie
Portnoy do DT, chujowa Parasomnia, koncert w Łodzi też nie spełnił moich oczekiwań, ale trasa zacna sporo utworów zagrali na tej trasie, magia wróciła, nie byłbym sobą gdybym go nie wymienił
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
- Caracalized
- -#Moonchild

Zaznaczyłem jedną oczywistą w moim przypadku opcję 
Sorry jak nie wyminiłem jakichś Twoich zespołów, ale nie jestem tak osłuchany jak niektórzy, za cienki w te klocki jestem 
Szukałem troche na necie, mogłem jakieś polskie zespoły, ale nic mi nie przyszło do głowy.
Myślałem jeszcze nad tematami w stylu - ''Czyjego muzyka odejście (w sensie niekoniecznie śmierć) z zespołu najbardziej Cię zasmuciło'' ale to może propozycje w big survivor offtop będziecie podawać, ankieta ma max 34 opcje, a tutaj kilku muzyków przypisałem do jednego zespołu i się mniej zrobiło. Wokalista AC/DC się nie pisze, bo nie nagrali płyty studyjnej z Axlem, a jak pisałem to był warunek.
Szukałem troche na necie, mogłem jakieś polskie zespoły, ale nic mi nie przyszło do głowy.
Myślałem jeszcze nad tematami w stylu - ''Czyjego muzyka odejście (w sensie niekoniecznie śmierć) z zespołu najbardziej Cię zasmuciło'' ale to może propozycje w big survivor offtop będziecie podawać, ankieta ma max 34 opcje, a tutaj kilku muzyków przypisałem do jednego zespołu i się mniej zrobiło. Wokalista AC/DC się nie pisze, bo nie nagrali płyty studyjnej z Axlem, a jak pisałem to był warunek.
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Prosiłbym by dodać powrót Dio do Sabs. Albo i powroty
Najbliższe koncerty w 2026: ZZ Top, Eric Johnson, Savatage, Judas Priest ...
DOdałem, pROSZE Głosowac jeszcze raz, bo sie głosy usunely,
zasrany caps lock
zasrany caps lock
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
- Caracalized
- -#Moonchild

zdecydowanie Kiske/Hansen do Helloween wygrywa - powrót uratował ten zespol, a nawet wywindował do poziomu, którego wczesniej ten zespol nie osiągnął (komercyjnie i wykonawczo - płytowo raczej tak se
)
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Halford, Dickinson & Smith i Dio
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Schmier do Destruction