Moglby być problem, bo wynająłem wszystkie swoje chatyCaracalized pisze: ↑pn cze 15, 2026 10:36 am Niech zrobią koncert u Dżosefa na chacie wyłącznie dla Sanktuarian![]()
No i połowa i tak by była niezaproszona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Moglby być problem, bo wynająłem wszystkie swoje chatyCaracalized pisze: ↑pn cze 15, 2026 10:36 am Niech zrobią koncert u Dżosefa na chacie wyłącznie dla Sanktuarian![]()

Kiedys pewnie gdzieś osiade, póki co 50-50 Wwa lub Rio
Zwłaszcza w porównaniu z oryginalnymi wykonawcami. Akurat miałem porównanie w przeciągu tygodnia. Rudy bez sensu marnuje slot na cover.

Bon Dzosef pisze: ↑wt cze 16, 2026 12:45 am na co Rudy stwierdzil "nie dostaniesz żadnej kostki jak będziesz zasłaniał innym, schowaj to".
Bon Dzosef pisze: ↑wt cze 16, 2026 12:45 am jesscze drugi cymbal trzymał winyla i prosbe o podpis co też Rudy fajnie skomentowal "naprawde myslisz, że będę Ci dawal autografy w trakcie koncertu? Schowaj to i nie zaslaniaj. Chyba mnie znasz, czego się spodziewales?".![]()

Bon Dzosef pisze: ↑śr cze 17, 2026 1:39 am Vipow sprzedali od chuya, była straszna spina wsrod ludzi którzy pokupowali EE i ogólnie ludzie tam by się pozabijali o tą barierke.
Na Megadeth za to już było intensywnie, pojawiło się pchanie [...] Plywakow rozsądna ilość

Trudno powiedzieć, ale dużo było słowakow (ci na pewno nie pchali), wegrow, a nawet wpadlem na Rosjanina i Bialorusinke. Ale wydaje mi się że ci intensywni to młodzi lokalsipz pisze: ↑śr cze 17, 2026 7:37 amBon Dzosef pisze: ↑śr cze 17, 2026 1:39 am Vipow sprzedali od chuya, była straszna spina wsrod ludzi którzy pokupowali EE i ogólnie ludzie tam by się pozabijali o tą barierke.
Na Megadeth za to już było intensywnie, pojawiło się pchanie [...] Plywakow rozsądna ilość
To Austriacy byli tacy pchający i pływający czy jacyś przyjezdni? Nie spodziewałem się po niemieckim narodzie żywiołowego podejścia do odbioru koncertu.
Fajnie, że Rudemu się chce. Zazwyczaj koncerty na koniec serii są jednak najkrótsze![]()

GruboBon Dzosef pisze: ↑sob lip 04, 2026 10:01 am Mustaine powiedzial, że jakiś nugz w wywiadzie zapytal go kto by wygral walkę na piesci, Rudy czy James XDDD