The Night Eternal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Night Eternal
Między utworami aż tak tego nie czułem, ale Candle... nawet wrzuciłem sobie w soft do edycji i rzeczywiście są zauważalne różnice. Ciekaw jestem, czy to kwestia kilku producentów, różnego sprzętu, powstawania utworów w różnym czasie, czy po prostu jakiś produkcyjny kiks.
Niby na Metallum Michael Zech widnieje jako jedyny odpowiedzialny za nagrywanie, produkcję i miksowanie płyty... No ciekawy przypadek, szczerze mówiąc trochę mnie to irytuje xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Płyta tak bangla, że nie zauważam jeśli się mocno nie skupię 
- Saimon1995
- -#Moderator

O zespole wcześniej nie słyszałem. Dziś zajrzałem do tego tematu. I z chęcią sprawdzę całość.
Sprawdź, warto.
Dziś prawie cały dzień spędzony z Cold Velvet
Dziś prawie cały dzień spędzony z Cold Velvet
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Podbijam. U mnie od paru dni się przeplata z Mastodonem.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ale ta płyta mi "siadła". Mam na zapętleniu. Moi faworyci to: "Eurydice" oraz "The Watcher".