Support - DRAGONFORCE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - DRAGONFORCE
J anie będe ukrywał że mi osobiście Dragonforce to się średnio podoba
byłem na stronce
ale tak raczej bez rewelacji
byłem na stronce
ale tak raczej bez rewelacji
UP THE IRONS!!
:solo
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Jak ktoś gwiźnie na moich ulubieńców, to będzie mieć do czynienia z moim orężem!

Dobra ja nie będe gwizdałMissMadness pisze:Jak ktoś gwiźnie na moich ulubieńców, to będzie mieć do czynienia z moim orężem!
UP THE IRONS!!
:solo
Ja tez nietom_azs pisze:Dobra ja nie będe gwizdałMissMadness pisze:Jak ktoś gwiźnie na moich ulubieńców, to będzie mieć do czynienia z moim orężem!
-
El Dorado
ja tez nie ...Yaaqb pisze:Ja tez nietom_azs pisze:Dobra ja nie będe gwizdałMissMadness pisze:Jak ktoś gwiźnie na moich ulubieńców, to będzie mieć do czynienia z moim orężem!
![]()
-
Deleted User 622
ani jatobink pisze:ja tez nie ...Yaaqb pisze:Ja tez nietom_azs pisze: Dobra ja nie będe gwizdał![]()
A ja się wyłamię i będęmetal pisze:ani jatobink pisze:ja tez nie ...Yaaqb pisze: Ja tez nie![]()
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

będziemy gwizdać, i to na cały stadion!Piwowarus pisze:A ja się wyłamię i będęmetal pisze:ani jatobink pisze: ja tez nie ...![]()
I tak sie nie ma czym przejmować bo on otwierają festival no i w czasie ich grania to dzwiekowcy bedą eksperymentować więc i tak ich za dobrze nie bedzie slychać 
wlasnie, schizujecie a i tak pewnie 3/4 z Was jeszcze nie bedzie na obiekcie jak oni skoncza (mam nadzieje ze bede w tych 3/4
)
My sobie tak z tych mieczy dworójemy jednak oglądając fragmenty koncertu z Londynu widać, że prawie każdy widz z pierwszych dwóch rzędów ma przy sobie topór obosieczny, miecz ew. sztylet. Ciekawie będzie jak kilku fanatyków z Anglii przyjedzie
-
Polikarpus
- -#Prodigal son

Przeca ich nie wpuszczą na stadion z takim "sprzętem", no chyba że będzie z waty albo styropianuPiwowarus pisze:My sobie tak z tych mieczy dworójemy jednak oglądając fragmenty koncertu z Londynu widać, że prawie każdy widz z pierwszych dwóch rzędów ma przy sobie topór obosieczny, miecz ew. sztylet. Ciekawie będzie jak kilku fanatyków z Anglii przyjedzie
No to będzie masakra.Polikarpus pisze:
Przeca ich nie wpuszczą na stadion z takim "sprzętem", no chyba że będzie z waty albo styropianu
KMFDM
Udało mi się przesłuchać nową płytę Dragonforce (całą chyba raz:-)) i tak bardzo się nie zawiodłem. Jest to Power Metal taki jak każdy inny Power Metal czyli bez rewelacji (chyba, że ktoś lubi ten gatunek). Co do długości grania to wg rozpiski wchodzą o 14.15 a Frontside ma zagrać o 15 więc długo sceny nie zagrzeją. Będą pewnie grać około 25 - 30 minut więc bez stresu :-). Chyba, że ci od toporów, mieczy itp będą chcieli bis:?
Zresztą IRON MAIDEN z byle badziewiem nie gra, a chłopaki dopiero drugi album nagrali więc jeszcze się rozkręcają:-).
Nie obraziłbym się gdyby zamiast DRAGONFORCE w Chorzowie zagrało WITHIN TEMPTATION ciekawie by było zobaczyć na jednej scenie Sharon i Tarję. Fajna przerwa między BEHEMOTHEM a KREATOREM ale tak niestety nie będzie.
Zresztą IRON MAIDEN z byle badziewiem nie gra, a chłopaki dopiero drugi album nagrali więc jeszcze się rozkręcają:-).
Nie obraziłbym się gdyby zamiast DRAGONFORCE w Chorzowie zagrało WITHIN TEMPTATION ciekawie by było zobaczyć na jednej scenie Sharon i Tarję. Fajna przerwa między BEHEMOTHEM a KREATOREM ale tak niestety nie będzie.
Dragonforce nornalna kapela jak wiele innych typu Kamelot, Thunderstone itp. mi sie podobają graja całkiem dobrze jak na poczatek to dobry układ i tak wielu ludzi nie bendzie tym zainteresowanym
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Ludzie! Uwaga! NAdciagają smoki
Bierzcie miecze i siekajcie... One mogą przyjmowac ludzą postać i zajsc cie od tyłu. A jak zioną ogniem to jak bekanie po gulaszu ciotki Klotyldy. Wyśla swoich szpiegów na Mystic Festival w postaci zespołu Dragonforce. Bedą udawac nie umiejacych grać matołków, ale w rzeczywistosci są groźni. Dlatego apeluje o zainstalowanie balisty i postawienie regimentu kuszników na Stadionie Ślaskim aby zabili szpiegów.

nie słyszałem kapelki ,ale ja takie klimaty lubię o wiele bardziej od klimatów black metalu , to to przynajmiej ma melodie ,z resztą do za różnica i tak czas grania większości zespołów nie przekracza godziny,szybko zleci
akurat chyba przy nich czas bedzie sie dlllllluzyyyyyłłłłłłłł i behemoth mi 3x szybciej zleci w tym samym czasieRycerzHeavyMetalu pisze: i tak czas grania większości zespołów nie przekracza godziny,szybko zleci
-
Deleted User 622
Thunderstone nie znam, ale Kamelot słyszałem z płyty i widzialem jakiś koncercik na wideo i muszę ci powiedziec ze taki Kamelot jest kapelą 2go ligową, a Dragonforce conajwyzej 5cioligową. Nie ma co porównywać.Dariusz pisze:Dragonforce nornalna kapela jak wiele innych typu Kamelot, Thunderstone itp. mi sie podobają graja całkiem dobrze jak na poczatek to dobry układ i tak wielu ludzi nie bendzie tym zainteresowanym
Jak bardzo trafnie okreslila DragonForce moja kolezanka: 'DragonForce to power metal bez powera'