eh, tak to jest jak zamiast sluchac dobrej muzyki sie oglada glupawe programyjuanita pisze: Rozbawila mnie bardzo Phobia - po prostu nie bylam w stanie uwolnic sie od skojarzen z Idolem.
.
I Po Koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: I Po Koncercie
Jazz is not dead, it just smells funny.
Hmm... a ta dziewczyna która z nią była? (to zapewne są siostry)MissMadness pisze:Negritareal_alien pisze:A ja mam pytanie... dziewczyna, z którą przeciskałem się pod scenę, która w Pradze miała koszuklę "Murray the great" to... ?
jak taka lokata to asfa chyba
- real_alien
- -#Long distance runner

Tak, ASFA :]
he he, to ja- Senorita Annita Negrita De La Murrayosreal_alien pisze:A ja mam pytanie... dziewczyna, z którą przeciskałem się pod scenę, która w Pradze miała koszuklę "Murray the great" to... ?
Davey widzial te koszulke w Pradze!
I SOLD MY SOUL FOR ROCK'N'ROLL
To sie jeszcze swoimi zdobyczami pochwalNegrita pisze:he he, to ja- Senorita Annita Negrita De La Murrayosreal_alien pisze:A ja mam pytanie... dziewczyna, z którą przeciskałem się pod scenę, która w Pradze miała koszuklę "Murray the great" to... ?![]()
![]()
Davey widzial te koszulke w Pradze!:rocx
kostka Dave'a (Da5id pisze:To sie jeszcze swoimi zdobyczami pochwalNegrita pisze:he he, to ja- Senorita Annita Negrita De La Murrayosreal_alien pisze:A ja mam pytanie... dziewczyna, z którą przeciskałem się pod scenę, która w Pradze miała koszuklę "Murray the great" to... ?![]()
![]()
) i kostka Adriana Davey rzucal mi frotke 3 razy (pokazywalam MU, ze chce

Nawet trzymałem Twoją kostkę Murraya przez chwilęNegrita pisze:kostka Dave'a (Da5id pisze:To sie jeszcze swoimi zdobyczami pochwalNegrita pisze: he he, to ja- Senorita Annita Negrita De La Murrayos![]()
![]()
) i kostka Adriana
![]()
Davey rzucal mi frotke 3 razy (pokazywalam MU, ze chce) ale nie zlapalam.....podebrali mi
Och wybacz, nie pamietalam Twojego nickaDa5id pisze:Nawet trzymałem Twoją kostkę Murraya przez chwilęNegrita pisze:kostka Dave'a (Da5id pisze: To sie jeszcze swoimi zdobyczami pochwal) i kostka Adriana
![]()
Davey rzucal mi frotke 3 razy (pokazywalam MU, ze chce) ale nie zlapalam.....podebrali mi
... heh, zazdroszczę Ci...
a mi podebrali 3 kostki i frotkę AdrianaNegrita pisze:kostka Dave'a (Da5id pisze:To sie jeszcze swoimi zdobyczami pochwalNegrita pisze: he he, to ja- Senorita Annita Negrita De La Murrayos![]()
![]()
) i kostka Adriana
![]()
Adrian Smith's Female Admirer
-
Son Of A Gun
- -#Prodigal son

Tez sie pochwale. Zlapalem kostke rzucona przez Dave'a na sam koniec koncertu, zaraz po "Sanctuary".. Niestety nia nie gral, ale i tak sie liczy, ze to jego kostka 
I know what I want
And I say what I want
And noone can take it away.. (!!)
http://www.maiden.webd.pl/mystic/fotki/ ... 0_im15.jpg
Zobaczcie to zdjecie. To fotomontaz czy prawdziwe zdjecie?. Bo ja widzialem tylko dwie szostki
I ludzie obok mnie tez
Zobaczcie to zdjecie. To fotomontaz czy prawdziwe zdjecie?. Bo ja widzialem tylko dwie szostki
-
Caleb
Albo fotomontaż albo moze koncert z Pragi (sory jesli zamuliłem)
Bo u nas byly faktycznie 2 szóstki.

Bo u nas byly faktycznie 2 szóstki.
To zdjecie z Pragi. Mozna poznac po rusztowaniach.
wydaje mi sie ze trzecia, brakujaca 6tka pojawila sie pozniej na krotko.. badz pojawila sie i znikla - nikt tego nie zaobserwowal, a na zdjeciu ktos to uwiecznil 
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
- real_alien
- -#Long distance runner

Fota z Pragi 
lol.. a juz zaczalem wierzyc w moje dziwaczne tlumaczenie tego faktu ;D
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
To byl (PanA.S.F.A pisze:a mi podebrali 3 kostki i frotkę Adrianabyły specjelnie dla mnie bo Adrian mnie widział w mojej koszulce Adrian Smith The Greatest Guitarist Ever - ktoś ( nie pamiętam ksywki/imienia
) bardzo miły wziął mnie na "barana", więc byłam bardzo widoczna
Da5id, jasne że to my bylismy na przejsciu w Cieszynie!
A pamiętasz jak się przewinąłem Tobie na koniec koncertu w Chorzowie? Właśnie byłem podczas misji poszukiwania jakiś szaleństw, ale mi się nie udało zbytnio
Zeratul --> Szczerze mówiąc to nie wiem czy kontekst w jakim napisałeś to co powiedział Bruce był faktcznie taki. Byłem zbyt podjarany żeby to wychwycić
Ale jeśłi faktycznie powiedział dokłądnie tak, no to muszę się ugryźć w język. Pewnie nikt nie ma tego tekstu, ale było by miło zacytować.
Jeszcze mi się przypomniało co do osób, które (nie)poznałem - dziewczyna z Biddafem to była Kea?
A także Szymon, który podszedł do mnie z Sim0nem m. in. na płycie "katowickiego stadionu" koło węża z wodą to TEN Szymon??
Bo ja już się kompletnie pokręciłem przez te fotki na forum, które tylko w błąd wprowadzają
Zeratul --> Szczerze mówiąc to nie wiem czy kontekst w jakim napisałeś to co powiedział Bruce był faktcznie taki. Byłem zbyt podjarany żeby to wychwycić
Jeszcze mi się przypomniało co do osób, które (nie)poznałem - dziewczyna z Biddafem to była Kea?
A także Szymon, który podszedł do mnie z Sim0nem m. in. na płycie "katowickiego stadionu" koło węża z wodą to TEN Szymon??
Bo ja już się kompletnie pokręciłem przez te fotki na forum, które tylko w błąd wprowadzają