ale to nie ankieta o RiR, więc ja sobie zagłosuję na Man On The EdgeSzymon pisze:a Sign za to ze tak zajebiscie wyszedl na RIR
Najlepszy utwór z lp. The X Factor
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. The X Factor
Man on the Edge,bo po przesłuchaniu go w wykonaniu Brusia nie stwierdziłam jak zawsze.że jest o niebo lepiej
poza tym tam są powalające solówki :solo
zagłosowałabym jeszcze na Sign of the Cross za klimat,ale że go Bruce wziął na warsztat to odpada w wykonaniu Blaze'a
zagłosowałabym jeszcze na Sign of the Cross za klimat,ale że go Bruce wziął na warsztat to odpada w wykonaniu Blaze'a
skąd to wziąść?Little Moonchild pisze:,bo po przesłuchaniu go w wykonaniu Brusia nie stwierdziłam jak zawsze.że jest o niebo lepiej
ale oso chodzi

o to:ale oso chodzi
coś nie jasne?syzygy pisze:skąd to wziąść?
Załatw sobie jakiś bootleg z trasy Ed Hunter Tour. Tak w ogóle to MOTE w wykonaniu Bruce'a było tam cienkie, podobnie jak Futurealsyzygy pisze:skąd to wziąść?Little Moonchild pisze:,bo po przesłuchaniu go w wykonaniu Brusia nie stwierdziłam jak zawsze.że jest o niebo lepiej
jak widać niespecjalnieWrathchild_88 pisze:syzygy napisał:
skąd to wziąść?
coś nie jasne?
jeśli Ci chodzi o to skąd wziąć Man on the Edge z Brucem to z Edward the Great,a jak nie o to chodzi to ja już nie wiem
tak z Futureal mam dokładnie takie samo wrażenieYaaqb pisze:Załatw sobie jakiś bootleg z trasy Ed Hunter Tour. Tak w ogóle to MOTE w wykonaniu Bruce'a było tam cienkie, podobnie jak Futureal
Yaaqb pisze:Załatw sobie jakiś bootleg z trasy Ed Hunter Tour. Tak w ogóle to MOTE w wykonaniu Bruce'a było tam cienkie, podobnie jak Futureal
że co?!Little Moonchild pisze:jeśli Ci chodzi o to skąd wziąć Man on the Edge z Brucem to z Edward the Great,
bootleg... łeeeYaaqb pisze:Załatw sobie jakiś bootleg
Jezuuuuu ale mi się popieprzyło
tak to jest jak się żyje z deficytem snu 
to śpij a nie piszLittle Moonchild pisze:Jezuuuuu ale mi się popieprzyłotak to jest jak się żyje z deficytem snu
to śpij więcej. prosteLittle Moonchild pisze:tak to jest jak się żyje z deficytem snu
jak bym nie spała z powodu forum to by było dobrze,niestety...Wrathchild_88 pisze:to śpij więcej. proste a nie siedź na forum :]
Matek pisze:[dlatego ja zaraz smoczka i lulu ]
Sign Of The Cross, za klimat, solówki.
Fortunes Of War, Unbeliever i Sign Of The Cross. Ogolnie plyta swietna, imo jedna z najlepszych :solo
<ONS3
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Blood On The World`s Hands!!!marzy mi sie interpretacja DICKINSONA!!!!!!!!
Sign Of The Cross
-
Deleted User 2259
Man On The Edge - ten utwór powoduje szybsze bicie mego serca