Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
no dobrze już, dobrzeEvE pisze:Kea kobieto, chcialas sie ze mna na piwo umówić to zapraszam prze-serdecznie
Jestem dozgonnie wdzieczny - czyli juz nie dlugo, szczegolnie ze jakas ptasia grype z tego morze przywloklemEvE pisze: Jak Ty sam nie umiesz se zaplanować to ktoś Ci musi pomóc
Czy mnie tam ktos chce czy nie to nie ma znaczenia, jak bede sam siebie tam chcial to bede ;PEvE pisze:Pozatym założe się że nie ma osoby, która by Cię tam nie chciała.
no bardzo chętnie,tylko nie chce zostawać sam wieczorem na dworcuEvE pisze: TB stań na glowie ale przyjedź do nas
.
- real_alien
- -#Long distance runner

Raczy byda. 
Ja i tak nie mam wyjścia muszę być

Nie będziesz sam, wielu bezdomnych tam leży, a poza tym bar z hamburgerami jest całodobowy, kafejka internetowa też, prawie jak w domuThunderBird pisze:no bardzo chętnie,tylko nie chce zostawać sam wieczorem na dworcu
bedziesz mogl napisac jak Ci zle, a ktos z forum na pewno Ci odpiszeZdzicho pisze:kafejka internetowa też,
Jazz is not dead, it just smells funny.
mam pytanko... Te spotkania są tylko dla klubowiczów ?
Te spotkania są dla wysztkich z forum i nie tylko, jak nie będziesz miał koszulki Metallici to możesz przyjść, bo w takiej kosuzlce to osłabiałbyś Maidenów i Rycrz mógłby Ci coś zrobić 
Ja chce isc na Warszawska Avenue z Rycerzem 
O jacie, ale to będzie.
TB możemy się w sumie spotakć nawet wcześniej, w końcu to łikend. Ja proponuje np koło 16 do wieczora, potem pójdziemy z Tobą na dworzec i wsadzimy Cię do pociągu
.
Zresztądo Wrocławia się jedzie przez Rude Sląska i Zabrze więc najwyżej wsiądzeisz z nami (Kro, Fear, ja
).
Weźcie załatwcie prześćieradło i spray, bo na mnie juznie ma co liczyć.
A flaga z TAKIEGO zlotu mysi być
TB ja rozumiem że na 39% jedziesz ;]
TB możemy się w sumie spotakć nawet wcześniej, w końcu to łikend. Ja proponuje np koło 16 do wieczora, potem pójdziemy z Tobą na dworzec i wsadzimy Cię do pociągu
Zresztądo Wrocławia się jedzie przez Rude Sląska i Zabrze więc najwyżej wsiądzeisz z nami (Kro, Fear, ja
Oj tak, pójdziemy na pewno.Kroczniok pisze:Ja chce isc na Warszawska Avenue z Rycerzem
Przescieradlo ktos ostatnio mial. A spray trza by zalatwic, bo szukalismy sklepu w Katowicach i nie umielismy znalezc, gdzie mozna kupic 
-
Deleted User 622
bede z ekipą na 60%
mam rozumieć, ze uderzamy na jakieś disko? :rocx
ale ja bym jechał do domu,do Głubczyc,a nie do Wrocławia, albo przez Opole albo od razu, musze sprawdzić autobusy, prawdopodobnie jest jakiś bezpośredniEvE pisze:O jacie, ale to będzie.
TB możemy się w sumie spotakć nawet wcześniej, w końcu to łikend. Ja proponuje np koło 16 do wieczora, potem pójdziemy z Tobą na dworzec i wsadzimy Cię do pociągu.
Zresztądo Wrocławia się jedzie przez Rude Sląska i Zabrze więc najwyżej wsiądzeisz z nami (Kro, Fear, ja).
Oj tak, pójdziemy na pewno.Kroczniok pisze:Ja chce isc na Warszawska Avenue z Rycerzem
Będe na 95%
No to jest akurat pewne, najlepiej chyba w guga będzie na tych latach 70,80,90, wstęp 5 zł, ale przynajmniej same klasyki lecą tj. Michael Jacksonmetal pisze:mam rozumieć, ze uderzamy na jakieś disko
-
Deleted User 622
ale się stęskniłem za waszymi mordami ;DZdzicho pisze:No to jest akurat pewne, najlepiej chyba w guga będzie na tych latach 70,80,90, wstęp 5 zł, ale przynajmniej same klasyki lecą tj. Michael Jacksonmetal pisze:mam rozumieć, ze uderzamy na jakieś disko
A nie za tym owłosionym ciałem Gredda?metal pisze:ale się stęskniłem za waszymi mordami
-
Deleted User 622
Podobno się wygolił tu i ówdzie... Już nie tylko pachyZdzicho pisze:A nie za tym owłosionym ciałem Gredda?metal pisze:ale się stęskniłem za waszymi mordami
- real_alien
- -#Long distance runner

Ktoś Obcy.Kroczniok bez K pisze:Przescieradlo ktos ostatnio mial.
No właśnie... niech ktoś kupi spray wcześniej.Kroczniok bez K pisze: A spray trza by zalatwic, bo szukalismy sklepu w Katowicach i nie umielismy znalezc, gdzie mozna kupic
Niewiem kto to byl bo z Obcymi nie gadamreal_alien pisze:Ktoś Obcy.