Brave New World wygrał!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brave New World wygrał!
Cóż. Może mam specyficzny gust ?
ale to prawdaCeltic pisze:"Fallen Angel" oraz "Wicker Man" są świetne.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Popieram! Nomad wymiata :rocx A co do głosowania to wygrał najlepszyMatek pisze:co Wy ludzie chcecie od nomada???????!!!!!!!!! genialny jest. a to solo w środku.. cudo poprostu. świetny riff, ciekawy wokal brucea. dla mnie jeden z ich najlespzych kawałków.
To twierdzenie jest dostatecznie logiczne, aby dalej już sporów nie tłumaczyć.Kratos pisze: A co do głosowania to wygrał najlepszy
To twierdzenie zawiera moc i tajemne przesłanie...jakkolwiek byś nie zagłosował BRN i tak jest dobre.
właśnie. wygrał w ankiecie przy ponad 200 głosach, w wyborach bezpośrednich
no i wygrał tutaj. sprawa jasna jak słońce 
oj jak pieknie, że brave wygrał..
zreszta, to było prawie pewne 
jakby oczywiste było to by thunder nie robił tego konkursu 
no patrz, jakis ty inteligentnyMatek pisze:jakby oczywiste było to by thunder nie robił tego konkursu
no ale mi chodziło o to że nie liczyl na to że 7th son wygra
BNW zasługuje na to zwycięstwo. Dynamiczne i piękne kawałki.
"Dream of a Mirror" - również dzięki temu zawdzięcza swój skuces.
"Dream of a Mirror" - również dzięki temu zawdzięcza swój skuces.
Ostatnio zmieniony pn maja 22, 2006 8:40 pm przez Celtic, łącznie zmieniany 1 raz.
no i dobrze trafilMatek pisze:no ale mi chodziło o to że nie liczyl na to że 7th son wygra
no w sumie suma punktow to brave ma tyko o 5 wiecej,ale patrzac na liczbe pierwszych miejsc to nie ma o czym mowic.
Ja sie ciesze za BNW wygrał bo to jest mój chyba ulubiony album, a Nomad to akurat moja ulubiona piosenka z BNW, super solówki!! 
oj wy mi chcecie obrzydzić tego Brave New World
Seventh Son&Number of the Beast uber alles
Seventh Son&Number of the Beast uber alles
eeee tam ja Cie tu jak narazie chwaleThunderBird pisze:oj wy mi chcecie obrzydzić tego Brave New World
Wiadomo było, że wygra lepszy 
Wyniki są ok, jednak Brave u mnie byłby na 5/6 miejscu dopiero. I mam gdzieś, że jest najbardziej popularny, liczy się to co ja lubię, a nie to co inni

-
obserwator
- -#Long distance runner

popieramBartSmith pisze:Wyniki są ok, jednak Brave u mnie byłby na 5/6 miejscu dopiero. I mam gdzieś, że jest najbardziej popularny, liczy się to co ja lubię, a nie to co inni
mtszły
Każdy tak może powiedziećBartSmith pisze:liczy się to co ja lubię, a nie to co inni Cool Twisted Evil
A mało jest takich ludzi, którzy kierują się opiniami innych, a nie swoimi?Fear pisze:Każdy tak może powiedziećBartSmith pisze:liczy się to co ja lubię, a nie to co inni Cool Twisted EvilTylko dziwne będzie, jesli ktoś uzna zdanie ogółu za jego własne.
Wiem, że pełno. Ale my do nich nie należymy, prawda ?BartSmith pisze:A mało jest takich ludzi, którzy kierują się opiniami innych, a nie swoimi?Fear pisze:Każdy tak może powiedziećBartSmith pisze:liczy się to co ja lubię, a nie to co inni Cool Twisted EvilTylko dziwne będzie, jesli ktoś uzna zdanie ogółu za jego własne.
W Polsce jest ich pełno...