X Factor vs Jugulator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
X Factor vs Jugulator
no właśnie 2 wielkie kapele heavy zderzają się ze sobą od dawna , porównuje te 2 albumy bo są najbardziej mroczne , większość z was pewnie będziecie stawiać na tą od Maiden no ale co kto woli , mój głos to będzie remis w tej ankiecie.
Ostatnio zmieniony pn mar 10, 2014 8:28 pm przez Jack87, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: X Factor vs Jugulator
ciężko je porównać, kompletnie różne albumy. Ze soba mają tylko to wspólnego że są pierwszymi po zmianie wokalisty. Głos na Jug, ale i tak te 2 kapele miały mase lepszych płyt i porównujemy prawie najgorsze.
X Factor zdecydowanie
-
Deleted User 622
Jug. Jeden z najlepszych albumów Judasów przeciw jednemu z najsłabszych Ironów... śmiech a nie pojedynek 
Jest w twojej wypowiedzicos do zmusza do myslenia. W jug........ nie pasuje mi osoboscie Ripper
:beer 
Głos na X Factor. Jak dla mnie, to wcale nie jest najgorszy album Maiden. Na pewno mieści się w mojej pierwszej 10 płyt IM. :solo
Powiem wiecej w ścisłej czołówce. :beer
-
Deleted User 622
A mi osobiście pasuje bardzo i jestem pewien ze Halford lepiej by tego albumu nie zaspiewał. Zwłaszcza po tym jak spiewał w Fight.Qba666 pisze:Jest w twojej wypowiedzicos do zmusza do myslenia. W jug........ nie pasuje mi osoboscie Ripper:beer
uuuuuu gdyby obie płyty były Iron Maiden lub obie Judas Priest to według mnie lepszy byłby "Jugulator" - mocna rzecz. Można jeszcze inaczej. Gdyby "X Factor" był debiutem (np. w solowej karierze Blaze'a) i "Jugulator" był debiutem (w solowej karierze Tima Owensa) to według mnie znowu lepiej wypada "Jugulator". To chyba troszkę tak jak porównywanie Metallicy ze Slayerem.
zgadzam sięmetal pisze:Jug. Jeden z najlepszych albumów Judasów przeciw jednemu z najsłabszych Ironów... śmiech a nie pojedynek![]()
metalliki! poprawmy sięReach out pisze:To chyba troszkę tak jak porównywanie Metallicy ze Slayerem.
wolałbyś , żebym porównał Jugulatora do Virtuala? jeśli tak to poprosze o moderatora o usunięcie tematu i sie zrobi na nowo , ale jednak nie widze potrzeby , bo jak widzisz te albumy przełomowe nie były , porównałem dlatego iż były z innymi wokalistami a po drugie obie mają podobny do siebie klimat
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

X Factor!! - Jedna z najlepszych płyt Heavy Metalowych wszechczasów! :beer
Nemesis...as one we stand!!
no troche przesadziles
co nie zmienia faktu ze odemnie tez glos na piewsza plyte z Blazem 
już nie mam tu najwięcej postów

X factor za to, że ma gówniane recenzje, a to całkiem fajna płyta jest
-
Deleted User 622
Mam wrażenie ze na forum Maiden niewielu ludzi słucha "pedalskich" Priestów a tym bardziej z "ch__owym" wokalistą 
Słucham, a właściwie słuchałem. Kiedyś ich uwielbiałem, teraz już nie 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

oj, chyba po raz pierwszy mi podpadłeśmetal pisze:przeciw jednemu z najsłabszych Ironów...
Oczywiście dużo lepszy X Factor.
pytanie, heh
Aha, to już wszyscy wiedzą na kogo głosowałeśMatek pisze:pytanie, heh