Blitzkrieg 4 - część druga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blitzkrieg 4 - część druga
w bielsku znam rudzielca
Ale skład. Może się wybiorę gdzieś.
-
The Burczax
- -#Moonchild

No zapewne w Rude Boyu będzie. A wiecie co to ATH? Akademia Techniczno-Humanistyczna.
Incantation i Rotting w Białymstoku
ja pi####le. No i Vader oczywiście
VADER: czas letnich festiwali!
W tym roku VADER nie planuje europejskiej trasy koncertowej, zagra natomiast na kilku letnich festiwalach. Do tej pory udało nam się potwierdzić udział na 9 festiwalach, z których najbardziej prestiżowymi są belgijski Graspop Festival, francuski Hellfest oraz niemiecki Wacken Open Air. Kolejne potwierdzone festiwale już wkrótce. Poniżej pełna lista festiwali, wszystkich fanów zapraszamy!
16.06.07 GER Queens Of Metal Open Air @ Schweinfurt
22.06.07 BEL Graspop MM Festival @ Dessel
23.06.07 FR Hellfest @ Clisson
14.07.07 A Kaltenbach Open Air @ Spital am Semmering
27.07.07 GER Eisenwahn Open Air @ Eisenwahn
28.07.07 SK Oravsky Rock Fest @ Namestovo
02.08.07 GER Wacken Open Air Festival @ Hamburg
10.08.07 GER Party San @ Bad Berka
11.08.07 CZ Brutal Assault @ Jaromer
Drugim newsem, który powinien rozgrzać przede wszystkim polskich fanów jest zapowiedź drugiej części trasy Blitzkrieg 4, która odbędzie się na przełomie września i października. Planujemy odwiedzić następujące miasta: Bydgoszcz, Poznań, Zielona Góra, Wrocław, Zabrze, Bielsko-Biała, Rzeszów, Radom, Białystok, Ełk oraz Olsztyn! Gośćmi specjalnymi będą: ROTTING CHRIST (Grecja) i INCANTATION (USA). Wiecej informacji już wkrótce.
W tym roku VADER nie planuje europejskiej trasy koncertowej, zagra natomiast na kilku letnich festiwalach. Do tej pory udało nam się potwierdzić udział na 9 festiwalach, z których najbardziej prestiżowymi są belgijski Graspop Festival, francuski Hellfest oraz niemiecki Wacken Open Air. Kolejne potwierdzone festiwale już wkrótce. Poniżej pełna lista festiwali, wszystkich fanów zapraszamy!
16.06.07 GER Queens Of Metal Open Air @ Schweinfurt
22.06.07 BEL Graspop MM Festival @ Dessel
23.06.07 FR Hellfest @ Clisson
14.07.07 A Kaltenbach Open Air @ Spital am Semmering
27.07.07 GER Eisenwahn Open Air @ Eisenwahn
28.07.07 SK Oravsky Rock Fest @ Namestovo
02.08.07 GER Wacken Open Air Festival @ Hamburg
10.08.07 GER Party San @ Bad Berka
11.08.07 CZ Brutal Assault @ Jaromer
Drugim newsem, który powinien rozgrzać przede wszystkim polskich fanów jest zapowiedź drugiej części trasy Blitzkrieg 4, która odbędzie się na przełomie września i października. Planujemy odwiedzić następujące miasta: Bydgoszcz, Poznań, Zielona Góra, Wrocław, Zabrze, Bielsko-Biała, Rzeszów, Radom, Białystok, Ełk oraz Olsztyn! Gośćmi specjalnymi będą: ROTTING CHRIST (Grecja) i INCANTATION (USA). Wiecej informacji już wkrótce.
Co z tych miast jest najbliżej Warszawy? Radom? ;p
Ciekaw jestem jaki będzie skład. Może się uda wybrać jak będzie coś naprawdę miażdżącego.11.08.07 CZ Brutal Assault @ Jaromer
nie wiem czy najblizej warszawy, ale w radomiu sa dresiaki jedne ze slynniejszych, wiec come to have fun! :>herki pisze:Radom? ;p
Co do brutal assault, jak narazie cieniutko
ADOR DORATH
BELPHEGOR
CATARACT
DEPRESY
DIE APOKALYPTISCHEN RETIER
E-FORCE
GOREROTTED
GORGOROTH
RED HARVEST
ROOT
SATURNUS
SOLFERNUS
THE BLACK DAHLIA MURDER
UPRISE
VADER
Jazz is not dead, it just smells funny.
Blee, bardzo cieniutko. Co z tego że 8 kapel nie znam 
ale Korzen gra...i nie zaprasza w dodatku 
slayer pisze:ROOT
Korzenia akurat znam. No ale fakt faktem, że powinien chociaż temat o tym założyć 
A tak powazniej juz, to w porownaniu do tego co gralo w tamtym roku,to ten sklad bidula
To ten festiwal co MayheM tam grało rok temu (i mam z niego nawet koszulkę o ile to ten)? Jak tak to ten to rzeczywiście bida z makiem, bo Gorgorotha nie lubię, a same Gorerotted i Belphegor to malutko. Ale kiedyś w przyszłości na jakiegoś Brutala bym się chętnie wybrał.
Tak to ten fest co mayhem gral i napalmy tez i ephel duath i morbid angel!!! wtedy to byl istny dream team.
A co do tego roku to juz lepszy mieli sklad na jednodniowym koncercie z serii "Winter Assault"
Hate 17:45-18:15
Textures 18:30-19:15
Pungent Stench 19:30-20:15
Samael 20:35-21:25
Sodom 21:45-22:45
Avulsed 23:05-24:00
A co do tego roku to juz lepszy mieli sklad na jednodniowym koncercie z serii "Winter Assault"
Hate 17:45-18:15
Textures 18:30-19:15
Pungent Stench 19:30-20:15
Samael 20:35-21:25
Sodom 21:45-22:45
Avulsed 23:05-24:00
Tak, ten zimowy rzeczywiście mocny był, szkoda że to zima i nie miałem kasy i że dość daleko
Bo bilety tanie byly. W przeliczeniu niecałe 80 zł wychodziło z tego co pamiętam.
a gwiazdorsko , tylko mnie zastanawia czemu do cholery Avulsed gralo ostatnie 
E tam, Sodom grał o dobrej godzinie i najdłużej, więc wszystko ok. Muszę kurna kiedys Sodoma zaliczyć, dalej nie rozumiem czemu do Łodzi nie pojechałem w zeszłym roku. Wtedy już będę miał zaliczonę całą trójcę dżerman traszu.
O wlasnie Destruction rok temu tez na BA gralo
zaluje, ze nie pojechalem , a chyba najbardziej to Ephel Duath, bo oni jakos zadko bywaja.
zaluje, ze nie pojechalem , a chyba najbardziej to Ephel Duath, bo oni jakos zadko bywaja.
Jakie sa daty koncertów w polsce? nie moge nigdzie poszukac, głownie interesuje mnie Poznan
za wczesnie by jeszcze daty byly...
rotting christ !! chetnie bym sie wybral.. ale co to za pomysl zeby byl Radom a Warszawy nie? :/