Normalsi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Normalsi
Chcę Was zachęcić do przesłuchania dwóch płyt łódzkiej rockowej kapeli Normalsi. Są to znakomici muzycy. Supportowali na ostatniej trasie COMĘ (chociaż to moim zdaniem nieporozumienie. Adam, perkusista, uczył perkmana Comy i nagrał partie garów na nowej płytce)
Ich koncerty, w Łodzi przynajmniej, przyciągają kupę ludzi.
Na ich stronie dostępne są obie ich płyty. Całe, do ściągnięcia. Gorąco polecam. Ja ich uwielbiam.
www.normalsi.pl
Ich koncerty, w Łodzi przynajmniej, przyciągają kupę ludzi.
Na ich stronie dostępne są obie ich płyty. Całe, do ściągnięcia. Gorąco polecam. Ja ich uwielbiam.
www.normalsi.pl
Re: Normalsi
Po raz pierwszy zetknąłem się z Normalsami w lutym na koncercie Comy. Zagrali całkiem fajnie.
Od kilku dni wsłuchuję się dokładnie w płytkę Soliloquium i muszę przyznać, że jest super. Dekalog słuchałem dzisiaj po raz pierwszy w całości i jak na razie jest mniej super, ale też ok. niektóre kawalki trochę mnie nudziły.
Będzie coś więcej z tego, muszę tylko dłużej pobyć z ich muzyką
Od kilku dni wsłuchuję się dokładnie w płytkę Soliloquium i muszę przyznać, że jest super. Dekalog słuchałem dzisiaj po raz pierwszy w całości i jak na razie jest mniej super, ale też ok. niektóre kawalki trochę mnie nudziły.
Będzie coś więcej z tego, muszę tylko dłużej pobyć z ich muzyką
-
Deleted User 622
Znam od prawie roku. Bardzo cenię, zarówno muzykę jak i teksty. Uwielbiam pierwszy album. Drugi trochę słabszy. Świetny koncert dali przed Comą w Kato. Bez odbioru ;]
"...klina klinem jak najprędzej" ojjj tak było
"...klina klinem jak najprędzej" ojjj tak było
zapoznała mnie z nimi moja mała i powiem szczerze, że początkowo nie byłem zachwycony, no ale przyszedłem do domu, zassałem ze stronki te płyty i mnei wciągnęło. świetna rzecz, dla mnie zjadają Comę, której nadal nie lubię
a metal cytuje Wielkie B 
...odrodziłem się na nowo, miałem duszę kryształową...
już nie mam tu najwięcej postów

mam źle mp3 podpisane
kurde...w tym moim zadupiu bez rynku ich płyt nie ma :/
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
nigdzie nie ma.
Nakład drugiej płyty to 10 000 egzemplarzy. 8 000 miało pójść dla najlepszych maturzystów ze dwa lata temu. W ogóle afera z tym była, bo okładka to obraz Bosha "Piekło" i kuratorom niektórym się to nie podobało. ( http://normalsi.pl/uploaded_files/part_39_2.jpg ). To komiczne było.
1 500 egzemplarzy miało iść na promocję ( były do wygrania w radiu ) a do sprzedaży trafiło tylko 500 sztuk.
Nakład drugiej płyty to 10 000 egzemplarzy. 8 000 miało pójść dla najlepszych maturzystów ze dwa lata temu. W ogóle afera z tym była, bo okładka to obraz Bosha "Piekło" i kuratorom niektórym się to nie podobało. ( http://normalsi.pl/uploaded_files/part_39_2.jpg ). To komiczne było.
1 500 egzemplarzy miało iść na promocję ( były do wygrania w radiu ) a do sprzedaży trafiło tylko 500 sztuk.
Spotkałem się z nazwą.
Z muzyką zapoznam się na pewno na dniach ;]
Z muzyką zapoznam się na pewno na dniach ;]
-
Deleted User 622
heheh a ja mam obie w oryginałach własnie z konkursu z Antyradia i z ich stronkiTobink pisze:nigdzie nie ma.
Poza tym jeśli sie nie myle, to na koncercie w Lublinie płyta była gratis do biletu.
Metal cytuje Łajzę. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.Szajba pisze:zapoznała mnie z nimi moja mała i powiem szczerze, że początkowo nie byłem zachwycony, no ale przyszedłem do domu, zassałem ze stronki te płyty i mnei wciągnęło. świetna rzecz, dla mnie zjadają Comę, której nadal nie lubięa metal cytuje Wielkie B
Łajza! I nic więcej!
Już nie czuje, nie czuje,
jak to śmierdzi!
Klina klinem, jak najprędzej!
To jest coś co jeszcze trochę kręci!
przesłuchałem Dekalog i mi się nie podoba. 'nie ma mowy' jeszcze jako tako daje rady, reszta imo strasznie przeciętna. na żywo wypadli o wiele lepiej.
Mi się Dekalog podoba. Jak druga lepsza to będzie fajnie