Jeszcze odnośnie supportu. Ściągają Dio i 40tys. gwarantowane.
Najlepsze Miejsce Koncertu W Polsce w 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Najlepsze Miejsce Koncertu W Polsce w 2008
A mnie się wydaje, że na tej trasie Maideni mogli by zgromadzić ponad 40tys. ludzi. W końcu to trasa Golden Years, co nie jest bez znaczenia. Mój znajomy, który słucha Metalu, jednak za Maidenami średnio przepada i na koncercie nigdy nie był mówi, że na GY się bankowo wybierze i myślę, że takich ludzi jak on jest więcej. Do tego pamiętać trzeba, że w wakacje, kiedy to ma odbyć się trasa po Europie miną 3 lata od ostatniego gigu Maiden w naszym kraju. Potrzebna jest też odpowiednia promocja w Radio i TV, aby o koncercie dowiedziało sie jak najwięcej ludzi. Nie bez znaczenia jest też cena biletu. Jeśli bilet na płytę nie przekroczy 120zł to frekwencja może być duża.
pomarzyć można... ostatio bilety ostro poszły w górę i z roku na rok są coraz droższeMr.Hankey pisze:Jeśli bilet na płytę nie przekroczy 120zł to frekwencja może być duża.
Na 100% zgadzam się z przedmówcą-IRONI na obecnej trasie mogą zagrać u nas nawet dla[shadow=yellow] 40tyś[/shadow]. ludzi :solo
Nie wyobrażam sobie tylko jednego, by wyskoczyli na scenę na Aces High a byłoby jasno, zero efektu, jesli już ma być stadion,to niech poczekają do 21.30 i niech będzie wybuch, efekt jakiś, pocieszam się tym że jeśli byłby to późny lipiec lub sierpień to już będzie ciemno...a wakacje nie sprzyjają wcale frekwencji.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Jestem za Spodkiem a na drugim miejscu Śląski :rocx
Aczkolwiek najtrafniejsza jest wypowiedź Mr.Hankeya: Niech po prostu wystąpią w Polsce
Aczkolwiek najtrafniejsza jest wypowiedź Mr.Hankeya: Niech po prostu wystąpią w Polsce