07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moze po info o koncercie , ogarna jakas ten stadion.Swoja droga ciekaw jestem czemu wybrali Gwardie a nie Legie skoro mieszcza te sama liczbe osob.A legia przynajmniej jakas prezencje ma.
Stadion Legii będzie w tym czasie w remoncie. Tak więc ciężko tam o koncert.
a sektor pod sceną i tak bedzie i fosa chyba też, względy bezpieczeństwa!
czyli mamy zejebisty tydzień... Praga i Wawa? no no :rocx
czyli mamy zejebisty tydzień... Praga i Wawa? no no :rocx
Noooo nareszcie!!! Jestem!!!!
potwierdzone na oficjeli!
Ostatnio zmieniony czw gru 13, 2007 11:11 am przez Michcio, łącznie zmieniany 1 raz.
No to jeeeedziemy 
A nie mówiłem?
Ostatnio zmieniony czw gru 13, 2007 11:18 am przez Da5id, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do organizacji koncertów na stadionie gwardii to zawsze tam był jeden rodzaj biletow, co do sektora pod sceną to pamiętam tylko 1 koncert na jakim takowy był - to byl Areosmith w 1994 roku - na wszystkich innych koncertach czegos takiego nie robili - oczywiście nie wiadomo jak będze w tym roku i czy bedzie mozna sie o tym dowiedziec z miarodajnego źródła przed koncertem.
ja osobiście nie lubie jak taki sektor jest bo i tak nie bede stac po barierką ileś godzin- chocby ze względu na WC a przyjść trzeba wcześniej aby się na te opaski załapać - jeśli tego sektora nie ma to można przyjść później i w ostaniej chwili sie przebić się do przodu - co jest dużo łatwiejsze jak jest się wypoczetym a inni już wymiękają - byłem na wielu koncertach dziewicy w Polsce i wiem jaki jest młym pod sceną i tylko taka taktyka pozwalała mi to wytrzymać kondycyjnie, a le razy zająłem miejsce wcześniej to po kilku kawałkach musiałem się wycofywać do tyłu.
stadion gwardii jest mały więc robienie tego sektora nie ma zbytniego sensu. co do ochrony to jakby była fosa to by było fajnie - niestety w warszawie zazwyczaj zatrudniają "zubrzycki-ochrona" która nie jest dobrą firmą - np na g'n'r na legii zrobili taki sektor ale nie dawali opasek
ja osobiście nie lubie jak taki sektor jest bo i tak nie bede stac po barierką ileś godzin- chocby ze względu na WC a przyjść trzeba wcześniej aby się na te opaski załapać - jeśli tego sektora nie ma to można przyjść później i w ostaniej chwili sie przebić się do przodu - co jest dużo łatwiejsze jak jest się wypoczetym a inni już wymiękają - byłem na wielu koncertach dziewicy w Polsce i wiem jaki jest młym pod sceną i tylko taka taktyka pozwalała mi to wytrzymać kondycyjnie, a le razy zająłem miejsce wcześniej to po kilku kawałkach musiałem się wycofywać do tyłu.
stadion gwardii jest mały więc robienie tego sektora nie ma zbytniego sensu. co do ochrony to jakby była fosa to by było fajnie - niestety w warszawie zazwyczaj zatrudniają "zubrzycki-ochrona" która nie jest dobrą firmą - np na g'n'r na legii zrobili taki sektor ale nie dawali opasek
No ja już bilecior zamówiłem. Jak dostanę to uwierzę, że jadę 
No ja czekam na loda z niecierpliwością. Następnym razem dobrze radzę - bardziej ufajcie moim źródłom.Szymon pisze:No tak teraz interia i onet wyjda na to ze cos wiedzialy ale nie do koncaDebile
A na VIP generalnie nie ma zwyczaju spotkania z gwiazdami. Poprostu masz koncert w "eksluzywnych" warunkach.
PS. Ktos tu komus chyba loda ma zrobic?? :>
-
Deleted User 1499
A gdzie bilety mozna dostac tez zamawiam 
Dodam jeszcze, że do ostatniej chwili wierzyłem, że to będzie Służewiec. :-/
YEAH!!!!
oczywiście, że tam będę, zrobie wszystko co w mojej mocy :rocx
-
Deleted User 1499
O to moze razem wyruszymy 
Na stronie Live Nation. Wypełnia się prosty formularz, przelewa pieniążki i spokojnie czeka jak bilet dotrze razem z panem listonoszem.A gdzie bilety mozna dostac tez zamawiam
no czemu by nie, ale to się jeszcze zobaczy, jak coś to pogadamy jak trzeba będzie załatwiac pociąg itd. na razie najwazniejsze to bilety mieć :laughsekcjazwlok pisze:O to moze razem wyruszymy
EDIT Sekcjazwlok ale na razie bilety na koncert to we własnym zakresie kupuj, wiesz nie wiadomo jak bedzie potem itd.
Ostatnio zmieniony czw gru 13, 2007 11:57 am przez wojteq, łącznie zmieniany 2 razy.
No, nareszcie jest potwierdzenie. Kongo bongo.
No to pewnie sobie dziś zamówię
Może bilety ładniejsze niż te z Ticket Pro.
a ja się zapytam, czy będziecie robili jakieś spotkanie fanów z zespołem??? takie dla fan-klubowiczy + osoby towarzyszące ??
Nom ja LN można już zamawiać bilety. Ja pewnie wezmę w weekend 4 szt.