Vesania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vesania
Czy ktoś wie, gdzie to można kupić? CD znaczy się. Mam na mp3 ale jednak co CD to CD
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nemesis...as one we stand!!
Rewelacja. Dzięki za info. Szukałem na stronie Empire Records ale tam cisza. Już zamawiam
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Wreszcie zamówiłem "God The Lux", a dzisiaj będę miał "Rage Of Reason" i być może "Distractive Killusions"!!!

ile chca za God the lux? dyche czy wiecej?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

"God The Lux" można kupić tylko razem z TEA, więc 29,99 zł
Zamówiłem w Pagan Records.
Mozna tez odzielnie tak mi sie wydaje.
Dawno nie kupowalem TEA, ale byla taka stronka z cenami plytek bez magazynu. Istnieje to jeszcze?
Dawno nie kupowalem TEA, ale byla taka stronka z cenami plytek bez magazynu. Istnieje to jeszcze?
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Odzielnie można kupić "Firefrost Arcanum" za 10 zł. na stronie Empire Records.slayer pisze:Mozna tez odzielnie tak mi sie wydaje.
http://www.empire-records.com.pl/pl/sklep-cd.html ?slayer pisze:Dawno nie kupowalem TEA, ale byla taka stronka z cenami plytek bez magazynu. Istnieje to jeszcze?
nie nie , tam byly praktycznie wszystkie nawet z ostatnich numerow.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

To nie wiem...
W każdym razie mam gorący jeszcze "Rage Of Reason"!! Rewelacja! Świetna solówka, rzeźnicki wokal, niezwykłe klawisze i balans między ciężarem a melodią... :solo
W każdym razie mam gorący jeszcze "Rage Of Reason"!! Rewelacja! Świetna solówka, rzeźnicki wokal, niezwykłe klawisze i balans między ciężarem a melodią... :solo
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

''Distractive KILLusions'' to nie muzyka. To obłędne przedstawienie teatralne, którego kurtyna odsłania prawdziwe oblicze szaleństwa, obłędu kurwa!!!!
Arcydzieło! Zarówno muzyka, oprawa wizualna i LIRYKI są absolutnie wyjątkowe! Nie ma sensu opowiadać o roli poszczególnych instrumentów, czy każdym pojedyńczym tracku bo o każdym powiedział bym to samo: G-E-N-I-U-S-Z!!! Sztuka obłędu! 10/10!
Kurtyna opada...
Ps. Tę minireckę wklejałem na kilku innych forach jakby co.
Arcydzieło! Zarówno muzyka, oprawa wizualna i LIRYKI są absolutnie wyjątkowe! Nie ma sensu opowiadać o roli poszczególnych instrumentów, czy każdym pojedyńczym tracku bo o każdym powiedział bym to samo: G-E-N-I-U-S-Z!!! Sztuka obłędu! 10/10!
Kurtyna opada...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jak to obłęd jest dla Ciebie, to chyba mało rzeczy słyszałeśDani Filth pisze:''Distractive KILLusions'' to nie muzyka. To obłędne przedstawienie teatralne, którego kurtyna odsłania prawdziwe oblicze szaleństwa, obłędu kurwa!!!!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
kocham Twój patosDani Filth pisze:''Distractive KILLusions'' to nie muzyka. To obłędne przedstawienie teatralne, którego kurtyna odsłania prawdziwe oblicze szaleństwa, obłędu kurwa!!!!
Kurtyna opada...
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Chciałem by było równie teatralnie jak na płycie 
http://www.vesaniafan.prv.pl/index.php?id=nemesisdk - Moja recenzja DK. Pseudo me: Nemesis
http://www.vesaniafan.prv.pl/index.php?id=nemesisdk - Moja recenzja DK. Pseudo me: Nemesis
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ach...nie wspomniałem o tym, że Bruce Dickinson podczas swojej audycji na BBC puścił utwór Vesania - "Silence Make Noise" i był zachwycony! :solo
oj duzo zrobi, sam sie o tym przekonałem....

-
Dani Filth
- -#Long distance runner

22 lutego, w Empiku przy ulicy Nowy Świat 15/17 w Warszawie, odbędzie się spotkanie z fanami oraz podpisywanie najnowszej płyty zespołu Vesania, 'Distractive Killusions'. Wszsytkich fanów i zainteresowanych zapraszamy o godzinie 17.
www.vesania.pl
www.vesania.pl
W piątek po koncercie Huntera spytałem Daray'a czy planują coś kiedyś jeszcze po śmierci gitarzysty - stwierdził, że wraz ze śmiercią Valeo nastąpił koniec Vesanii i 'game is over'
Szkoda - liczyłem, że zobaczę ich jeszcze na żywo.
Szkoda - liczyłem, że zobaczę ich jeszcze na żywo.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Straszna szkoda. ' Distractive Killusions ' to jedna z najlepszych płyt w historii na poletku Symfonicznego Black Metalu.
www.last.fm/user/darkfuneral18