Nefer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Nefer
Ja mam linka http://pl.youtube.com/watch?v=BVbBsX6RnDwtomtomala pisze:Dobra nie offtopujmy. Pochylmy się nad wspaniałym zespołem Nefer. Czy ktoś ma jakieś próbki ich "twórczości"?
http://neferband.com/?id=biografia
Wzruszyłem sie to czytając. Godne podkreślenia fragmenty:
W czerwcu ubieglego roku na jednej z nich pojawil sie przedstawiciel firmy fonograficznej Sony BMG - czy oni się tak wszędzie pojawiają?
W domach muzycy Nefera sluchaja takich grup, jak Evanescence, Korn, Slipknot, Prodigy, Within Temptation, Linkin Park, a nawet Sex Pistols, Soundgarden i Pink Floyd. Siegaja po punk, gotyk, metal, hard rock, psychodelie, grunge. Na albumie tworza z tej róznorodnosci wspólna, oryginalna wartosc.
- Chcemy szukac wlasnej drogi, nie zamierzamy kopiowac tego, co juz istnieje - zapewnia Adam.
- i pewnie. Ich muzyka to szczyt orginalności.
Do udzialu w projekcie udalo sie tez naklonic Artura Gadowskiego, który z Adamem zaspiewal piosenke "Samotni w sieci" - ciekawe czy na moją płytę uda się go zaprosić.
Wzruszyłem sie to czytając. Godne podkreślenia fragmenty:
W czerwcu ubieglego roku na jednej z nich pojawil sie przedstawiciel firmy fonograficznej Sony BMG - czy oni się tak wszędzie pojawiają?
W domach muzycy Nefera sluchaja takich grup, jak Evanescence, Korn, Slipknot, Prodigy, Within Temptation, Linkin Park, a nawet Sex Pistols, Soundgarden i Pink Floyd. Siegaja po punk, gotyk, metal, hard rock, psychodelie, grunge. Na albumie tworza z tej róznorodnosci wspólna, oryginalna wartosc.
- Chcemy szukac wlasnej drogi, nie zamierzamy kopiowac tego, co juz istnieje - zapewnia Adam.
- i pewnie. Ich muzyka to szczyt orginalności.
Do udzialu w projekcie udalo sie tez naklonic Artura Gadowskiego, który z Adamem zaspiewal piosenke "Samotni w sieci" - ciekawe czy na moją płytę uda się go zaprosić.
Szalonego grali, nie LegendeArkadius pisze:proste - NEFER (nie gówno) nie niszczy swej legendy
hahaha,przypomniał mi się koncert Turbo z Metalmanii i tam Kupczyk powiedział, że Spodek to świątynia metalu a publika to kapłani metalu,po czym wszyscy śpiewali 'Legenda Thora! Legenda Thora!' hahaha, ale to było śmiechowe
Ssij pałę, Lady Pank nie jest gównem i basta. A koleś jest synem Sławomira Romanowskiego z Various Manx "fanie"Korzeń pisze:Mówię, że nie wiem z którego zespołu, ale coś znanego w stylu Lady Pank, Lady Pank to był przykład. I zamknij ryj bo wiem co mówię. Ktoś z tego też ma starego w biznesie i już.herki pisze:A Korzeni -> po pierwsze primo Lady Pank nie jest gównem, a po drugie primo córką byłego perkusisty Lady Pank jest Tola z Blog 27, a nie ktoś z tego zespołu.
BTW, to ten zespół jest o tyle kiepski, że jest fatalny.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Co ty taki poważny?herki pisze:BTW, to ten zespół jest o tyle kiepski, że jest fatalny.
dno dna kilometr mułu i metr piachu. czy my musimy nawet tokio hotel podrabiac? sciagne se ich płytke i poslucham...herki jak beda grali w Wawie ofkoz pójdziesz? 
już nie mam tu najwięcej postów

Eee, nie poważny tylko nawet to nie jest śmieszne. Blog 27 był ultra, teraz same nędzne kopie. Gosia Andrzejewicz też była zajebista, a teraz takie nie wiadomo co.The Burczax pisze:Co ty taki poważny?herki pisze:BTW, to ten zespół jest o tyle kiepski, że jest fatalny.
No na koncertos bym poszedł a jak