Cavalera Conspiracy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Cavalera Conspiracy
nie prosciej napisac na google inflikted rapidshare ?
w sumie prościej.... kolejny dzień kolejne odkrycie 
albo napisac do szajby i dostam PM
Chyba wole jak Sepultura jest Sepultura, a Soulfly to Soulfly.
Jazz is not dead, it just smells funny.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Zgadzam się.slayer pisze:Chyba wole jak Sepultura jest Sepultura, a Soulfly to Soulfly.
No raczej nie sądzę, żeby ta płytka przebiła najlepsze dokonania tak Sepy tak Soulfly. Nie wiem, fajne granie, ale nic nadzwyczajnego, mała jazda po sentymentach.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Jak w ogóle mogłeś tak pomyśleć? ;]panzerschreck pisze:No raczej nie sądzę, żeby ta płytka przebiła najlepsze dokonania tak Sepy tak Soulfly.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Hehe, trafna uwagaM@ti pisze:Jak w ogóle mogłeś tak pomyśleć? ;]panzerschreck pisze:No raczej nie sądzę, żeby ta płytka przebiła najlepsze dokonania tak Sepy tak Soulfly.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
heh, nie no spoko, po prostu rzucił mi się w oczy motyw o przebiciu NAJLEPSZYCH dokonań Sepy i Soulflaya. Choćby chłopaki srali z wysiłku tworząc Inflikted to i tak nie nagraliby czegoś na miarę takiego Beneath the remains. 
nikt nie przebil tej cd jeszczeM@ti pisze:miarę takiego Beneath the remains.
Przebił. Slayer.
true truePrzebił. Slayer.
Mnie sie na razie po wojażach zagranicznych udało tylko zaciągnąć tę płytę na dysk twardy. Może jutro w pracy zabiorę się za słuchanie. dziś jestem padnięty. Ale z tego co przeczytałem widzę, że zacna pozycja.
chaos a.d. to chyba najlepsze, co wyszlo spod rak MaxXa`aEvil pisze:nikt nie przebil tej cd jeszczeM@ti pisze:miarę takiego Beneath the remains.
od tej cd nie ma dla mnie juz sepulturyS1MON pisze:haos a.d. to chyba najlepsze, co wyszlo spod rak MaxXa`a
Arise już lepsze. ;]
gusta. ja slucham tego albumu poki co kazdego dnia 
hehe, i teraz wychodzi na to, że uważam go za słaby album.
Fajny jest ale to nie szczytowe osiągnięcie braci, ale dziś go powałkuję, zajebiście brzmi (a to tylko mp3) to trzeba przyznać.
razem z Beneath ..najlepszeM@ti pisze:Arise już lepsze. ;]
dla mnie i tak szczytowe osiągniecie braci C będzie Roots. wiem, wiem,wcześniej nagrali wypas,ale roots to jest najlepsze co mogli nagraćEvil pisze:razem z Beneath ..najlepsze
a potem byl Soulfly i bylo jeszcze lepiej :]