Przecież to nie jest trasa promująca jakieś tam dvd. Naprawdę śmiać się chce jak się czyta takie bzdury :laugh . Ja nie mam nic przeciwko uwiecznieniu któregoś z koncertów z tej trasy na dvd. Jestem jak najbardziej za :rocxAbstract pisze:DVD z trasy promującej nowe DVD ?
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Nie przesadzaj, to nie bzdury. Ale ta setlista to nic nadzwyczajnego. Nie widze powodu do rejestrowania na DVD takiego koncertu. Co innego jakby chcieli wydać DVD gdzie zagrali całe AMOLAD
Ja np bardzo chętnie obejrzał bym takie dvd. Dla prawdziwego fana byłaby to świetna rzecz, porównując sobie wykonania utworów z chociażby Live After Death/Maiden England z tymi obecnymi. Nie chodzi mi tutaj oczywiście o wszystkie utwory ale głównie te z lat 84-88. Każda setlista - i co za tym idzie - trasa koncertowa mają swój niepowtarzalny klimat a to napewno jest warte uwiecznienia na dvd.
Eee, dupa tam. Na każdej trasie jest co najmniej kilka takich deklaracji.jesper pisze:IRON MAIDEN: Tokyo Concert Filmed For Upcoming DVD
According to IRON MAIDEN singer Bruce Dickinson, the group's concert in Tokyo, Japan tonight (Saturday, February 16) was filmed for an upcoming DVD. No further details are currently available.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=90913
zajebiaszczo by byłojesper pisze:IRON MAIDEN: Tokyo Concert Filmed For Upcoming DVD
According to IRON MAIDEN singer Bruce Dickinson, the group's concert in Tokyo, Japan tonight (Saturday, February 16) was filmed for an upcoming DVD. No further details are currently available
Fajnie to by było gdyby wydali koncert na którym byłem, a nie jakieś Tokio. 
Ullevi mieli wydać na oficjaluAbstract pisze:Zreszta podobno Donnington też nagrywali i jakoś nic nie słychac o planowanym wydaniu
zle Ci z bootlegiem? 
Jazz is not dead, it just smells funny.
a przy okazji nadal zadnych video bootlegow z tej trasy?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

... / Heh no i sam zrobiłeś spolierAbstract pisze:Nie widze powodu do rejestrowania na DVD takiego koncertu.
I dla mnie właśnie to powinni zrobić, zamiast wydawać Donington (prawdopodobnie) z najgorszym setem od czasu reunion.Abstract pisze:Co innego jakby chcieli wydać DVD gdzie zagrali całe AMOLAD
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2008 11:15 am przez Mr.Hankey, łącznie zmieniany 1 raz.
dobrze, ale zawsze oficjalna koncertówka byłaby jeszcze lepsza.sz pisze:zle Ci z bootlegiem?
Choć fakt, brzmienie jest takie, że naprawdę nie ma na co narzekać. Nawet ten brudek dodaje smaczku :j
no wlasnie , a tak znowu bys musial wydawac te 60, 70 zł 
Bootleg tez mozna juz tak obrobic, ze wyglada jak oficjalne
Bootleg tez mozna juz tak obrobic, ze wyglada jak oficjalne
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2008 1:50 pm przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Slayer, wyjeb tego spoilera.
Co do wydania Ullevi to były to tylko pogłoski, i nikt z zespołu nigdy nie potwierdził, że mają zamiar to wydać (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo). A po Download Steve stwierdził wręcz, że ze względu na słabą formę Becura tego dnia materiał ten nigdy na DVD się nie ukaże.
Co do wydania Ullevi to były to tylko pogłoski, i nikt z zespołu nigdy nie potwierdził, że mają zamiar to wydać (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo). A po Download Steve stwierdził wręcz, że ze względu na słabą formę Becura tego dnia materiał ten nigdy na DVD się nie ukaże.
wiedzialem, ze w ogole nie trzeba bylo sie na glownym odzywacPieczeń rzymska pisze:wyjeb tego spoilera.
:laugh > dvd z koncertowym materiałem z 2005 mialo się ukazać, jak nie ma tak nie ma...Co do Donington 2007,wokale można podlożyć a show i publika okazały się genialne...
To ,że coś rejestrują nie oznacza zaraz publikacji tego materialu w całości... Być może za 2/3 lata otrzymamy zestaw 2dvd z koncertami z lat 2005/07/08, jako kolejną część historii zespolu?! Osobiście byłbym usatysfakcjonowany!
To ,że coś rejestrują nie oznacza zaraz publikacji tego materialu w całości... Być może za 2/3 lata otrzymamy zestaw 2dvd z koncertami z lat 2005/07/08, jako kolejną część historii zespolu?! Osobiście byłbym usatysfakcjonowany!
owww yeah!faust pisze:otrzymamy zestaw 2dvd z koncertami z lat 2005/07/08,
No ja zdaje recenzje z koncertu w Wawie
byłem w pierwszym rzędzie przy scenie, było super świetnie grali tytlko na marrinerze skończyli - tłumaczyli że jest mało osób do tego większość nie płaciła za bilety i nie opłaca im się grać...
mój dzisiejszy sen
byłem w pierwszym rzędzie przy scenie, było super świetnie grali tytlko na marrinerze skończyli - tłumaczyli że jest mało osób do tego większość nie płaciła za bilety i nie opłaca im się grać...
mój dzisiejszy sen
tia, a mi się dziś śniło, że Wickera poznałem, gdzieś w LondynieSortis pisze:mój dzisiejszy sen
a, żeby nie było offtop'a, to Maiden na każdej trasie twierdzą, że coś tam filmują, twierdzą nawet że każdy koncert, ale jakoś cisza o konkretnych dvd, ale faktycznie nie miałbym nic przeciwko 2 DVD z koncertami z lat 2005-2008
Lada chwila Ironi ogłoszą daty na Amerykę Północną, zainteresowanie koncertami grupy wszędzie jest ogromne, jeśli w Polsce byłoby kiepsko z biletami, to jest pewne że do nas nie przyjadą w przyszlości!
Daty koncertów w Ameryce http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=796