Shining
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Shining
Posluchali po gejowskim wyczynie Kvacostam ?
Dla mnie muza pozostaje bez zmian, a dwa ostatnie albumy to najwyzsza polka takiego grania. Na koncert jakikolwiek sie nie wybiore, dziwna jest dla mnie ta sytuacja, bo kiedys by dostal w morde z publicznosci za takie zachowanie, a teraz spore grono sluchaczy mu poklaskuje jeszcze. Zerowa ekstrema to jest...żal niestety.
Dla mnie muza pozostaje bez zmian, a dwa ostatnie albumy to najwyzsza polka takiego grania. Na koncert jakikolwiek sie nie wybiore, dziwna jest dla mnie ta sytuacja, bo kiedys by dostal w morde z publicznosci za takie zachowanie, a teraz spore grono sluchaczy mu poklaskuje jeszcze. Zerowa ekstrema to jest...żal niestety.
Jazz is not dead, it just smells funny.
No ja słuchałem, ale niekoniecznie przez ten gejowy wybryk i już gdzieś o tym pisałem. Ta V rzeczywiście wyjebana, muszę się wziąć za pozostałe albumy. A na koncert w Warszawie bym pewnie i tak poszedł \m/
super jak wydadza to jeszcze w tym rokuSzwedzcy black metalowcy rozpoczynają 28 kwietnia nagrania nowego krążka "Tillbaka På Ruta Ett" (w wolnym tłum. "Powrót do punktu wyjścia"), który jeszcze w 2008 miałaby wydać Osmose. Na płycie ma się znaleźć 6 kawałków, w których wokale ma nagrywać sześciu różnych wokalistów. Po rozstaniu się z basistą Philem A. Cirone Shining wciąż szukają jego następcy.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Może ten gej z USA co chce skarżyć prezydenta Lecha gra na basie? Mogliby tam poszukać w tych rejonach...
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
widac jednak nie latwo o geja basiste, czy tam na odwrot nie wiem jakie priorytety sa 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ale 6 gejów wokalistów już łatwiej
Może Elton John będzie
i nagraja wspolnie jakis pokojowy kawalek o dzieciach w afryce 
żorż majkel pewnie będzie 
-
szatanista
- -#Long distance runner

mam kvltowy split Shininh i Funeral Dirge "The Sinister Alliance" ;p fajny klimat to ma ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=p492-ZfSs ... re=related
He He Przy tym gościu wokalista Shining to cienias.Facet rozwalił sobie butelkę na łbie.Osobliwy przypadek skretynienia
He He Przy tym gościu wokalista Shining to cienias.Facet rozwalił sobie butelkę na łbie.Osobliwy przypadek skretynienia
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No ciekawe co wyjdzie z tych zapowiedzi, że odchodzimy od BMsz pisze:http://muzyka.onet.pl/10175,1767836,newsy.html !!!!!!