Madonna wystąpi w Polsce
Madonna przyjedzie do Polski w ramach trasy Sticky & Sweet Tour. Królowa popu wystąpi 15 sierpnia na warszawskim lotnisku Bemowo.
Kolejna część niezwykle udanej trasy koncertowej Madonny "Sticky & Sweet Tour", dotychczas najbardziej dochodowej w historii trasy koncertowej artysty występującego solo, rozpocznie się 4 lipca w Londynie. W ramach trasy Madonna odwiedzi miejsca, w których dotychczas nie występowała: Werchter (Belgia), Marsylia (Francja), Hamburg (Niemcy), Oslo (Norwegia), Helsinki (Finlandia), Tallin (Estonia), Lublana (Słowenia), Rumunia, Węgry, Serbia i Bułgaria, co zostało potwierdzone przez Live Nation. Artystka powróci również, po ponad 15 latach, do Mediolanu (Włochy), Madrytu (Hiszpania), Göteborg’a (Szwecja) oraz Monachium (Niemcy).
- Jest to dla mnie wyjątkowa sytuacja. Nigdy wcześniej nie zdecydowałam się przedłużyć trasy koncertowej. Jestem podekscytowana kolejnymi koncertami; wizytą w nowych miejscach i powrotem do tych, które kocham – komentuje Madonna.
Według "Times" koncerty w ramach trasy "Sticky & Sweet Tour" należały do "najlepszej ligi muzyczno-tanecznych widowisk", a Madonna "niezmiennie piastuje tytuł królowej muzyki pop, jest bezkonkurencyjna i niedościgniona". "Choreografia oraz efekty wizualne są doskonale dopracowane, dowcipne, inteligentne i stoją na najwyższym, ogólnoświatowym poziomie" - zachwyca się gazeta "The Independent".
W 2008 roku trasę "Sticky & Sweet Tour" obejrzało 2,350,285 fanów w 58 krajach. Wszystkie koncerty biły rekordy popularności przejawiające się w ilości sprzedanych biletów, m.in. 650,000 sprzedanych biletów w południowo amerykańskiej części trasy, 72,000 w Zurich's Military Airfield w Dubendorfie (koncert zgromadził jak dotąd najliczniejszą publiczność w Szwajcarii), 75,000 w Londynie oraz 4 wyprzedane koncerty w nowojorskim Madison Square Garden (60,364 biletów).
- Dalsza część trasy ponownie umocni pozycję Madonny jako artystki, której koncerty osiągają jedne z najlepszych wyników pod względem sprzedaży wszechczasów - powiedział Arthur Fogel, prezes Live Nation of Global Music i dyrektor generalny CEO Global Touring/Artist Nation.
Gość specjalny na trasie "Sticky & Sweet Tour" Paul Oakenfold od dłuższego czasu jest jednym z najważniejszych – jeśli nie najważniejszym – artystów związanych ze współczesną kulturą klubową. Remiksował utworu The Rolling Stones, Madonny, Justin'a Timberlake'a, Snoop Dog, Muse, New Order, Massive Attack, a nawet Elvis’a Presley'a. Drukrotnie nominowany do nagrody Grammy Paul Oakenfold jest wpisany do Księgi Rekordów Guiness'a jako najlepszy DJ świata. Jego najnowszy album, "Pop Killer", zostanie wydany w tym roku.
Warto przypomnieć, że najnowsza, wielokrotnie mianowana do nagrody Grammy płyta Madonny – "Hard Candy" zajęła pierwsze miejsce w 37 krajach.
Sprzedaż biletów rozpocznie się 20 lutego 2009 roku na www.livenation.pl , www.allegro.pl , www.eventim.pl .
Więcej informacji www.livenation.pl .
15/08/2009 - Madonna - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2868
15/08/2009 - Madonna - Warszawa
http://muzyka.onet.pl/0,1907148,newsy.html
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 8:05 pm przez Deleted User 2868, łącznie zmieniany 3 razy.
-
El Dorado
Re: 15/08/2009 - Madonna - Warszawa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudownie!
Cudownie!
ALE ZAJEBIŚCIE
* miejsce stojące (2): 220 zł
* miejsca stojące (1) "golden circle": 400 zł
* numerowane miejsca siedzące: 400 zł
* pakiet VIP: 1100 zł
Przy takich cenach to nie ma najmniejszych szans zeby bylo u nas SOLD OUT
niezła lipa, musiałbym mieć bilet za darmo, żeby tam być, a gdzie Metallica do cholery?
no tak, zobaczyć 50-letnią kobietę w gaciach śpiewającą 'Like A Virgin'... w sumie to nie lipa 
Kogo to obchodzi? Wyjdź.cellman pisze:niezła lipa, musiałbym mieć bilet za darmo, żeby tam być, a gdzie Metallica do cholery?
!!!Tobink pisze:Madonna >>>>>>>>>>>>>>>>>> Metallica
mnie to obchodzi i nie mów mi co mam robić
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Wiem, wolisz słuchać posiwiałych facetów po sześćdziesiątce, ubierających sie w durne ciuchy śpiewających o tym, że są gwiazdami autostrady, albo że są zaginionymi dziećmi mórz... gusta... ; )cellman pisze:no tak, zobaczyć 50-letnią kobietę w gaciach śpiewającą 'Like A Virgin'... w sumie to nie lipa
ja o Twoich się nie wypowiadam... ; )
- Elevatorman
- -#Clansman

Tobink pisze: Madonna >>>>>>>>>>>>>>>>>> Metallica
ciekawe z której strony...
i to są ceny biletów w kraju w którym człowiek zarabią miesięcznie 1000 zł .... żalTobink pisze:* miejsce stojące (2): 220 zł
Winda nie marudź.
Ale się podjarałem jak usłyszałem to w radio :j
Musze sobie znowu koszulkę zrobić ekstra na te show :jjjjjj
Ale się podjarałem jak usłyszałem to w radio :j
Musze sobie znowu koszulkę zrobić ekstra na te show :jjjjjj
- Elevatorman
- -#Clansman

nie marudze poprostu mnie to dziwi.... no ale co tam jak moi rodzice sie wybiorą to może pojadę z nimi, ale ta cena jest nie dla mnie
Kto tyle zarabia?Elevatorman pisze:i to są ceny biletów w kraju w którym człowiek zarabią miesięcznie 1000 zł .... żal
- Elevatorman
- -#Clansman

myślisz że mało takich jest ?Da5id pisze:Elevatorman napisał/a:
i to są ceny biletów w kraju w którym człowiek zarabią miesięcznie 1000 zł .... żal
Kto tyle zarabia?
A Ty? Bo ja właśnie rozglądam się za pracownikiem, jak znajdę kogoś kto będzie chciał pracować za 1000 zł miesięcznie to zatrudnię go od razu.
jak by michael jackson wystapił u nas to by było coś
a madonna moze byc, tyle ze faktycznie za drogo jak na kieszeń młodego polaka
a madonna moze byc, tyle ze faktycznie za drogo jak na kieszeń młodego polaka
Ja Was naprawde nie rozumiem. Ile Wy byscie chcieli płacić za bilety?? Jak to czytam, to dochodzę do wniosku, że najlepiej by było, gdyby to Wam płacili za bilet...Kurwa. Największa gwiazda muzyki pop, po raz pierwszy w Polsce, 7miesięcy do koncertu, a Wy gadacie, że 200zl to dużo za dużo....Trochę powagi...