Otwarcie bram: godz 19:00
Ceny biletów:
W przedsprzedaży: 120 zł
W dniu koncertu: 130 zł
Ja się szarpnę
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
właśnie miałem też pytaćWrath pisze:skąd info?![]()
http://www.metalmind.com.pl/index.php?d ... &more=1813Artur pisze:właśnie miałem też pytaćWrath pisze:skąd info?![]()
Ja miałem zupełnie na odwrótPiwowarus pisze:Nosz jego mać. Kraków. AAAAA. No przepuścić nie można. Ostatnio mnie tylko rozpuścili i wszystko miałem na miejscu więc jestem zdegustowany. Ale jak wspomniałem trzeba być.
Podzielam tę radośćKuba pisze:wszyscy "do mnie" przybywają (Kreator, Cradle Of Filth, Moonspell, Down, Testament).![]()
To już niemal rozpustaArtur pisze:Podzielam tę radośćKuba pisze:wszyscy "do mnie" przybywają (Kreator, Cradle Of Filth, Moonspell, Down, Testament).![]()
Ale w sumie dziwić to nie powinno - Studio to wg mnie zajebiste miejsce na takie większe koncerty klubowe.
mnie to całe życie jak widzę rozpieszczają - raz Śląsk (Spodek, Stadion Śląski), teraz mi doszedł Kraków
no prosteyankes pisze:Artur, Twoja oferta noclegu nadal aktualna?? heheh
a właśnie - ile mniej więcej było, masz może jakieś dane od organizatora czy kogoś z klubu ? Też byłem i faktycznie nie było pustek, ale nie mam pojęcia ile mogło być, nie mam w Studio takiej orientacji co do możliwej frekwencji jak np. w SpodkuKuba pisze:Może po dobrej frekwencjii na Kreatorze ktos wyczaił że opyla się te koncerty organizować, że jednak trochę ludzi przyjdzie.....![]()
Oficjalnych danych nie mam ale jak zagadałem przez gg do kogoś ze studia to mi powiedzieli że ponad 1000 osób było. I chyba nie przesadzili. Na Moonspell nie byłem, musiałem to jakoś przeoczyć (nadrobię terazArtur pisze:no prosteyankes pisze:Artur, Twoja oferta noclegu nadal aktualna?? hehehco prawda w innej miejscówce, ale jak najbardziej oferta aktalna, także zapraszam :]
a właśnie - ile mniej więcej było, masz może jakieś dane od organizatora czy kogoś z klubu ? Też byłem i faktycznie nie było pustek, ale nie mam pojęcia ile mogło być, nie mam w Studio takiej orientacji co do możliwej frekwencji jak np. w SpodkuKuba pisze:Może po dobrej frekwencjii na Kreatorze ktos wyczaił że opyla się te koncerty organizować, że jednak trochę ludzi przyjdzie.....![]()
bo Candlemass, o czym zdaje się sam wspominałeś w trmacie o tym gigu, był frekwencyjną porażką ?
w 2007 był jeszcze Moonspell z takich większych, frekwencja wtedy była zajebista bym rzekł (o ile mnie oczywiście pamięć nie myli)

Metal MindElevatorman pisze:hmmm drogo...