22/06/2009 - Down - Kraków

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: 22/06/2009 - Down - Kraków

Post autor: she-wolf »

a to nie, ja dopiero po 18 będę :(
El Dorado

Post autor: El Dorado »

to dajesz pupki mocno!
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

no wiem no, ale cóż poradzę, siła wyższa :?
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

herki, załatwisz mi foto z philem? <3
Simon
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Simon »

Ja mam ambicję zrobić sobie zdjęcie z Philem i Rexem(a najchętniej z całym zespołem). Pod klubem będę pierwszy tak jak ostatnio :mrgreen:
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Tzn. o której masz zamiar być? ;-)
Simon
-#Trooper
-#Trooper

o 10? :pijak:
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Norka pisze:herki, załatwisz mi foto z philem? <3
Zobaczymy na miejscu, po rozeznaniu terenu :pijak:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

jutro szczególnie mocno licze na pewien numer, ale może nie będę zdradzał jaki ;) w każdym razie jest szansa żeby to usłyszeć.
Simon
-#Trooper
-#Trooper

MAM ZDJĘCIE Z PHILEM ANSELMO :dance:

koncert zajebisty, jedyne, co mi się nie podobało to wiocha robiona przez herkiego, który śpiewał barkę przed koncertem. Człowieku zastanów się nad swoim życiem, może to pomoże...
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 7:02 pm przez Simon, łącznie zmieniany 1 raz.
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Znakomity występ, nie wiem jak porównać to do ubiegłorocznego, tamten był dłuższy i tym zyskuje ale cała reszta chyba na tym samym poziomie. Tak więc nie ma na co narzekać, absolutnie. Rewelacyjna forma kapeli.

Lysergik Funeral Procession
The Path
Lifer
N.O.D.
The Seed
Losing All
On March The Saints
Ghost Along The Mississippi
Eyes Of The South
NOTHING IN RETURN \m/
----------------------
Stone The Crow
Bury Me In Smoke

Ogólnie jakieś 80-90 minut grania, więc pod tym względem jak mówiłem warszawski wygrywa. Ale wtedy nie było "Nothing In Return" :twisted: Na ten kawałek właśnie czekałem najbardziej i chwała że zagrali :D Bo cała reszta utworów , jeśli sie nie myle, była rok temu :P
Tak czy siak warto było, zdecydowanie. Jeden z najepszych koncertów jakie w tym roku widziałem.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

fymciu pisze:MAM ZDJĘCIE Z PHILEM ANSELMO :dance:
oj Norka się zezłości jak to przeczyta :P

koncert świetny, co tu dużo pisać. może trochę za krótki, ale nie ważne. przybiłem piątkę Philowi <3
w secie zabrakło imo tylko Hail The Leaf, prześwietnie ze bylo Nothing In Return.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

fymciu pisze:koncert zajebisty, jedyne, co mi się nie podobało to wiocha robiona przez herkiego, który śpiewał barkę przed koncertem. Kurwa, człowieku zastanów się nad swoim życiem, może to pomoże...
Sam nie śpiewałem, trzeba było podejść i mi to przekazać : - )

A ogólnie koncert jak koncert, ale cały wypad uber moc \m/ Kto nie rzygał ten z policji. Wielkie buziaczki dla Tomtomali za transport, dla Wickera za to że tak się napiermandolił, że nawet nie wszedł na koncert, dla Tobiasza za ładny bełt, dla mikiego i archaonka za picie i towarzystwo i dla wszystkich spotkanych tego dnia :*

W mordę, drugi raz w życiu byłem aż tak zrobiony na koncercie i drugi raz w Krakowie. Coś w tym musi być \m/ Jak ktoś ma jakieś zdjęcie tudzież filmiki z moim udziałem, to byłbym rad je zobaczyć coby nieco sobie przypomnieć atmosferę przedkoncertową :dance:
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

fymciu pisze:MAM ZDJĘCIE Z PHILEM ANSELMO
aj hejt ju! :<

ale było super hiper ekstra. moc była. jest radość. jeden z lepszych koncertów na jakich miała okazję być. set miszcz (nir i bmis <3). set na pamętkę mam ale nie mam zdjęcia z philipem nad czym ubolewam :< ale może następnym razem ;)

ogólnie jestem biedniejsza o parę kg, bogatsza o pokaźną kolekcję siniaków ale warto! kto nie był, ten dupa. o. :dance:
El Dorado

Post autor: El Dorado »

fymciu pisze:koncert zajebisty, jedyne, co mi się nie podobało to wiocha robiona przez herkiego, który śpiewał barkę przed koncertem. Kurwa, człowieku zastanów się nad swoim życiem, może to pomoże...
A mnie sie nie podoba, że się lansujesz fotą z Philem i też się zastanów. Ja też śpiewałem barkę i strasznie mi się to podobało! haha ! Czemu taki cwany jesteś dopiero na forum? Bałeś się podejść? Poza tym nie przeklinaj ;)

Nooo ja dziękuję wszystkim których spotkałem czyli Norke, Arcziego, Branda ze źle zawiązanym krawatem hihihi i kogoś tam jeszcze. Wickerowi napiszę - NIE WESZŁEŚ HAHA! Ale i tak grupa Miki+herki+wicker i ja to moc rzygania!

Idę spać :)

EDYTA

No i jak mogłem zapomnieć o naszym dzielnym kierowcy, który mimo burzy i oberwania chmury niezwykłego w ekspresowym tempie dowiózł nas do Warszawy! Tomtomala jesteś naszym mistrzem! Zaraz po wyjściu z Twojego auta poszły dwa bełciki więc się cieszymy ,że nie w aucie ! :lol:
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

http://picasaweb.google.pl/kea.iron/Dow ... feat=email#

troche lipne bo słąbą pozycję strategiczną miałam a i aparat coś nie chce po ciemku działać jak trzeba :< ale coś tam widać ;) zrobię sobie fryz na Phila \m/
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Koncert absolutnie niesamowity :shock: Set super, szczególnie jestem zadowolony z Nothing in Return :mrgreen: Jedynie mogliby zagrać trochę dłużej ;-)
No i mam kostkę Kirka ;-)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Koncert mega, chociaż nie ukrywam, że ten z Wawy mnie się dużo bardziej podobał. Tam był jakiś niesamowity klimat. Phil jest niesamowity na żywo. Mam nadzieję, że występy w naszym kraju wejdą na 100% do każdej trasy.
Tobink pisze:Zaraz po wyjściu z Twojego auta poszły dwa bełciki więc się cieszymy ,że nie w aucie
No ja też jestem przez szczęśliwy. Zapaszek po Was do tej pory pozostał :mryellow:

Pozdro dla całej ekipy z auta - Tobink, Wicker i Herki i dla wszystkich, których spotkałem przed i na koncercie.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

Artur pisze:Lifer
KTOŚ miał do mnie dzwonić...
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Koncert MEGA, Anselmo jest mistrzem, wielki szacun. Zawiodłem się trochę frekwencją..Ale przynajmniej Ci, co byli potrafili się bawić. Ogólnie lepiej będę wspominać koncert w Warszawie - dłuższy i ta atmosfera..Pozdrawiam wszystkich nienormalnych, których spotkałem, a normalnych... to tam nie było..Specjalne podziękowania dla Artura za przetrzymanie do pociągu ( przepraszam za kubek)
ODPOWIEDZ