AC/DC
27.05.2010 czwartek
Warszawa, Lotnisko Bemowo
bilety:

płyta - 170zł
płyta - sektor pod sceną - 310zł
trybuna - 310zł
bilety w sprzedaży od 11.01.2010
http://www.livenation.pl/event/10880/ac-dc-tickets
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Nawiązałem do powyższego twierdzenia. AC/DC w Polsce, nie sposób tego pominąć. Tylko najpierw niech oficjalnie potwierdzą.Mr.Hankey pisze:Nie ma raczej takiej możliwości, żeby Rod zgodził się by Maiden było tylko supportem
W USA się zgodziłMr.Hankey pisze:Nie ma raczej takiej możliwości, żeby Rod zgodził się by Maiden było tylko supportem

To inna sytuacja, pamiętaj że byli tam co-headlinerem, nie supportem a to różnica. Na Ozzfest 2005 kilka koncertów pociągnęli sami, bez Sabbatów bo ponoć Ozzy się "rozchorował", najbardziej w San Bernardinovyrus pisze:W USA się zgodziłMr.Hankey pisze:Nie ma raczej takiej możliwości, żeby Rod zgodził się by Maiden było tylko supportem

No nie bardzo widzę jakiś sensowny stadion aktualnie na którym mogli by zagrać. NiestetyWICKER MAN pisze:Nie, no tour AC/DC z Maiden to jakas bajka.
Natomiast mam nadzieje, ze w koncu doczekamy sie AC/DC w Polsce... Pytanie tylko czemu na klepisku, a nie na stadionie. Nie przypominam sobie, zeby na obecnej trasie AC/DC wystapilo w innym miejscu niz stadion/hala. Czy naprawde nie ma u nas zadnego wiekszego stadionu gotowego na taka impreze? Slaski jest niby przebudowywany (nie wiem po co), ale chyba taki Stadion Lecha bedzie juz gotowy... Ale oczywiscie najwazniejsza jest ka$$$a i wyeliminowanie konikow.
Hockenheim jest "ciut" ciekawszym miejscem niż Bemowo czy Służewiec.Kuba pisze:No nie bardzo widzę jakiś sensowny stadion aktualnie na którym mogli by zagrać. NiestetyWICKER MAN pisze:Nie, no tour AC/DC z Maiden to jakas bajka.
Natomiast mam nadzieje, ze w koncu doczekamy sie AC/DC w Polsce... Pytanie tylko czemu na klepisku, a nie na stadionie. Nie przypominam sobie, zeby na obecnej trasie AC/DC wystapilo w innym miejscu niz stadion/hala. Czy naprawde nie ma u nas zadnego wiekszego stadionu gotowego na taka impreze? Slaski jest niby przebudowywany (nie wiem po co), ale chyba taki Stadion Lecha bedzie juz gotowy... Ale oczywiscie najwazniejsza jest ka$$$a i wyeliminowanie konikow.
![]()
I grali na "klepisku". Dokładnie 22 maja wystąpili na torze Hockenheimring.