30/07-01/08/2010 - XVI Przystanek Woodstock - Kostrzyn
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 30/07-01/08/2010 - XVI Przystanek Woodstock - Kostrzyn
Niestety nie da się tego wywnioskować. Po zdaniu o "dużych" rzeczach piszesz o plotkach o FS i Hunter, więc siłą rzeczy mozna to interpretować jak uczynił to Yankes
ja to bym smignal na PAPA ROACH 
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
nie lubię Huntera, ani Frontside'a/ Mogli by za to w końcu zaprosić jakiś klasyczny heavy zespół, jak Turbo, CETI, Crystal Viper, Kat... coś w tym stylu, to bym się cieszył.
Our time will come! Oooo...
- Mike Patton
- -#Trooper

Jutro dodadzą Stone Sour! Robi się ciekawie:)
Bardzo ciekawie 
Już dodali:
http://www.wosp.org.pl/nasza_dzialalnos ... stock.html
Papa Roach (USA)
Stone Sour (USA)
Nigel Kennedy (Wielka Brytania)
Life of Agony (USA)
Panic Cell (Wielka Brytania)
Titus Tommy Gunn (Polska)
Perfect (Polska)
Girl in a coma (USA)
Orphan Hate (Niemcy)
Armia (Polska)
Łąki Łan (Polska)
Lao Che (Polska)
Maleo Reggae Rockers (Polska)
Justyna Steczkowska (Polska)
http://www.wosp.org.pl/nasza_dzialalnos ... stock.html
Papa Roach (USA)
Stone Sour (USA)
Nigel Kennedy (Wielka Brytania)
Life of Agony (USA)
Panic Cell (Wielka Brytania)
Titus Tommy Gunn (Polska)
Perfect (Polska)
Girl in a coma (USA)
Orphan Hate (Niemcy)
Armia (Polska)
Łąki Łan (Polska)
Lao Che (Polska)
Maleo Reggae Rockers (Polska)
Justyna Steczkowska (Polska)
Na tym brudasowatym festynie zagra Stone Sour???? Nosz .... mać. Mam nadzieję, że może gdzieś jeszcze w Polsce się pojawią bo będę musiał poważnie się zastanowić czy nie zjawić się na Woodstocku czego nie chce...
-
El Dorado
Jezu, Justyna Steczkowska. ;/ Przez to muszę być na woodstocku ;/
Stone Sour jednak nie zagra... nowinka zniknęła ze strony wosp, na ich forum jest napisane takie coś
"Pospieszyliśmy się z nowinka, Stone Sour na Przystanku nie zagra. Chociaż bardzo chcieliśmy. Czemu - wyjaśnimy w nowince w poniedziałek. Przepraszamy za zamieszanie..."
"Pospieszyliśmy się z nowinka, Stone Sour na Przystanku nie zagra. Chociaż bardzo chcieliśmy. Czemu - wyjaśnimy w nowince w poniedziałek. Przepraszamy za zamieszanie..."
Miras pisze:"Pospieszyliśmy się z nowinka, Stone Sour na Przystanku nie zagra. Chociaż bardzo chcieliśmy. Czemu - wyjaśnimy w nowince w poniedziałek. Przepraszamy za zamieszanie...
no nie....
Za to zagra Justyna Steczkowska 
www.last.fm/user/darkfuneral18
http://www.wosp.org.pl/woodstock/aktual ... tanku.htmlNiestety z przykrością zawiadamiamy, że zespół Stone Sour nie zagra na Przystanku. Nowinkę napisaliśmy tuż po tym, jak zakończyły się negocjacje z przedstawicielami kapeli Stone Sour i w ramach dłuższej obecności w Europie zespół obiecał spotkać się na scenie z publicznością Przystanku Woodstock. Okazało się jednak, że ponowna wizyta zespołu w Europie została odwołana i w związku z tym także koncert na tegorocznym Przystanku nie będzie możliwy. Tak więc jak kilka dni temu wpadliśmy w pozytywny wir radości, tak teraz ze smutkiem musimy znaleźć godne zastępstwo Stonów na trzeci dzień festiwalu.
Przepraszamy za zamieszanie. Obiecujemy jednocześnie, że zdradzimy Wam w najbliższym czasie kilka niespodzianek, które na pewno zaskoczą wielu z Was, a których już na pewno nie będziemy odwoływali. :-)
Ogólnie, skład w tym roku raczej słaby(pewnie cos dojdzie jeszcze), ale i tak kolejny raz sie wybiore na Woodstock. Ja prawdopodobnie wyjade z Poznania w czwartek 29 lipca.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Emilio pisze:Ogólnie, skład w tym roku raczej słaby(pewnie cos dojdzie jeszcze), ale i tak kolejny raz sie wybiore na Woodstock. Ja prawdopodobnie wyjade z Poznania w czwartek 29 lipca.
Zajebiście
Mam nadzieje, że bedzie silna ekipa w banie relacji Poznań - Kostrzyn nad Odrą, w zeszłym roku był HardcoreTofik pisze:Zajebiście
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
skład nawet nienajgorszy. Tzn jest od groma metalowych i okołometalowych kapel z polski, na które chętniej bym poszedł, ale:
- Titus Tommy Gunn, to jest jak odjąć z Acid Drinkers wszelką "nowoczesność", zabawa będzie przednia. Klimaty płyt AD "Dity Money, Dirty tricks", "Vile Vicious Vision", czy też "State Of Mind Report" - czyli to, co na koncertach macierzystej kapeli Titusa najlepiej wychodziło. Jak dla mnie bomba
- Perfect zawsze chciałem zobaczyć, będzie fajna zabawa przy szlagierach, przy "Ale W Koło Jest Wesoło", czy "Idź Precz" prognozuję nawet istne szaleństwo, młyn jak nic.
- na Armię kilka razy miałem iść i zawsze coś w ostatniej chwili wypadało, albo dowiadywałem się o koncercie już po. No a bardzo cenię ten zespół, głównie za "Legendę"
Reszta zapowiedzianych kapel mnie nie ciekawi w ogóle, ale 3 dobre koncerty + "to coś", co przyciąga mnie na przystanek regularnie od 5ciu lat = na pewno będę.
- Titus Tommy Gunn, to jest jak odjąć z Acid Drinkers wszelką "nowoczesność", zabawa będzie przednia. Klimaty płyt AD "Dity Money, Dirty tricks", "Vile Vicious Vision", czy też "State Of Mind Report" - czyli to, co na koncertach macierzystej kapeli Titusa najlepiej wychodziło. Jak dla mnie bomba
- Perfect zawsze chciałem zobaczyć, będzie fajna zabawa przy szlagierach, przy "Ale W Koło Jest Wesoło", czy "Idź Precz" prognozuję nawet istne szaleństwo, młyn jak nic.
- na Armię kilka razy miałem iść i zawsze coś w ostatniej chwili wypadało, albo dowiadywałem się o koncercie już po. No a bardzo cenię ten zespół, głównie za "Legendę"
Reszta zapowiedzianych kapel mnie nie ciekawi w ogóle, ale 3 dobre koncerty + "to coś", co przyciąga mnie na przystanek regularnie od 5ciu lat = na pewno będę.
Ja dla konkretnej kapeli na Woodstock jechałem tylko raz. Dla Type O Negative w 2007 roku. Teraz pojade dla klimatu, żeby troche popiwkować i sie zabawić 
Ja się pewnie też wybiorę krajoznawczo... aczkolwiek po kilku latach stwierdzam, że z tego się wyrasta. Człowiek robi się z wiekiem wygodny i spanie w namiotach, zabawy w błocie itp osobliwości już tak nie bawią ...
no, to ja najbardziej "dla konkretnych kapel" jechałem w 2008 roku - Acid Drinkers, Vader, Kreator - 3 dni były i każdy kończył się koncertem.