The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
Nowe recenzje? Tak trzymać 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba pojadę też na gig do Detroit 17 lipca, bo korci mnie, żeby 4 razy usłyszeć na żywo 'EL DORADO'!!! 
Ale lansiarz 
17 lipca będzie do dupy i chu!@&% a 21 sierpnia w końcu się chłopaki zgrają i będzie KILLWICKER MAN pisze:Chyba pojadę też na gig do Detroit 17 lipca, bo korci mnie, żeby 4 razy usłyszeć na żywo 'EL DORADO'!!!
... się czepiasz, WICKERMAN jest na SANKTUARIUM słynnym MISTRZEM LANSU stojącym po ciemnej stronie mocymila pisze:Ale lansiarz
Wstyd mi teraz, że czekam aż do Polski przyjadąhyba pojadę też na gig do Detroit 17 lipca, bo korci mnie, żeby 4 razy usłyszeć na żywo 'EL DORADO'!!!
Po Wacken już mi tylko takie czekanie zostanie... 
Bo w 2011 muszą przyjechać do Polski, nie przyjmuję do wiadomości innego scenariusza!
No, poza Pragą, lub jakimś Dreznem
No, poza Pragą, lub jakimś Dreznem
Jak nie przyjadą - WON z Europy i na emeryturę... A jak już przyjadą, to damy niezłą lekcję interakcji z zespołem na estradzie! 
Bruce przecież ostatnio mówił w warszawie "Że nastopnym razem niech każdy przyprowadzi przyjaciela to będzie nas dwa razy więcej" A ja sobie to odnoszę właśnie do trasy koncertowej TFF więc jestem pewien że przyjadą 
Myślalem o linczu na Rod'zie , ale to też pasujęRALF pisze:Jak nie przyjadą - WON z Europy i na emeryturę...
Tak przy okazji...Ciekawi mnie jaki wpływ zespól ma na trasę koncertową, czy decyduje tylko Steve z Rodem, czy też ktoś inny
Zgada się, chociaż powiedział, że przyjadą razem z wydaniem nowej płyty, więc liczyłem na ten rokBruce przecież ostatnio mówił w warszawie "Że nastopnym razem niech każdy przyprowadzi przyjaciela to będzie nas dwa razy więcej" A ja sobie to odnoszę właśnie do trasy koncertowej TFF więc jestem pewien że przyjadą
To trasa koncertowa na ten rok jest już zamknięta ? Bo na stronie IM są 3 miesiące podane. A z angielskim u mnie słabo więc za bardzo nie rozumiem co tam jest napisane 
Wydali koszulki z miejscami koncertów więc raczej tak 
Łeee to dupa :/ No to w takim razie pozostaje nam czekać.
w wywiadzie Steve powiedział że grają tylko El Dorado na tej cześci trasy?
Tak. Ponieważ do czasu wydania albumu granie większej liczby nieznanych fanom kawałków byłoby, ich zdaniem, bez sensu. Ale trudno się z tym nie zgodzić, prawda?w wywiadzie Steve powiedział że grają tylko El Dorado na tej cześci trasy?
Powiedzieli też, że setlista została ułożona mocno odmiennie od ostatniego tour, tak by zagrać parę dawno niesłyszanych kawałków. Akurat w to pewnie niewiele kto z nas wierzy... Pozostaje poczekać jeszcze kilkanaście godzin.
Ciekawe, czy na następnej części tournee zagrają ponownie cały nowy album, jak to było z pierwszą połową trasy promującej AMOLAD?
M.
Hmm wydaje mi się mało prawdopodobne żeby zagrali znów cały materiał z płyty, chociaż kto wie. AMOLAD strasznie im się podobała dlatego zdecydowali się na taki krok, pytanie czy TFF spodoba im się również tak bardzo. Fajnie jakby zagrali przynajmniej 5,6 nowych utworów 
Tak moim zdaniem powinno być, ale ponieważ to byłby mój pierwszy koncert nie obrażę się jeśli dadzą głównie klasyki.
Na pewno już im się podobaZilian pisze:pytanie czy TFF spodoba im się również tak bardzo.
M.
W sumie
Może inaczej czy cały materiał z płyty nadawał by się na koncerty. Bo AMOLAD bardzo mi się spodobała i ciesze się ze mogłem wszystkie utwory usłyszeć w wersji live 
Ja nie miałem tego szczęścia, bo byłem na koncercie z drugiej połowy trasy, w Ostrawie, ale usłyszałem i tak swoje ulubione - "kolorki" i FTGGOG. Choć teraz, po 3 latach, doceniłbym je duuuużo bardziej, po tym jak wymęczyłem je setki razy.Zilian pisze:W sumieMoże inaczej czy cały materiał z płyty nadawał by się na koncerty. Bo AMOLAD bardzo mi się spodobała i ciesze się ze mogłem wszystkie utwory usłyszeć w wersji live
Gdybym miał się zakładać, to jednak stawiam na to, że w przyszłym roku zagrają nie cały nowy album, a wybrane 5-6 utworów z TFF, zaś reszta to będą twarde koncertowe numery - i niestety odpadną ewentualne rodzynki, które umieszczą w rozpoczynającej się dziś części trasy.
M.