10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
uprzedziełeś mnie
Jest nieźle, mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec.
A Slipknot nie ma, może nie będzie ... 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Tak samo na stronie Motorhead nie ma nic o koncercie na Sonishpere w Polsce,za to jest o Sonisphere we Włoszech.
To co to była za sraczka z tym majspejsem? To ich oficjalny kanał czy nie? Jesli to był oficjalny profil bandu to powinni sie pojawic w line-upie.RALF pisze:A Slipknot nie ma, może nie będzie ...
A volbeat to dobry news, słyszałem na żywo, są świetni.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Fuck yeah!Kronos pisze:VOLBEAT!!
Teraz tylko tego Slipknota niech potwierdzą i będzie cudnie
Ze Slipknotem moze byc problem a szkoda, ale licze jednak, że pojawią się, Volbeat to świetna wiadomość
A jeśli chodzi o myspace Slipknota to na stronie Sonisphere Polska też jest napisane, że Rihanna tam wystąpi więc nie traktuje tego wpisu jako 100 % serio
A jeśli chodzi o myspace Slipknota to na stronie Sonisphere Polska też jest napisane, że Rihanna tam wystąpi więc nie traktuje tego wpisu jako 100 % serio
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Country -dobra muzyka,promująca konserwatywne wartości,nie widzę związków z nu-metalem,ten ostatni jest dla mnie jak piwo z sokiem troszkę,nie mam nic przeciwko,ale mam uraz do tej muzyki,była bardzo popularna 10 lat temu,może mniej Slipknot,bardziej Korn czy Papa Roach,generalnie nie interesuję mnie ta muzykaEmilio pisze:Matko, idzcie sobie pograc w bierki nawet. Dziecinada. Co wam przeszkadza w tym Slipknocie? Wydaje mi sie, że to taka niepisana zasada kindermetalowania: Jak lubisz Slipknot czy cokolwiek co nie jest heavy, thrash, black czy death to jesteś cienias. Strasznie to głupie, a ja np country lubieSkończony jestem w branży hard&heavy
Jak chodziłem do liceum to linkin park i Limp Bizkit był na topie. Slipknot raczej nie i może z tego powodu SlipknoT jest jednym z niewielu zespołów grajacych ten rodzaj muzyki, który moge słuchać.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
VOLBEAT bardzo fajna kapela nie znalem jej ale obczaiłem dzisiaj an YT będzie się można fajnie pobawić. Fajne melodyjne kawałki maja 
Widziałem raz na Wacken i znudzili okrutnie. Po 3 kawałkach sobie odpuściłem...Emilio pisze:słyszałem na żywo, są świetni.
www.MetalSide.pl
Pewnie jakieś jaja i tyle... organizator w ciula gra, nic nie jest przygotowane profesjonalnie - w dalszym ciągu kot w worku - w dodatku przez takie akcje z Myspace ludzie wprowadzani są w błąd.To co to była za sraczka z tym majspejsem?
Mam nadzieję, że to się szybko unormuje. Czytałem na serwisach newsy z dodaniem Slipknota, więc trudno żeby nie grał...Albo specjalnie tak robią żeby ludzie o tym gadali, choć wątpię.
Ale tu jest pytanie czy to był oficjalny channel Slipknota czy nie? Jesli oficjalny, to jest to wiarygodne źródło.Steve pisze:w dodatku przez takie akcje z Myspace ludzie wprowadzani są w błąd.
Przecież masz podaną większość zespołów, ceny biletów... a do imprezy jeszcze 3 i pół miesiąca.Steve pisze:nic nie jest przygotowane profesjonalnie - w dalszym ciągu kot w worku
www.MetalSide.pl
Do mnie ten Volbeat w ogóle nie trafia. Taki duński Green Day z wokalem a la Keith Caputo.
matko boskaerosinho pisze:. Taki duński Green Day z wokalem a la Keith Caputo.
kurde... ja raczej odpuszczam Soni w tym roku, ale Volbeata mi szkoda :C
już nie mam tu najwięcej postów

Fest coraz dalej...
Jedz bo bedziesz żałował :-)Szajba pisze:. Taki duński Green Day z wokalem a la Keith Caputo.
matko boska
kurde... ja raczej odpuszczam Soni w tym roku, ale Volbeata mi szkoda :C
Na Woodstocku ledwo żywy byłem po Volbeat, najlepszy koncert edycji zdaje sie 2009.
Kronos pisze:VOLBEAT!!
Ucieszyło mnie to bardzo , fajnie grali rok temu w Czechach
Up The irons
zgadza, się na czeskim Soni Volbeat zagrał naprawdę bardzo fajnie, a przy tym chłopaki mają niezły kontakt z publiką... no jak na razie jedyny zespół oprócz IM i Motora z tego składu, który mi się naprawdę podoba.