The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Myślę, że głównie należy dyskutować w takim temacie o jakości koncertów, jakie odbywają się w ramach tournee promującego ostatni album a nie o wpływie Ironów na inne zespoły. Na takie dywagacje przyjdzie czas, jak zespół skończy karierę a my i tak będziemy mieć potrzebę rozmawiania o naszych ulubieńcach, więc dając upust emocjom będziemy wciągać się w wielogodzinne (wielostronnicowe
) dyskusje o tym, czy Ironi byli lepsi od zespołu A lub B.
A kiedy przyjdzie także po mnie...
Przechodzimy do konkretów: Lima, Peru - ta sama set lista i niestety - EDDIEGO BRAK - na widowni 50000 ludzi (Estadio San Marcos Universitat ) http://ironmaidenflight666.blogspot.com ... 0-mil.html.
Czekamy na Brazylię , SP - Morumbi!
Czekamy na Brazylię , SP - Morumbi!
Jak Ediego nie było to już go podejrzewam nie będzie chyba że na jakichś cholernie ważnych koncertach miedzy innymi tym gdzie będzie nagrywane DVD.
Raczej nie będzie - może w Europie 
jeśli już do tej pory go nie ma to pewne, że już wcale nie będzie
no a w 2008 było podobnie. Nie ma i nie ma, aż w końcu w Europie był.
Ale somewhere back in time było w latach 2008-2009. I tam Eddie był juz w 2008 roku 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ciągle na to liczę, wszak EDDIE to 80% Maiden "live". No i to DVD, w Europie graja wielkie koncerty, z pewnością produkcja będzie bardziej dopracowana (jak w 2008), na cholerę kolejny film z Ameryki Południowej!?? Szkoda, że nie z UK czy Francji, albo Sonisphere Festivals 2011. 
No nie przesadzaj...RALF pisze:Ciągle na to liczę, wszak EDDIE to 80% Maiden
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wydaje mi się, ze choćby dlategoRALF pisze: na cholerę kolejny film z Ameryki Południowej!?? Szkoda, że nie z UK czy Francji, albo Sonisphere Festivals 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE
IM dużo razy mówili, że najlepsi fani są w Ameryce Południowej (a w szczególności w Brazylii) i DVD, gdzie ludzie nie stoją jak kołki dużo lepiej się ogląda (np. Rock in Rio)
po za tym Eddie jest, jakaś zbiorowa histeria się zrobiłaEmilio pisze:No nie przesadzaj...RALF pisze:Ciągle na to liczę, wszak EDDIE to 80% Maiden
jak potrafili na takim Flight 666 nie wstawić ujęć z Mumią to widocznie im ten Edek wisi...
Proponuje ustanowić nowy temat na forum dla zawiedzionych brakiem Wielkiego Eda : Dlaczego nie ma Eddie'go i kiedy bedzie jeśli w ogóle będzie ? 
Who motivates the motivator
mówisz i masz 
Wiesz ja sam nie czuje sie specjalnie zawiedziony ale posty kilku forumowiczów ewidentnie na to wskazują ze nie mogą tego przeboleć co jestem w stanie oczywiście zrozumiećBudziol pisze:mówisz i masz
Who motivates the motivator
mają miejsce gdzie mogą pisać dobólowo, a tu nie zaśmiecać tematu i zaoszczędzić nam czytania setny raz tego samego
-
Ancient Mariner
- -#Invader

To chyba nie jest najlepszy przykład, bo wcale nie pochodzi z Ameryki Południowej, lecz PółnocnejMr. M pisze:Wydaje mi się, ze choćby dlategoRALF pisze: na cholerę kolejny film z Ameryki Południowej!?? Szkoda, że nie z UK czy Francji, albo Sonisphere Festivals 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE
IM dużo razy mówili, że najlepsi fani są w Ameryce Południowej (a w szczególności w Brazylii) i DVD, gdzie ludzie nie stoją jak kołki dużo lepiej się ogląda (np. Rock in Rio)
Nasi są wszędzie 
BLISKIE SPOTKANIE TRZECIEGO STOPNIA W SP:
Miało nie być...
Miało nie być...