Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
W latach 90. takich promocji nie robili a na Jacksona na Bemowie zjawiło sie prawie 130 tys ludziDzielnica Bemowo tez rozdawala bilety. A o zadnym zapychaniu nie bylo mowy, kto byl, albo widzial zdjecia wie ile ludzi bylo.
W zeszłym roku na AC/DC było tak, że dostałem info na maila i miałem się w Urzędzie Gminy stawić z dowodzikiem konkretnego dnia. Smutny pan urzędnik sprawdził pesel, adres zamieszkania i na bilecie wpisał moje imię i nazwisko. Ale już ochronie koncertu nie chciało się sprawdzać czy ja to ja. Podejrzewam, że w tym roku będzie podobnie. Nic, do zobaczenia 10.VI!Zazwyczaj przy tego typu akcjach dostaje sie bilet imienny, wlasnie po to, zeby uniknac ich sprzedazy Idea jest taka, ze wchodzi ten, kto wygra. Podobnie wyglada sprawa z gratisowymi biletami na polskie soni przy zakupie biletow na soni angielskie. Osoby ktore zalapaly sie na promocje, dostaja darmowy eticket do wydruku w domu, zaopatrzony nazwiskiem z zastrzezeniem, ze zeby wejsc na koncert, konieczne bedzie okazanie dowodu tozsamosci. Inna sprawa, na ile ochronie bedzie chcialo sie sprawdzac, z tym jest roznie. Ale zdarzaja sie koncerty gdzie jak najbardziej jest to sankcjonowane.
Zapewne przy tej bemowskiej akcji tez rozsylane beda etickety. A one wszystkie, nawet kupowane na stronie eventimu sa biletami imiennymi, bez mozliwosci odsprzedania.
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości